odzyskajmy niepodległość 5 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Masz w avku niech pokaże tyle samo To nie ty. CIEKAWE SKĄD MASZ ZAROST NA TWARZY BEZ TESTOSTERONU? TO NAWET MI JESZCZE NIE ROŚNIE 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, odzyskajmy niepodległość napisał: Czyli od razu widać że tam mieszka upośledzony A po co mam wydawac więcej pieniędzy jest świeżo ladnie i czysto gruntowny to zrobię mocny minimalizm na beton całe mieszkanie jak nora pod ziemią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, odzyskajmy niepodległość napisał: To nie ty. CIEKAWE SKĄD MASZ ZAROST NA TWARZY BEZ TESTOSTERONU? TO NAWET MI JESZCZE NIE ROŚNIE To ja. Teścia mam dużo ciągle muszę walić konia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 5 godzin temu Rozwale ściany i wgl to musze mieć przynajmniej 200k żeby 40k mieć na materiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 5 godzin temu Ja żadnych szaf nowych nie będę robił po 10tys bo mi to zbedne zrobilbym look parkingu hipermarket xD taki slup w środku salonu a wszystkie ściany aut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, hrabia Pomme de terre napisał: chociaż 2 sąsiadów trzyma buty na klatce jakby z obory wrócili xD O koorwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 5 godzin temu U mnie by ukradli xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 5 godzin temu Takie buty latwa kasa kilka dyszek jak najki czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu zegar spoko prosty choć nie mój styl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: zegar spoko prosty choć nie mój styl W sypialni już mam fajne wygląda z deskami przy bialym suficie a obwoluta kolor desek Miałem brać najpierw taki 30cm szary w środku a obwolutą biała ale nie było smart to by wyszedł 42zl zamiast 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu No i 30cm to duży bardzo z bliska przedpokoju po co aż tak wielki a tak to pasuje sypialni większa 25 przedpokoju 20 salon mógłby być 30 jakiś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Wiadomo to wszystko takie na taniością som bardziej wyszukane nawet z betonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Do czegoś fajnego to trzeba by zaplanować dizajn całego pomiędzy ale myślę że te do desek som ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: zegar spoko prosty choć nie mój styl Można kupić coś nowoczesne był taki z numerami jak apple ale to bardzo młodzieży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Nie będę płacił 100 za zegar ścienny póki co jaki twój styl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Może w salonie coś fajnego kupie z betonu duże bardzo trochę akcentów betonu chciałbym wrzucić Ogólnie teraz w salonie muszę podzialac chyba bo już tesknie do 85" i sety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Nie wiem co tam zrobić jeszcze może jakaś lamela naroznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu metalowy nie lubię plastiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: metalowy nie lubię plastiku Wklej jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu my se tera łóżko kupili i materac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Dywan zasłony muszę ogarnąć ten salon żeby był funkcjonalny na 85 + 115 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: my se tera łóżko kupili i materac No materac muszę znowu mam rane od sprężyny tym razem z 7cm rysa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu 120" to fatamorgana bo brzydko wygląda tak na podłodze i podniesiony na poduszki zegarkow wkladek kuferkowych lepiej gdy normalnie stoi na półce kawowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu wywal ten tapczan albo skoro tak żydzisz poszukaj może kto ma do oddania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu 115 to i tak spoko rozmiar ekranu 75tys taki tlc Ja bym chciał 150-200 wyszukać model rzutnika z 4m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: wywal ten tapczan albo skoro tak żydzisz poszukaj może kto ma do oddania A po co położę na nim materac z 10cm szkoda kasy na ramę wyra duży materac lepiej narożnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu po co badziew czymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: wywal ten tapczan albo skoro tak żydzisz poszukaj może kto ma do oddania Som materace nawierzniowe kokos na dnie zadna sprezyna nie przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Som materace nawierzniowe kokos na dnie zadna sprezyna nie przejdzie ale to chójowo będzie wyglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: po co badziew czymać Bo rama malm 599 a dno łóżka 450 i jeszcze materac z 1000? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach