Malowany 182 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Jak byłem u znajomej, to strzeliłem foto https://zapodaj.net/plik-3gArzCYaby Edytowano 8 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 8 godzin temu Są fajne, ale do psów im daleko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 8 godzin temu Jaka złość w oczach? Co mu nie pasowało? Dobrze, że tak siedział i się tylko gapił. O dziwo nie śmierdział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Są fajne, ale do psów im daleko O to to to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 8 godzin temu JA KOCHAM KOTY TYLKO DLATEGO ZE ICH STOLCE BARDZIEJ SMIERDZA NIZ MOJE TO MI DAJE ENERGIE DO ZYCIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 8 godzin temu Ładny kot, do dalej kot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Są fajne, ale do psów im daleko Tez wolę psy zdecydowanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 8 godzin temu (edytowany) Jakość, jak na tablecie u leżaka. Edytowano 8 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 8 godzin temu MALOWANY BIEDAKU UKRADLEM CI TWOJA ELCIE BO JESTES BIEDNY A JA BOGATY WYGRALEM NA GIELDZIE MILIONY JEZDZIMY PO WARSZAWIE MOIMI BRYKAMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Podlasie srodmiescie tak napisał: MALOWANY BIEDAKU UKRADLEM CI TWOJA ELCIE BO JESTES BIEDNY A JA BOGATY WYGRALEM NA GIELDZIE MILIONY JEZDZIMY PO WARSZAWIE MOIMI BRYKAMI Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Podlasie srodmiescie tak napisał: MALOWANY BIEDAKU UKRADLEM CI TWOJA ELCIE BO JESTES BIEDNY A JA BOGATY WYGRALEM NA GIELDZIE MILIONY JEZDZIMY PO WARSZAWIE MOIMI BRYKAMI Fajny nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 8 godzin temu JESTEM MILIONER BOGATY NA REKACH NOSZE PIEC ROLEKSOW I MAM BUTY ADIDASY ZA 5000ZL 500 PAR W SZAFIE KOORWA AAA JA PIEERDOLE ROZPIEERDALA MNIE MOJE BOGACTWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 8 godzin temu ZAINWESTOWALEM DOBRZE NA GIELDA I MILIONY WPADAJA MI NA KONTO SPADAM BO WIDZE ZE NIKT NIE CHCE PISAC ZE MNA AAA TRZEBA ZARABIAC MILIONY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2137 Napisano 8 godzin temu (edytowany) ... patrzył jakie masz zamiary wobec niego Edytowano 8 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 216 Napisano 8 godzin temu Piękny kot i koty nie śmierdzą, bo same się myją. Śmierdzą psy jak się ich nie kąpię i niektórzy faceci z forum też śmierdzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Podlasie srodmiescie tak napisał: JESTEM MILIONER BOGATY NA REKACH NOSZE PIEC ROLEKSOW I MAM BUTY ADIDASY ZA 5000ZL 500 PAR W SZAFIE KOORWA AAA JA PIEERDOLE ROZPIEERDALA MNIE MOJE BOGACTWO lezak pisał ze ma 1 parę tylko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 216 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: lezak pisał ze ma 1 parę tylko Pewnie cały rok w nich chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: lezak pisał ze ma 1 parę tylko i 1 garnek chociaż ciężko w to uwierzyć.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Piękny kot i koty nie śmierdzą, bo same się myją. Śmierdzą psy jak się ich nie kąpię i niektórzy faceci z forum też śmierdzą Normalne śmierdzą. Ten był wyjątkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 7 godzin temu 13 minut temu, marawstala napisał: ... patrzył jakie masz zamiary wobec niego Bałem się go podrapać. Dziwny typ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2137 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Bałem się go podrapać. Dziwny typ. Do zwierzaka zdystansowanego lepiej podchodzić z dystansem... niech się oswoi z człowiekiem. Koty tak mają : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, Malowany napisał: O to to to Podpisałam się kilka dni temu o wyższości psów nad kotami i sru. Temat poleciał nim edytowałam. Prawda jest taka, że kot jest dla tych, którzy chcą mieć zwierzątko i nie muszą im poświęcać dużo czasu. Z psem ten numer nie przejdzie! Miałam kilka psów. Bez względu na porę roku, pogodę i gorączkę, wyprowadzałam każdego 3 razy dziennie na podwórko. Nie było srania do pudełka! Żaden mi nie chodził po stole i szafkach kuchennych. Żaden nie skakał po mnie z radosci jeśli mu nie pozwoliłam. To ze względu na rajstopy i białe spodnie Była komenda- siad! Noga! Nie wolno! I kundelki mnie słuchały. Sama je szkoliłam i każdy był mieszańcem kilku ras A kot? Łazi po stole i meblach, czepia się firan, gryzie kable od lampek choinkowych, sra w domu itd, itp. A. I jeszcze spija ajerkoniak i martini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 190 Napisano 7 godzin temu 34 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tez wolę psy zdecydowanie. Bez dwóch zdań. Krzywdy kotu nie zrobię. Kilka codziennie dokarmialam na działce. Mogły tam robić co chcą i robiły ale w domu kota nie chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, afekafe napisał: Bez dwóch zdań. Krzywdy kotu nie zrobię. Kilka codziennie dokarmialam na działce. Mogły tam robić co chcą i robiły ale w domu kota nie chcę. Mialam i psy i koty, przy psach jest dużo więcej obowiązków, wiadomo. Przy kotach mniej więc część osób może przez to wybierac koty, natomiast mi najbardziej chyba nie pasowało to ze koty dużo bardziej charakterne są, często się nie sluchają, chodzą własnymi ścieżkami no i nie są tak oddane i przywiązane jak psy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 7 godzin temu Paskudny nosiciel zarazkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, afekafe napisał: Podpisałam się kilka dni temu o wyższości psów nad kotami i sru. Temat poleciał nim edytowałam. Prawda jest taka, że kot jest dla tych, którzy chcą mieć zwierzątko i nie muszą im poświęcać dużo czasu. Z psem ten numer nie przejdzie! Miałam kilka psów. Bez względu na porę roku, pogodę i gorączkę, wyprowadzałam każdego 3 razy dziennie na podwórko. Nie było srania do pudełka! Żaden mi nie chodził po stole i szafkach kuchennych. Żaden nie skakał po mnie z radosci jeśli mu nie pozwoliłam. To ze względu na rajstopy i białe spodnie Była komenda- siad! Noga! Nie wolno! I kundelki mnie słuchały. Sama je szkoliłam i każdy był mieszańcem kilku ras A kot? Łazi po stole i meblach, czepia się firan, gryzie kable od lampek choinkowych, sra w domu itd, itp. A. I jeszcze spija ajerkoniak i martini Psy podobno są nachalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: Paskudny nosiciel zarazkow Sprawdź kibel czyscioszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 62 Napisano 7 godzin temu ładne oczy i pyszczek tez ciekawy. tu moj kot foto https://ibb.co/Pv5sc4fx tu lezy narabany pod plotem jak malowany gdy mial ostatnio pretensje do Elcie https://ibb.co/8g0HhJq7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 7 godzin temu lezak ma akurat racje, moj kumpel ancientwisdom np co ma bogata zone to on mi pisal ze maja z 10 kotow ale nie trzymaja w domu bo bakterie i na outdoor zyja, wiec no nietylko lezak tak mysli ze bakterie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 182 Napisano 7 godzin temu tutaj chyba chciał powiedzieć, odejdź człowieku https://zapodaj.net/plik-bBo4BMzo17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach