Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
awaria

Gdzie poznikali?

Polecane posty

Przed chwilą, Żaba Monìka napisał:

Wchodziłam na kafeterię w różnych latach i zawsze tutaj były kłótnie, trolle i prowokacje. Tym bardziej,że nie trzeba było się nawet logować. 

Jak nie trzeba sie bylo logowac to bywalo wesolo 😄😄

Teraz trzeba, ael to sa i tak takie logi anonimowe. 

Procz paru osob, ktore sa jakby soba i pisza o zyciu codziennym.

No i więcej osób tu pisało, ja kiedyś siedziałam na zagranicznym i był tam ruch, teraz nic się nie dzieje.

Wlasnie, pisalo wiecej osob, szczegolnie w poczatkowych latach i one dlugo byly.

Na poczatkach internetu ludzie chyba byli zafascynowani faktem, ze net pozwala kontaktowac sie z wiekszym gronem niz real, rozmawiac, wymieniac informacjami i pogladami. Ale taka sama jakosc wymiany jak real. A potem to spowszednialo i net zaczas sluzyc na wylewanie frustracji anonimowe, wiec tym agresywniejsze.

3 minuty temu, Mgła napisał:

Bez sensu pisanie z gościa. 

Trudno bylo rozeznac kto co napisal. Nawet sie tym gosciom nie chcialo wybrac jakiegos tymczasowego odrozniajacego nicka.

Ale jak sie chcialo napisac cos absolutnie anonimowo, zeby uwaga byla wylacznie na tekst nie na osobe, to gosc byl przydatny.

Jednak, j/w - konfuzja.

Edytowano przez awaria

Fajnie było i więcej afer jednocześnie więc każdy mógł znaleźć coś dla siebie jak się znudził jedna aferka

1 minutę temu, awaria napisał:

Trudno bylo rozeznac kto co napisal. Nawet sie tym gosciom nie chcialo wybrac jakiegos tymczasowego odrozniajacego nicka.

Ale jak sie chcialo napisac cos absolutnie anonimowo, zeby uwaga byla wylacznie na teks nie na osobe, to gosc byl przydatny.

Jednak, j/w - konfuzja.

Forum było cenione za możliwość normalnej rozmowy jak w realu, poznawania ciekawych ludzi i stworzenia grona znajomych, ale gdy przychodziło co do czego, to ludzie kryli co by mogło ich przedstawić w złym świetle, pisząc z anonima he he, tak, śmieszne to.

1 minutę temu, Mgła napisał:

Forum było cenione za możliwość normalnej rozmowy jak w realu, poznawania ciekawych ludzi i stworzenia grona znajomych, ale gdy przychodziło co do czego, to ludzie kryli co by mogło ich przedstawić w złym świetle, pisząc z anonima he he, tak, śmieszne to.

Wlasnie tak, trafnie to ujelas.

4 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Fajnie było i więcej afer jednocześnie więc każdy mógł znaleźć coś dla siebie jak się znudził jedna aferka

Jakie pamietasz szczegolnie slawne afery?

Ja się tu udzielam od niecałego roku, bo ja byłem ciekaw, co kobiety mogą myśleć o kimś takim jak ja i jakie ja mogę mieć szanse na miłość życia.

Gdybym ja w końcu poznał miłość życia, to ja bym o tym tu napisał i prawdopodobnie ja bym się pożegnał.

Przed chwilą, awaria napisał:

Wlasnie tak, trafnie to ujelas.

Sarkastycznie.

2 minuty temu, Daniel86 napisał:

Ja się tu udzielam od niecałego roku, bo ja byłem ciekaw, co kobiety mogą myśleć o kimś takim jak ja i jakie ja mogę mieć szanse na miłość życia.

Gdybym ja w końcu poznał miłość życia, to ja bym o tym tu napisał i prawdopodobnie ja bym się pożegnał.

Bardzo czesto uzywasz "ja". Jestes moze ze wschodnich stron?

2 minuty temu, Daniel86 napisał:

co kobiety mogą myśleć o kimś takim jak ja

Że jesteś irytujący projektem, ale jeszcze w miarę znośnym.

• Haha 1

Przed chwilą, awaria napisał:

Jakie pamietasz szczegolnie slawne afery?

Tak długo mnie nie było ale nie było tak jak teraz ze leżak służy za głowna rozrywkę tylko bylo parę klotni toczących się jednocześnie. Może hejkerzy już się zestarzeli..

3 minuty temu, awaria napisał:

Bardzo czesto uzywasz "ja". Jestes moze ze wschodnich stron?

Tak.

Przed chwilą, Daniel86 napisał:

Tak.

Bo wlasnie tak mi sie kojarzy jezykowo...

A w temacie, to trudno w obecnych czasach na kafeterii przebic sie z faktyczna dyskusja, czy pytaniem. Bo cie od razu zatroluja i temat sie rozmyje.

Jesli chcesz wiedziec co mysla kobiety o kims takim jak Ty, to musiablys spytac jakies, co troche znasz z zycia, bo po paru zdaniach mapisanych na forum trudno ocenic motywacje wplywajace na stan rzeczy.

2 godziny temu, awaria napisał:

Moglabym pisac a pisac 😄

Fiku Miku, Iftar, ike, zawsze szczery, blekitna czern, zaba alicja, maciek b, pavlo, sprytna kotka, kai, ewa33... wiecej jeszcze pamietam, tylko juz nie nadazam pisac...

Kojarzę prawie wszystkich, część ze zdjęć, a część nawet z personaliów czy profili na fb, heh. To były złote czasy Kafe. Żabę/Alicje i i Zuzanne (ktorą na pewno też pamiętasz 😉 ) widziałam tu jako ostatnie, bodaj jeszcze z 5 lat temu. A zawsze szczery cały czas tu pisał pod nikiem "expresis verbis", ale chyba dostał bana niedawno.

6 minut temu, vvomba napisał:

Kojarzę prawie wszystkich, część ze zdjęć, a część nawet z personaliów czy profili na fb, heh. To były złote czasy Kafe. Żabę/Alicje i i Zuzanne (ktorą na pewno też pamiętasz 😉 ) widziałam tu jako ostatnie, bodaj jeszcze z 5 lat temu. A zawsze szczery cały czas tu pisał pod nikiem "expresis verbis", ale chyba dostał bana niedawno.

Oczywiscie, ze pamietam Zuzanne i widywalam jej wpisy jeszcze w ostatniej dekadzie. 

Alicje Donnikova to stracilam z wizji juz dawno. 

W ogole w 2018 roku (chyba) jak kafe sie zmienilo i zaczal obowiazek logowania, to albo tamci starzy calkiem znikli, bo to juz nigdy potem nie byla ta sama kafcia, albo zmienili nicki i porzucili niechlubna przeszlosc.

Jeszcze po tej zmianie widywalam Blekitna. Obecna Elcia mi sie z nia kojarzy, ale to chyba nie ta sama osoba. Podobnie jak obecna Dambo Kaszalotka kojarzy mi sie troche z Fiku Miku, ale to chyba tez nie to.

Masz racje - zlote czasy kafe to byly, wysmienite afery i historie z pogranicza filmu 😉

Expresis verbis kojarze, ale nie zalapalam, ze to szczerus.

Edytowano przez awaria

5 minut temu, vvomba napisał:

ktoś twierdził że expresiss verbis to jakas kobieta a nie on, mnie tez to wygladalo na tego zs

zuzanna to maciek chyba byl

1 minutę temu, awaria napisał:

Blekitna. Obecna Elcia mi sie z nia kojarzy, ale to chyba nie ta sama osoba.

to nie ona. 

elka jest z warszawy i swiecila tu geba wiec latwo mozna stwierdzic ze to rozne osoby. blekitna pisala ze jest podobna do radwanskiej wiec nie wizualnie to tez nie ona. blekitna nadal tu bywa a pisze na nastroiku

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

2020

A, no tak. W 2018 to szata graficzna sie zmienila na obecna.

3 minuty temu, *****_*** napisał:

ktoś twierdził że expresiss verbis to jakas kobieta a nie on, mnie tez to wygladalo na tego zs

zuzanna to maciek chyba byl

Mi expresis verbis brzmialo na ton kobiecy, ale jak tu juz od wielu lat stracilam rahube kto jest kto.

Zuzanna to nie byl Maciek. Ona pisal tu wiele lat wczesniej i miala swoja osobliwa pisownie.

2 minuty temu, awaria napisał:

Mi expresis verbis brzmialo na ton kobiecy, ale jak tu juz od wielu lat stracilam rahube kto jest kto.

Zuzanna to nie byl Maciek. Ona pisal tu wiele lat wczesniej i miala swoja osobliwa pisownie.

watpie zeby ktos nianczyl uposledzonego typa, taka iskra trfia sie raz na dekade wiec ta zuzanna to musial byc jaki projekt albo drugi nick macka

Z ero to 

Cztery odlony ironii

Matuzalem

Androgen

Widmo

Słodko Winna

Wadera

Muszka Śmierdziuszka

Błędny gość 

Tabasco

Imperium 

Jacek

Zjawa

Koke

Nieogryzek

Niestała czytaczka

Słodka Słowianka 

Awaria w piwnicy

Psuj

Midsummer Eve

Ciekawska i zaintrygowana

Want to Want me

Żmij 

Juken

Nowy w mieście 

Najszybszy w mieście 

Moja chwila

Przyjaciel in spe

V34

Cynik wieczorową porą 

Ryfka

Agent Orange

Kusza Myślivski

Kredek

Agent Orange

Akordeon

Boska Luiza

Kojot

Tako zielony

Nieaniołek

Mmartha

Smof

Kotką Peos

Duszek Desznik

Gość Wawa 

Silena

Gość de

MAGDA78 💪

3 minuty temu, awaria napisał:

Oczywiscie, ze pamietam Zuzanne i widywalam jej wpisy jeszcze w ostatniej dekadzie. 

Zuzanna Amelia to taka Iskra była (z tym że ateistka) i trochę starsza. No identyczny maniakalny pęd do wiecznego "nawracania" prawiczków i pomagania im w trudach życia 😉 Nawet bloga o kafeteryjnych prawiczkach założyła, ktoś pamięta? 😄 Bawiła mnie ta jej ta gorliwość w dyskusjach z innymi, największą polewkę zawsze miałam z jej wymiany zdań z zawsze szczerym 😄

5 minut temu, awaria napisał:

W ogole w 2018 roku (chyba) jak kafe sie zmienilo i zaczal obowiazek logowania, to albo tamci starzy calkiem znikli, bo to juz nigdy potem nie byla ta sama kafcia, albo zmienili nicki i porzucili niechlubna przeszlosc.

Jakoś jeszcze do 2020 widziałam kilka osób z tej "starej" gwardii, ale potem to już faktycznie kaplica..

7 minut temu, awaria napisał:

Jeszcze po tej zmianie widywalam Blekitna. Obecna Elcia mi sie z nia kojarzy, ale to chyba nie ta sama osoba. Podobnie jak obecna Dambo Kaszalotka kojarzy mi sie troche z Fiku Miku, ale to chyba tez nie to.

Nieee, to zupełnie inne osoby.

9 minut temu, awaria napisał:

Expresis verbis kojarze, ale nie zalapalam, ze to szczerus.

On, on, zbyt charakterystyczny jest, aby go nie rozpoznać. 😉 

Znam z widzenia wiekszosc tych nickow z ero, ale widywalam je tez na uczu.

Mi sie kojarzy, ze bloga o kafeteryjnych prawiczkach to zalozyl Looser, a nie Zuzanna, ale moze mysle o czyms innym.

4 minuty temu, awaria napisał:

Znam z widzenia wiekszosc tych nickow z ero, ale widywalam je tez na uczu.

UWAŻAJ BO PAN SZOP DOKONUJE TUTAJ BEKI :classic_cool:

NAJWIĘKSZĄ GWIAZDĄ BYŁ DETEKTYW DAMIAN PETROV :classic_biggrin:

No i wo ogle byla gwardia prawiczkow, calkiem fajne chlopaki i hecnie sie czytalo ich tu rozmowy.

A czy to byla prawda, ze Zaba/Alicja spotkala sie faktycznie z Kalibanem i byli w zwiazku? Czy to plotki?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się