Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu A se kupie nawierzchni za 150 a kase na naroznik ogromny salonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Bo rama malm 599 a dno łóżka 450 i jeszcze materac z 1000? ludzie za darmo sprawne oddajo to kup sam materac za 800 coś znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Powiem ci elka kupila rame materac i bylo za twardo i musiala jeszcze nawierzchni Tylko kasa w bloto na podpory a to i tak się telstyliami okładka mój ma kwadratowaty dizajn jest okej nie jest robaczywe to po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu i poka jak zrobiłeś maly pokój ja nie lubię dywanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: ludzie za darmo sprawne oddajo to kup sam materac za 800 coś znajdziesz To za nisko będzie mam dwa nocne po bokach ikea malm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Powiem ci elka kupila rame materac i bylo za twardo i musiala jeszcze nawierzchni Tylko kasa w bloto na podpory a to i tak się telstyliami okładka mój ma kwadratowaty dizajn jest okej nie jest robaczywe to po co to czeba wiedzieć jaki kupić dla twojej wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu gorzej jak dwie osoby są różnej wagi jak moja i ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: i poka jak zrobiłeś maly pokój ja nie lubię dywanów Sypialnie z kącik pc taki Hhttps://ibb.co/CssMx6nr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Jutro maluje ten stół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Docelowo biurko micke będzie małe lub podwójne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Monitory mam 4szt jeden poszedł do przedpokoju Później przymocuje bez podstawek postawie pcta co obsłuży wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Jak mi micke z dostawom wniesienie 700 wychodzi na razie maluje to 25zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Za to podwójne za pojedyncze 300 i kurier zwykły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu 21 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: i poka jak zrobiłeś maly pokój ja nie lubię dywanów 4 foty Hhttps://ibb.co/NdXmSwbq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Jeszcze nie jest skończona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Porzucilem na rzecz przedpokoju żeby już 3/5 było zrobione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Nie ma zdjęcia ale wyro 140 po bokach nocne z krazki i tablety zegarek 2x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu boazeria w sypialni ? oj dobrze że pomalowałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 4 godziny temu nawet mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 4 godziny temu Na żywo lepiej zdjęcia słabe Tu szczegóły Hhttps://ibb.co/qLqYtpnt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 3 godziny temu Skończę to kadry zdjęcia lepsze zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 3 godziny temu Na razie jest wszystko do szlifu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: boazeria w sypialni ? oj dobrze że pomalowałeś No szkoda mi było na karton gips i robola sam bym się nie zabrał z plytamj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 3 godziny temu Farba wyszła 50 xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 3 godziny temu Fajnie wyszło każdy ekran jest jamraj wygaszacz ipad pro z2 x2 z4 laptopa po minucie chromcast 3.0 32" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 3 godziny temu Będzie wyro zrobione puszyste 140 jak hotelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 3 godziny temu Z narztom no wszystko później tak samo biurko monitory zamocuje na deski Tv z czasem na 55-65 na ścianę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 3 godziny temu Stół do zdjęć kupię foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 3 godziny temu Dwa dywaniki som szafe na podłodze do loda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 3 godziny temu Zobaczymy karnisz i zasłona na kółeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach