Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu Zwiększy to grubość montażu o kilka mm ale się spasuje nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu wszedzie gdzie nie bede i nie pojde to bede smutny zajeebiscie bo klaudiusza nie ma juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu klaudiusz odchodzi lezak i nie wiem jak sobie poradze psychicznie, to bedzie straszny okres dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu kup se kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu Jak ma się jeden monitor żaden problem dwa może jeszcze najwyżej całość 1cm obok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu a ty doombo myslisz, ze klaudiusz faktycznie stad odejdzie na zawsze czy tylko zartuje? wiesz moze o co chodzi? to jest masakra jakas po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu Jak chce się połączyć 4szt żeby się stykaly do siebie koorwa a to tylko vesa monitory ja mam tak całe mieszkanie ciagle coś ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu szkoda ze nie moge byc facetem, ktorego klaudiusz chce, to bardzo boli mnie, po prostu ona od tylu lat jakos jest w moim zyciu a nagle ma zniknac masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 32 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: no i kto z nich robi cos co wymaga jakichs umiejetnosci ? sluch muzyczny sie ma albo nie to samo, lech walaesa to tluk, chylinska patologia bednarek cpun tez mi idole. tylko wajda cos umie z tego grona. szapolowaska znana z pokazywania cyckow na ekranie. no ale jaednak ma mature wojewodzki poza tym nie skonczyc studiow jakichs normalnych to to samo co skonczyc jakas geografie czy malowanie paznokci na prywatnej uczelni albo pedogogike. w czasach wojewodzkiego ciezej sie bylo dostac na dobre studia niz skonczyc byle jakie bo byly egzaminy W TEN SPOSÓB TO PEWNIE 50-90% LUDZI PO STUDIACH BYŚ ZDEWALUOWAŁ FAKT FAKTEM, ŻE OSIĄGNĘLI SUKCES I MAJĄ TYLE KASY ILE TY NIGDY NIE BĘDZIESZ MIAŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu Już mam dość tego gówwna a jeszcze będzie kibel i kuchnia i szlify poprzedch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu masakra jakas ja chyba nie chce w ogole dziewczyny nigdy ani w zwiazku byc bo to nie dla mnie, po odejsciu klaudiusza to juz chyba sie pogodze z samotnoscia do starosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu Jezu a ty chcesz w ogole poznac prawdziwego Klaudiusza ty tylko chcesz piac Klaudiusz Klaudiusz i se walic i plakac na przemian do tego wez se lepiej kup kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu to co mnei najbardziej wykancza psychicznie to po prostu ze nie mam do niej kontaktu poza kafe i to mnie boli bardzo nigdy nie dostalem a tak zawsze chcialem bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu Klaudiusz leci na lekarzy i by im obladzała ze smakiem jakby tylko jej dali znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu od tak dawna zyje marzeniami ze kiedys bede mial kontakt do klaudiusza poza kafe a ona nagle ze odchodzi niedlugo stad na zawsze a ja dalem doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu szczesciarze, szkoda ze ja nie jestem lekarze do chooya z tym moim zyciem tak naprawde, po co ja zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu nic od tego zycia nie mam, kolejne odrzucenia tylko przez dziewczyny z internetu ktore polubilem jakos i to boli strasznie czemu tak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu ja juz chyba szczam na to moje zycie wyjeebane mam nie zalezy mi zza bardzo po co mam zyc dlugo i sie meczyc, lepiej umrzec predko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu lekarz sie nie odezwie neistety wiec musi brac oblesnego kótafona byczego co sobie wystawia jaja w tirze i tak siedzi po tym jak dópnie tirówe tiruriru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu a do mnie sie klaudiusz nie odezwie niestety i nikogo nie musze brac i nie wezme nikogo do konca zycia po prostu chyba przestanie mi zalezec na tym zyciu juz i szczam na nie a jak mi zdrowie pieerdolnie albo bole czy raki to chooy przynajmniej przestane sie juz meczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu w sumie to zycze sobie zebym zachorowal na raka jak najszybciej i zzdeechnal w koncu, mam nadzieje ze niedlugo wykituje na jakis nowtwor albo cos mnie spotka i w koncus ie bedzie cieszyl ze nie ebde juz cierpial szkoda ze nie jestem geejem koorwa, oni przynajmniej nie mecza sie przez kobity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu Każdy ma swoje problemy dumbo się wypina w lustrze malowany tesz elka nie ma sex a ja mam naprezone kable które muszę ogarnąć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu biedny lekarz do klaudiusza sie nie odezwie jak on smie w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu no ja mam problem klaudiusz i to wszystko w mojej glowie sie dzieje, tak to sobie chodze na sauny baseny od dawna i w glowie zyje tylko mysla, ze kiedys spotkam klaudiusza a dla niej bede zyl dlugo i szczesliwie, a nagle koorwa ze to wszystko sie skonczy a ona wyjeebie i mi sie juz odechciewa zyc i w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu na widok kazdej baby bedzie mi niedobrze i slabo na sama mysl o dotykaniu jakiejs po prostu tak to bywa a mnie moze w koncu jeebnie jakas choroba i zdechne, zeby nie bylo ze samobooj grzech i do piekla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu No i elka chciała bym rozwiązał jej problem rzeczywistości ale mi nie przyjdzie z kablami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu mi tam fajnie bez typa i lubie wkórwiac ludzi tez i jak beda sie chcieli bic na piesci to czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 4 godziny temu nie rozumiem jakie wy macie problemy dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu dzisiaj na chwile bylem w kosciele sie spotkac z kumplem i siedzimy a tutaj za chwile jakas doopa podchodzi z dzieckiem szczupla krotkie spodenki i sie mnie pyta juz i truje mi doope ze cos zgubila ostatnio i gdzie sie zglosic a ja sobie mysle ja pieerdole chooy mnie to a ta napieerdala do mnie i usmiehnieta i rozmowa a ja spieerdalaj babo a za chwile jakas nastepna do mnie cos pieerdoli do mnie a ja nie chce wypad ja tylko klaudiuszek w glowie a ona zniknie i straszne nikogo nigdy nie zechce a ja obym zdechnal szybko, najlepiej we snie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu a mi nie bedzie fajnie bez klaudiusza, bo sie bardzo przyzwyzcailem do niej od dawna i mysle o niej duzo a nagle jak zniknie to mam ochote zapasc sie pod ziemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach