Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu Tak se myślę że lachony som w błędzie lepiej mieć kasę i żeby ktoś robił remonty moja siostra ciągle ma ładnie ciągle zmienia wystrój wnętrz a szwagier to założę się że piwo wtedy pije jak robole robiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu ja nienawidze halasu samochodow ja pieerdole to jest najgorszse co moze byc w polsce to jest tragedia bo wszedzie drogi od rana 5 rano do 2 w nocy auta i tiry ja prdl albo jak gdzies duoz ludzi jest to tez mam dosc, wole siedziec sam w piwnicy samotny to moje zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu ja to juz w chooyu mam te lachony nie chce zadnej po prostu nie chce i tyle zegnaj filip RIP in Peace to juz moj koniec nadchodzi ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 4 godziny temu RIP in peace:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu mmi czasem niektorzy goscie w internecie pisza ze jakbys tak zakosztowal np waginy kobiety to od razu by ci sie odmienilo i zyc chcialo, ale ja nie chce, kolejne zawody milosne cale zycie, teraz jeszcze klaudiusz odchodzi i ja juz mam dosc, a w realu ja nikogo nie poznam nigdy jestem zblokowany i zamkniety w sobie zmarnowalem swoje zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu nom czuje ze z odejsciem klaudiusza filipek zacznie umierac ciekawe jakie akty samookaleczania wymysle w tej glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu I te wymagania żeby typ był męski i wszystko potrafił w domu zrobić som do dopy bo typ ma tylko życie zmarnowane a i tak jest zrobione górnej niż przez fachowca co dekadę już tylko się zajmuje gladziami i ma technikę opanowanom do perfekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu moze zaczne sie torturowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu ja nie chce dziewczyny dla mnie juz baby nie istnieja zadna po prostu nie chce juz nigdy to koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu no jak sie wykastruje to juz taka smierc troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu nie bedzie jader to filipek tez przestanie istniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu mysle ze zaczne sobie cos robic za to ze zjeebalem z klaudiuszem i odeszla przeze mnie, jakos sie ukaram no nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał: mmi czasem niektorzy goscie w internecie pisza ze jakbys tak zakosztowal np waginy kobiety to od razu by ci sie odmienilo i zyc chcialo, ale ja nie chce, kolejne zawody milosne cale zycie, teraz jeszcze klaudiusz odchodzi i ja juz mam dosc, a w realu ja nikogo nie poznam nigdy jestem zblokowany i zamkniety w sobie zmarnowalem swoje zycie Nie nic to nie zmienia związku może tak ale sam sex nie nie wierzysz mi to byczego pocztaj chociażby on na kowbojkach bzykal koorwy i jak jest upośledzony społecznie to jest nadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu ja sie juz nie otworze przed zadna dziewczyna, z klaudiuszem tyle razy pisalem i przed nia jakos potrafie sie otworzyc i w ogole jest fajnie a inne baby to nie klaudiusz i ja nie chce a w glowie blokada nie klaudiusz to spieerdalaj to po co sie tak meczyc jak sobie odetne jaja to przynajmniej juz bedzie wiadomo ze koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu kiedys jak mojego kumpla zostawila dziewczyna to on sie tak zalamal ze raz postanowil ze sie zacpie na smierc i wzial w chooy dragow ale no przezyl a teraz ma zone i dziecko mu sie urodzi, ale ja nawet nie chce o tym myslec, i kogo ja poznam, zadnej polki a angielka to co ja jestem polak a nie anglik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 4 godziny temu taka jedna laska z poprzedniej roboty mnie troche hejtowala, jakies spiny bo jeden z jej róchaczy do mnie zarywal a ona ogolem miala kilku zeby sie odstresowac bo tez miala problemy z nerwami i musiala sie odstresowac i potem wkórwiona chodzila bo jeden z jej posuwaczy posuwa inne, masakra troche tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 3 godziny temu no masakra zyje sobie jest fajnie tutaj klaudiuszek i piszemy sobie i jestem szczesliwy a ona teraz odchodzi niedlugo i nara i to juz niepierwszy raz cale zycie same zawody milosne mam i nie wiem czy mnie to nie wykonczy juz psychicznie do reszty, bo juz dosyc mnie wykonczyly odrzucenia przez baby w tym zycicu jeebanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 3 godziny temu szkoda ze teraz nie widuje takich freakow ehhh fajnie bylo, no trudno, tez troche freakow ale nie az tak a ja lubie sluchac i w ogole zbierac informacje takie i nasluchiwac jak stara baba w oknie no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 3 godziny temu jakich freakow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał: klaudiuszek Nie warto się w nic angażować emocjonalnie masz przykład mój z anastazje dumbo elkom mało ci jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 3 godziny temu stara baba w oknie haha dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 3 godziny temu ja juz sie dosyc dawno temu zaangazowalem emocjonalnie, jak poltora roku temu na wykop mialem konto to tam juz selfie dla klaudiusza z plywalni ja od dawna juz jestem zafiksowany w niej po prostu to nie przyszlo wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 3 godziny temu Lachony to som harpie strike nastawione na swoją korzyść żeby poskakac na fajne ciało albo żeby pensje wydawac typa nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 3 godziny temu nie interesuja mnie lachony ja nigdy nie bede z dziewczyna po prostu tak juz jest i tyle, mam pecha zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 3 godziny temu Jeśli wszystko bym dowiozl to pewnie lachon będzie ale miłość to oszustwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 3 godziny temu ja nigdy nie pokocham juz zadnej dziewczyny zostane sam do konca zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 3 godziny temu za stary juz jestem co innego jakbym mial teraz 16 lat czy goowno to oo spoko nara klaudiusz ale ja juz 30 latek jestem ja w internecie nikogo nie poznam a w realu to tez juz zanim sie cos narodzi to nie ma szans po prostu, to juz nie te czasy, ja juz nie mam energii na to szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał: nie interesuja mnie lachony ja nigdy nie bede z dziewczyna po prostu tak juz jest i tyle, mam pecha zycie Lachon ciebie porzuci bez wyjaśnienie po roku 5 obojętne mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 3 godziny temu Albo jak elka ci powie że już od jakiegoś czasu byłeś nudom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 3 godziny temu mnie juz zadna nigdy nie porzuci, ja sie nie dam juz nikomu po prostu nie ma lachona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach