schizzy_pop 6 Napisano 6 godzin temu zegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 6 godzin temu nie odchodz, bo podobno masz mysli samoboojcze, ja niestety tez na nie cierpie, a klaudiusz cie zawsze lubila i uwazala za porzadnego faceta, a bez niej zycie jest do niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 6 godzin temu klaudiusz sprawia, ze az mi sie zyc chce, i ty pewnie masz podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizzy_pop 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał: klaudiusz sprawia, ze az mi sie zyc chce, i ty pewnie masz podobnie nie od kiedy zrozumialem ze ona nigdy sie ze mna nie spotka a nawet jakby chciala to by sie mocno rozczarowala moim widokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 6 godzin temu moje zycie bez klaudiusza nie ma sensu, po co to wszystko, gdy jej tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 6 godzin temu moze tak, ale ja pamietam, ze ja bardzo kochales, i w sumie ja tez a jak odejdziesz, to ja sam zostane z moim uczuciem i miloscia do klaudiusza, bo tu nikt inny juz jej nie kocha, kazdy wylewa na nia pomyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 6 godzin temu (edytowany) nie dosc ze sie nie spotka to nawet juz nigdy nie napisze, a Ty wyobrazasz sobie dalsze zycie bez Krolowej Klaudiusza, bo ja nie Edytowano 6 godzin temu przez pasztetowa prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 6 godzin temu Serce mi krwawi a oczy lzawia na mysl o tym, ze Klaudiusz odeszla albo odejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 6 godzin temu ja mialem jeszcze nadzieje, ze moze kiedys sie z nia spotkam i ty moze tez, bo przeciez zawsze ja bardzo kochales a ona cie lubila, ale teraz widze, ze coraz mniej tutaj jest i mi niedobrze na sama mysl, ze juz nigdy jej nie zobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 6 godzin temu skoro jest tak jak piszesz o wygladzie i w ogole swoim i posturze, to przeciez bys jej nie zrobil nic raczej i nie skrzywdzil, wiec nie wiem czemu sie boi, a najgorsze jest to ze stad uciekla i jej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 6 godzin temu poszla na jakis czat do jakiegos typa i codziennie sobie wieczorem graja w gry i gadaja, i jej brakuje bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 6 godzin temu przykro mi jest, jakis typek ma ja codziennie caly wieczor, a dla nas tylko na chwile wejdzie a co ten typek ma takiego czego my nie mamy, bo na pewno jej tak nie kocha jak ty albo ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach