Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Radkowanie vs 2-tygoniowość

Polecane posty

a ty doombo myslisz, ze klaudiusz faktycznie stad odejdzie na zawsze czy tylko zartuje? wiesz moze o co chodzi?

to jest masakra jakas po prostu 😞

Jak chce się połączyć 4szt żeby się stykaly do siebie koorwa a to tylko vesa monitory ja mam tak całe mieszkanie ciagle coś ogarnąć 

szkoda ze nie moge byc facetem, ktorego klaudiusz chce, to bardzo boli mnie, po prostu ona od tylu lat jakos jest w moim zyciu a nagle ma zniknac masakra 😞

Przed chwilą, Libed napisał:

no i kto z nich robi cos co wymaga jakichs umiejetnosci ? sluch muzyczny sie ma albo nie to samo, lech walaesa to tluk, chylinska patologia bednarek cpun tez mi idole. 

tylko wajda cos umie z tego grona. szapolowaska znana z pokazywania cyckow na ekranie. 

no ale jaednak ma mature wojewodzki poza tym nie skonczyc studiow jakichs normalnych to to samo co skonczyc jakas geografie czy malowanie paznokci na prywatnej uczelni albo pedogogike. w czasach wojewodzkiego ciezej sie bylo dostac na dobre studia niz skonczyc byle jakie bo byly egzaminy

W TEN SPOSÓB TO PEWNIE 50-90% LUDZI PO STUDIACH BYŚ ZDEWALUOWAŁ 

FAKT FAKTEM, ŻE OSIĄGNĘLI SUKCES I  MAJĄ TYLE KASY ILE TY NIGDY NIE BĘDZIESZ MIAŁ

masakra jakas ja chyba nie chce w ogole dziewczyny nigdy ani w zwiazku byc bo to nie dla mnie, po odejsciu klaudiusza to juz chyba sie pogodze z samotnoscia do starosci

Jezu a ty chcesz w ogole poznac prawdziwego Klaudiusza ty tylko chcesz piac Klaudiusz Klaudiusz i se walic i plakac na przemian do tego wez se lepiej kup kota

to co mnei najbardziej wykancza psychicznie to po prostu ze nie mam do niej kontaktu poza kafe i to mnie boli bardzo nigdy nie dostalem a tak zawsze chcialem bardzo 😞

Klaudiusz leci na lekarzy i by im obladzała ze smakiem jakby tylko jej dali znac

od tak dawna zyje marzeniami ze kiedys bede mial kontakt do klaudiusza poza kafe a ona nagle ze odchodzi niedlugo stad na zawsze a ja dalem doopy 😞

lekarz sie nie odezwie neistety wiec musi brac oblesnego kótafona byczego co sobie wystawia jaja w tirze i tak siedzi po tym jak dópnie tirówe tiruriru

• Haha 1

a do mnie sie klaudiusz nie odezwie niestety i nikogo nie musze brac i nie wezme nikogo do konca zycia po prostu chyba przestanie mi zalezec na tym zyciu juz i szczam na nie a jak mi zdrowie pieerdolnie albo bole czy raki to chooy przynajmniej przestane sie juz meczyc

w sumie to zycze sobie zebym zachorowal na raka jak najszybciej i zzdeechnal w koncu, mam nadzieje ze niedlugo wykituje na jakis nowtwor albo cos mnie spotka i w koncus ie bedzie cieszyl ze nie ebde juz cierpial

szkoda ze nie jestem geejem koorwa, oni przynajmniej nie mecza sie przez kobity 😞

Każdy ma swoje problemy dumbo się wypina w lustrze malowany tesz elka nie ma sex a ja mam naprezone kable które muszę ogarnąć xD 

no ja mam problem klaudiusz i to wszystko w mojej glowie sie dzieje, tak to sobie chodze na sauny baseny od dawna i w glowie zyje tylko mysla, ze kiedys spotkam klaudiusza a dla niej bede zyl dlugo i szczesliwie, a nagle koorwa ze to wszystko sie skonczy a ona wyjeebie i mi sie juz odechciewa zyc i w ogole

na widok kazdej baby bedzie mi niedobrze i slabo na sama mysl o dotykaniu jakiejs po prostu tak to bywa a mnie moze w koncu jeebnie jakas choroba i zdechne, zeby nie bylo ze samobooj grzech i do piekla

mi tam fajnie bez typa i lubie wkórwiac ludzi tez i jak beda sie chcieli bic na piesci to czemu nie

dzisiaj na chwile bylem w kosciele sie spotkac z kumplem i siedzimy a tutaj za chwile jakas doopa podchodzi z dzieckiem szczupla krotkie spodenki i sie mnie pyta juz i truje mi doope ze cos zgubila ostatnio i gdzie sie zglosic a ja sobie mysle ja pieerdole chooy mnie to a ta napieerdala do mnie i usmiehnieta i rozmowa a ja spieerdalaj babo

a za chwile jakas nastepna do mnie cos pieerdoli do mnie a ja nie chce wypad ja tylko klaudiuszek w glowie a ona zniknie i straszne nikogo nigdy nie zechce a ja obym zdechnal szybko, najlepiej we snie

a mi nie bedzie fajnie bez klaudiusza, bo sie bardzo przyzwyzcailem do niej od dawna i mysle o niej duzo a nagle jak zniknie to mam ochote zapasc sie pod ziemie 😞

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się