Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
schizzy_pop

odchodze z forum

Polecane posty

nie odchodz, bo podobno masz mysli samoboojcze, ja niestety tez na nie cierpie, a klaudiusz cie zawsze lubila i uwazala za porzadnego faceta, a bez niej zycie jest do niczego 😞

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

klaudiusz sprawia, ze az mi sie zyc chce, i ty pewnie masz podobnie 😞

nie od kiedy zrozumialem ze ona nigdy sie ze mna nie spotka a nawet jakby chciala to by sie mocno rozczarowala moim widokiem

moze tak, ale ja pamietam, ze ja bardzo kochales, i w sumie ja tez a jak odejdziesz, to ja sam zostane z moim uczuciem i miloscia do klaudiusza, bo tu nikt inny juz jej nie kocha, kazdy wylewa na nia pomyje 😞

nie dosc ze sie nie spotka to nawet juz nigdy nie napisze, a Ty wyobrazasz sobie dalsze zycie bez Krolowej Klaudiusza, bo ja nie

Edytowano przez pasztetowa prima sort

ja mialem jeszcze nadzieje, ze moze kiedys sie z nia spotkam i ty moze tez, bo przeciez zawsze ja bardzo kochales a ona cie lubila, ale teraz widze, ze coraz mniej tutaj jest i mi niedobrze na sama mysl, ze juz nigdy jej nie zobacze 😞

skoro jest tak jak piszesz o wygladzie i w ogole swoim i posturze, to przeciez bys jej nie zrobil nic raczej i nie skrzywdzil, wiec nie wiem czemu sie boi, a najgorsze jest to ze stad uciekla i jej nie ma 😞

przykro mi jest, jakis typek ma ja codziennie caly wieczor, a dla nas tylko na chwile wejdzie  a co ten typek ma takiego czego my nie mamy, bo na pewno jej tak nie kocha jak ty albo ja

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować