hrabia Pomme de terre 7 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: właśnie dlatego się śmieję Według danych z Głównego Urzędu Statystycznego (GUS) oraz innych źródeł, w Polsce odsetek kobiet w wieku 20-40 lat z co najmniej średnim wykształceniem wynosi około 80-90% także masz sito wymagań nie mówiłem że to jakieš duże wymagania poza tym zależy od możliwości np jakby była niepełnosprawna ważne że chce pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 164 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: to jakby powiedziec ze ktos chce pracowac a wyplaty nie chce A wolontariat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Może i wzorcowej nie ale grubi nie są. Mają kondycję tyle biegać Mają nogi przerosniete w stosunku do tułowia. Często tylko je cwiczom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Piszę o piłce bo ją lubię a co do tego ile kto waży naprawdę mnie nie interesuje. Ronaldo był taki zbity racja ale musiał mieć kondycję. Zresztą czasem ludzie trochę grubsi są ładniejsi niż chudzi jak patyk. Może miał może nie miał. Często ci piłkarze abstra...ac od wagi ruszają sie jak muchy w smole na tym boisku i rozmowa była o sylwetce a nie tym czy są fajni mili i maja kondycje i nie grubsi nie są ładniejsi. A między chudy jak patyk a grubsi tez coś jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: nie znam nikogo kto nie chcial matury mimo tego ze nie planowal studiow to sa jakies brednie nikt nie chodzi do szkoly sredniej po to zeby matury nie miec to jakby powiedziec ze ktos chce pracowac a wyplaty nie chce A ja znam i teraz dużo młodych ludzi nie podchodzi do matury szczególnie ci z techników. Kiedyś wydawało się że wykształcenie to cóś najważniejsze ale czasy się zmieniły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 32 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: no dokladnie byle tluk ma mature dlatego pomysl jaki umysl ma ten ktory nie ma matury ? JEST TROCHĘ AKTORÓW, WOKALISTÓW CZY CELEBRYTÓW, KTÓRZY NIE MAJĄ JEJ DO DZIŚ, A ŚPIĄ NA MILIONACH, A NAWET SĄ AUTORYTETAMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 7 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Poetka napisał: Przeciez tutaj opisywal jak jezdzi tam i sie zapoznaja z ta laska. Wczesniej cos pierdzial o jakichs innych mozliwosciach nie wiesz wszystkiego xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ja znam i teraz dużo młodych ludzi nie podchodzi do matury szczególnie ci z techników. Kiedyś wydawało się że wykształcenie to cóś najważniejsze ale czasy się zmieniły. No takie czasy ze nic sie nie liczy bo można zarobić w budowlance. A po godzinach rozgłaszać foliarskie tezy na fejsbuku bo po co sie uczyc czytać i myśleć i poszerzać horyzonty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, TREVVO napisał: NIEKTÓRZY CHODZILI TYLKO PO TO, ABY WYCIĄGAC RENTĘ RODZINNĄ LUB ALIMENTY, TAK JAK NP. LEŻAK Ja zrobiłem maturę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Kuzyn naprawia tiry i nie jest to ciężka praca. Jest po zawodowce. Ma pracowników i idzie mu to fajnie. w ogole ty wiesz ile wazy kolo od tira Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 3 godziny temu JESTEM BOGATY AAA KOORWY MAM BUGATTI I JEZDZE NIM NA BENZYNE CODZIENNIE WYDAJE TYLE CO WY MACIE WYPLATY AAAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: No takie czasy ze nic sie nie liczy bo można zarobić w budowlance. A po godzinach rozgłaszać foliarskie tezy na fejsbuku bo po co sie uczyc czytać i myśleć i poszerzać horyzonty po prostu matura zastąpiła egzamin wstępny na studia jak nie idziesz na studia to po co Ci? a jak idziesz na studia to ma wartość przez miesiąc (od ogłoszenia wyników do zakończenia rekrutacji na studia) bo potem to już sobie musisz radzić i nikt nie pyta kto z jakimi wynikami został przyjęty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, afekafe napisał: W ogóle nie rozumiesz co do ciebie mówię. Tu nawet nie chodzi o wymagania ludzi ale jakiś szacunek do siebie i swojego ciała. I ostatni raz powtórzę. Innej kobiety facet szuka na imprezki i zaspokojenie pożądania, innej na żonę i matkę swoich dzieci. I nigdzie nie napisałam albo, albo. A Ty ciągle nie rozumiesz, że nie każda kobieta marzy o tym, żeby facet chciał ją na żonę i matkę swoich dzieci. Czyli, że jeśli ktoś uprawia seks to się nie szanuje? No tak, bo to taka brzydka rzecz, że tylko milosc to rozgrzesza, inaczej nie wypada. Kobiecie oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Libed napisał: w ogole ty wiesz ile wazy kolo od tira Nie wiem ale widziałam je, a ty wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: nie mówiłem że to jakieš duże wymagania poza tym zależy od możliwości np jakby była niepełnosprawna ważne że chce pracować no dobra, niech będzie, że masz konkretne wymagania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 3 godziny temu 48 minut temu, Poetka napisał: Powinnaś publikować codzienne jadlospisy Żabko W sumie to publikuję 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: po prostu matura zastąpiła egzamin wstępny na studia jak nie idziesz na studia to po co Ci? a jak idziesz na studia to ma wartość przez miesiąc (od ogłoszenia wyników do zakończenia rekrutacji na studia) bo potem to już sobie musisz radzić i nikt nie pyta kto z jakimi wynikami został przyjęty Nie, matura wciąż jest matura oprócz spełniania funkcji egzaminu wstępnego . Jak może nikt nie pytać o maturę jak na wieku stanowiskach jest wymagana. Może nikt sie nie wczytuje w jakies wyniki ale czy zdana to chyba jest istotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 281 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, przelot napisał: No takie czasy ze nic sie nie liczy bo można zarobić w budowlance. A po godzinach rozgłaszać foliarskie tezy na fejsbuku bo po co sie uczyc czytać i myśleć i poszerzać horyzonty No tak wlasnie jest że masz technikum i zawód i nie trzeba ci matury to jej nie zdajesz. Po co komplikować sobie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChoroszczanskaZaraza 20 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Libed napisał: ty piszesz jakys byla biedna. sa tez bogate baby i one patrza na wyksztalcenie a nie na zarobki wiec moze byc kosmonauta co zarabia niewiele Bogate kobiety to patrzą na atrakcyjność lub na stanowisko, a nie na wykształcenie. Co kobiecie po wykształceniu partnera pytam po raz kolejny? Chyba tylko te zakompleksione czy narcystyczne będą zwracać na to większą uwagę. Większość kobiet myśli praktycznie. Zawsze lepiej pochwalić się nowym domem/samochodem niż jakimś tam fakultetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, TREVVO napisał: NIEKTÓRZY CHODZILI TYLKO PO TO, ABY WYCIĄGAC RENTĘ RODZINNĄ LUB ALIMENTY, TAK JAK NP. LEŻAK masz racje o tym zapomniaelm ale to mogli chodzic do zawodowki pozniej technikum to by 6 lat dostawali do liceum im sie nie oplacalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 164 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: W sumie to publikuję Podłapuję pomysły na jakieś zdrowe, smaczne jedzonko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie wiem ale widziałam je, a ty wiesz? on wie wszystko i ma na każda okazję znajomego, który wie lepiej niż Ty zaraz napisze, że ma znajomego prowadzącego wulkanizację TIRów albo coś w ten deseń 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Poetka napisał: A wolontariat? on zwykle jest nim zeby np. pozniej prace dostac czy wpisac do cv to podobnei jak z fundacjami ich sie nie tworzy zeby pomagac tylko zeby zarabiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, ChoroszczanskaZaraza napisał: Bogate kobiety to patrzą na atrakcyjność lub na stanowisko, a nie na wykształcenie. Co kobiecie po wykształceniu partnera pytam po raz kolejny? Chyba tylko te zakompleksione czy narcystyczne będą zwracać na to większą uwagę. Większość kobiet myśli praktycznie. Zawsze lepiej pochwalić się nowym domem/samochodem niż jakimś tam fakultetem. Ale Cześć stanowisk wymaga konkretnego wykształcenia wiec jak patrza na stanowisko to patrza na wykształcenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: A ja znam i teraz dużo młodych ludzi nie podchodzi do matury szczególnie ci z techników. Kiedyś wydawało się że wykształcenie to cóś najważniejsze ale czasy się zmieniły. to jakies tluki musza byc nie podchodza bo im pewnie nauczyciel mowi ze da im 2 jak nie podejda do matury zeby wstydu nie miec ze przepuscil osla ktory nawet matury giertycha na 20% nie zda. kiedys matura byla od 50% i kazdy do niej podchodzil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 636 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: Nie, matura wciąż jest matura oprócz spełniania funkcji egzaminu wstępnego . Jak może nikt nie pytać o maturę jak na wieku stanowiskach jest wymagana. Może nikt sie nie wczytuje w jakies wyniki ale czy zdana to chyba jest istotne niby tak ale czy jak skończysz LO i będziesz chciała pójść do pracy to ta matura zrobi różnicę? z kolei jak ktoś jest Technikiem Mechanikiem (Elektrykiem, Obróbki Skrawaniem itp), naprawia samochody ale do matury nie podchodził to robi jakąś różnicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, przelot napisał: No takie czasy ze nic sie nie liczy bo można zarobić w budowlance. A po godzinach rozgłaszać foliarskie tezy na fejsbuku bo po co sie uczyc czytać i myśleć i poszerzać horyzonty Szczerze to znałam ludzi bez studiów, którzy nie byli wcale głupi i wszystkim się interesowali. Choć w Polsce są inne standardy, bo studia są darmowe i prawie każdy te maturę robi, a nawet kończy studia choć ma intelektualne braki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Poetka napisał: Podłapuję pomysły na jakieś zdrowe, smaczne jedzonko. Muszę się bardziej postarać, bo ciągle jem podobne rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 84 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, TREVVO napisał: JEST TROCHĘ AKTORÓW, WOKALISTÓW CZY CELEBRYTÓW, KTÓRZY NIE MAJĄ JEJ DO DZIŚ, A ŚPIĄ NA MILIONACH, A NAWET SĄ AUTORYTETAMI moze dla ciebie ja autorytetow nie mam a jzu na pewno to nie byli by aktorzy czy jakas patologia z internetow jakby autorytetami byli ludzie z kasa to gangsterzy powinni byc najwiekszymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 225 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: niby tak ale czy jak skończysz LO i będziesz chciała pójść do pracy to ta matura zrobi różnicę? z kolei jak ktoś jest Technikiem Mechanikiem (Elektrykiem, Obróbki Skrawaniem itp), naprawia samochody ale do matury nie podchodził to robi jakąś różnicę? Tak zrobi chociażby w jakims urzędzie czy Ogolnie w państwowym po technikum można zrobić maturę wiec robi różnice dla mnie i o czyms świadczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach