Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

W jaki sposób przyczyniliście się do swoich związków?

Polecane posty

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

no zdarzają sie psychole ja to rozumiem, ale ci co to nagrywali tez sa psycholami? Całe pokolenie psycholi??

to byl uniwersytet nagranie chyba z pierwszego pietra a to bylo na dziedzincu. dziwne ze nagrywal ktos ale to ze siedzial i sie nie odzywal to mnie nie dziwi normalna reakcja jak ktos biega z siekiera to siedziec cicho i sie ukryc

Przed chwilą, Libed napisał:

nie stali i nagrywali tylko sie pewnie ukrywali i nagrywali moze jakies zajecia mieli. co ty byz zrobila jakbys widzial swira z siekiera ? powiedzialabys halo tu jestem 😄 ?

Widzę, że to dla ciebie śmieszne? Obezwładniłabym go i zadzwoniła na policję. A tamci stali i nagrywali. Wstyd. 

1 minutę temu, Żaba Monìka napisał:

Moze nagrywali, zeby byl dowod. Bez przesady, ze cale pokolenie tak sie zachowuje, tak jakby wsrod starych nie bylo psycholi.

raczej zeby lajki i wyswietlanie byly na jakims tiktoku po to to nagrywal i wrzucil do netu. przypadkowo 2h pozniej w necie sie nie znalazlo

• Like 1

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Ma bogatego ojca, który bronił znanych polityków, więc nic mu nie zrobią. Odebrał życie komuś, kto kończył pracę i w domu czekała rodzina. Dlatego w takim wypadku jestem za karą śmierci. 

a co to ma do rzeczy ze ma bogatego ojca ? bogaci nie moga miec dzieci swirow ?

chory psychicznie czub tak jest jak nie ma przymusu leczenia chodza takie serniki lezaki i ludzie z toporkami

chorych psychciznie powinno sie lapac i do szpitali 

3 minuty temu, Libed napisał:

trzeba bylo go lac i powiedziec ze sie broniliscie a najlepiej wywiezc gdzies do lasu i polamac rece i nogi 

jak mozna bylo mu nic nie zrobic to nie wiem nie wiem jakie jest prawo w gb ale w pl mozesz zazalenie zlozyc i sprawa trafia do prokuratury bo policjancji to zwykle im.cyle i chca miec mniej roboty ale prokurator zna sie na prawie i zwykle wtedy tak kolorowo nie ma zlodzej

Powiedzieli, ze jest w wojsku, nie byl wczesniej karany i nie chca robic mu syfu. W sumie to tylko te dzrwi nam zniszczyl, bo kolega uslyszal i go zlapal,  a ten kolega byl wielki, a zlodziej maly i sie wystraszyl. Gdyby to byly moje drzwi i musialabym placic to bym pewnie zadala odszkodowania, ale firma, od ktorej wynajmowalismy wymienila nam drzwi i tyle.

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Widzę, że to dla ciebie śmieszne? Obezwładniłabym go i zadzwoniła na policję. A tamci stali i nagrywali. Wstyd. 

no juz widze jak biegniesz obezwladniac czubka z siekiera 😄

moze oni zadzwonili na policje wczesniej tego nie wiemy

• Haha 1

2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Watpie ze bys obezwladnila wariata, ktory morduje ludzi siekiera. Strach by Cie sparalizowal, i slusznie.

raczej zeby lajki i wyswietlanie byly na jakims tiktoku po to to nagrywal i wrzucil do netu. przypadkowo 2h pozniej w necie sie nie znalazlo

Pewnie tak.

Watpie ze bys obezwladnila wariata, ktory morduje ludzi siekiera. Strach by Cie sparalizowal, i slusznie.

mozna by w niego rzucac kamieniami albo rzucic w niego nozem z daleka huh

Powiedzieli, ze jest w wojsku, nie byl wczesniej karany i nie chca robic mu syfu. W sumie to tylko te dzrwi nam zniszczyl, bo kolega uslyszal i go zlapal,  a ten kolega byl wielki, a zlodziej maly i sie wystraszyl. Gdyby to byly moje drzwi i musialabym placic to bym pewnie zadala odszkodowania, ale firma, od ktorej wynajmowalismy wymienila nam drzwi i tyle.

no a ty skladasz zazalenie wniosek o bycie oskarzycielem posilkowym itd. nie mozna odpuszczac bo bedzie dalej to robil. 

jak jest w wojsku to dzwonia po zandarmow i oni sie sprawa zajmuja wiec nawet prosciej maja. 

przez ciebie zlodziej degenerat chodzi na wolnosci wiec jzu cie nie zaluje ze ci rower ukradli to pewnie ukradl ktos kogo kiedys wypuscili bo nie chcieli robic syfu. 

ja tam mam sprawdzona metode najpierw solidny wpier.ol a pozniej dopiero policja

Kiedyś w autobusie facet się przewrócił i nikt nie zareagował. Każdy patrzył w telefon i udawał, że nie widzi. Facet trzymał się za serce, podchodzę, pytam co się dzieje. Cały spocony, bełkocze. Więc pewnie reszta pasażerów myślała, że jest pijany. Wyciągam telefon, dzwonię pod 112, przedstawiam się, a tu seria pytań. Podbiegam do kierowcy, że już zadzwoniłam. Po 5 minutach było pogotowie, a Pan miał zawał serca. 

Ludzie więcej empatii, a nie widzieć tylko czubek swojego nosa. 

raz mijalam typa i babe co on ja szarpal to zaczelam se kopac kamienie i w ogole i baba zwiala a typ sie uspokoil ale nie byl psychol w sumie

no juz widze jak biegniesz obezwladniac czubka z siekiera 😄

moze oni zadzwonili na policje wczesniej tego nie wiemy

Przestań drwić z tragedii, bo sam wyglądasz jak wariat 🫢

6 minut temu, Żaba Monìka napisał:

Moze nagrywali, zeby byl dowod. Bez przesady, ze cale pokolenie tak sie zachowuje, tak jakby wsrod starych nie bylo psycholi.

dziwi mnie ten bezwarunkowy odruch nagrywania. Ale oni sa urodzeni z telefonem w ręku wiec pewnie juz mysla inaczej

2 minuty temu, Kaszalotte napisał:

tak tak juz widze jak wariat biega z siekiera a ludzie rzucaja w niego kamykami zeby go draznic 😄

2 minuty temu, Kaszalotte napisał:

nosiłaś nóż do szkoly?

6 minut temu, Libed napisał:

a co to ma do rzeczy ze ma bogatego ojca ? bogaci nie moga miec dzieci swirow ?

chory psychicznie czub tak jest jak nie ma przymusu leczenia chodza takie serniki lezaki i ludzie z toporkami

chorych psychciznie powinno sie lapac i do szpitali 

Cytując ciebie łapać do siatki 😄

drwie z ciebie nie z tragedi tylkpo z tego ze piszesz ze obezwladniasz typa z siekiera i dzwonisz po policje 😄

2 minuty temu, Libed napisał:

no a ty skladasz zazalenie wniosek o bycie oskarzycielem posilkowym itd. nie mozna odpuszczac bo bedzie dalej to robil. 

jak jest w wojsku to dzwonia po zandarmow i oni sie sprawa zajmuja wiec nawet prosciej maja. 

przez ciebie zlodziej degenerat chodzi na wolnosci wiec jzu cie nie zaluje ze ci rower ukradli to pewnie ukradl ktos kogo kiedys wypuscili bo nie chcieli robic syfu. 

ja tam mam sprawdzona metode najpierw solidny wpier.ol a pozniej dopiero policja

Teraz to za pozno, ja sie nie znalam ani na prawie ani na zwyczajach tutaj. Koledzy, z ktorymi mieszkalam byli Anglikami, ale tez nic nie zrobili.

tak tak juz widze jak wariat biega z siekiera a ludzie rzucaja w niego kamykami zeby go draznic 😄

ja ci mowie ze bym sie wkurzyla a lepiej tak niz sie przygladac jak ameba

3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

już sie nie podlizujesz libedowi? niedawno byliście psiapsi jeszcze

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

dziwi mnie ten bezwarunkowy odruch nagrywania. Ale oni sa urodzeni z telefonem w ręku wiec pewnie juz mysla inaczej

Tak, choc teraz nie tylko mlodzi nagrywaja. Wystarczy spojrzec gdy sie jest na jakims koncercie albo wydarzeniu, niektorzy caly czas nagrywaja zamiast uczestniczyc, choc czasem nawet nie mozna. Ciekawe czy to potem chociaz ogladaja.

drwie z ciebie nie z tragedi tylkpo z tego ze piszesz ze obezwladniasz typa z siekiera i dzwonisz po policje 😄

Przecież ten chłopak to chucherko.. 23 latek wychudzony, mały i taka tragedia. Dlatego kara śmierci od razu. 

Przecież ten chłopak to chucherko.. 23 latek wychudzony, mały i taka tragedia. Dlatego kara śmierci od razu. 

to chory psychciznie swir ma 4 razy wiecej sily jak ma atak niz ci sie wydaje poza tym mial siekiere dwa noze i bagnet juz widze jak biegniesz go obezwladniac

w olkuszu podobny swir ranil nozem chyba 5 osob wiec jak widac nie tak prosto schizola obezwladnic 

nie zdziwie sie jak sie okaze ze to jakis cpun nawet jak wtedy nie cpal tylko wczesniej i dlatego we lbie mu sie po.balo. 

po takich przestepstwach powinni tez rodzicow wsadzac do wiezien ze nie leczyli wczesniej tych swirow a rodzenstwo pod obserwacje psychiatryczne

po takich przestepstwach powinni tez rodzicow wsadzac do wiezien ze nie leczyli wczesniej tych swirow a rodzenstwo pod obserwacje psychiatryczne

Ty tez masz psychiczne zapedy szczerze mowiac.

• Like 1
  • Haha 1

10 minut temu, Qwerty88 napisał:

nosiłaś nóż do szkoly?

mialam faze ze nosilam dla higieny umysly bo mnie taka jedna troche meczyla i mi to poprawialo samopoczucie ale raz z nia pogadalam to przestala costam kwiczala do siebie a mi sie nawet myslec nie chcialo o co jej chodzi 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się