Wirtual rzeczywistości tak 1 Napisano 6 godzin temu I to prawda bo zabilem sooke opakowaniem winsyona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizardPL 0 Napisano 6 godzin temu A skad tyle tych much u ciebie, bo u mnie w ogole nie lataja zadne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WirującaPasztetowa 2 Napisano 5 godzin temu 39 minut temu, wizardPL napisał: A skad tyle tych much u ciebie, bo u mnie w ogole nie lataja zadne Jak to skąd, ciągną do goovna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizardPL 0 Napisano 5 godzin temu Moze sasiedzi albo smieci sasiadow albo takie zycie w miescie w polsce w bloku z sasiadami i muchami ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 3 Napisano 5 godzin temu Nie no pewnie roztacza zapach fiołków i lawendy z Prowansji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wizardPL 0 Napisano 5 godzin temu Muchy ble fuj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 0 Napisano 5 godzin temu Zaloze sobie na dniach z 20 kont na kafe i pozapisuje nicki xD bo pewno bede sie nudzil w ciagu dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yukon EMS 🚑 5 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Lirien napisał: Zaloze sobie na dniach z 20 kont na kafe i pozapisuje nicki xD bo pewno bede sie nudzil w ciagu dnia Może byś tak do jakiejś roboty poszedł? Myślisz, że całe całe życie przeżyjesz ciągnąć siusiaki za parę funtów? Bo chyba nie liczysz na spadek po matce albo babkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 0 Napisano 4 godziny temu Nie ide do zadnej roboty a pieniedzy mi nie potrzeba do szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 0 Napisano 4 godziny temu Nie ciagne niczyich siusiakow mitomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yukon EMS 🚑 5 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Lirien napisał: Nie ciagne niczyich siusiakow mitomanie Udowodnij xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 14 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: I to prawda bo zabilem sooke opakowaniem winsyona Skąd przyleciały? jak na razie u mnie w domu Niema żadnej muchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 0 Napisano 4 godziny temu Predzej klaudiusza wyroocha byczy albo ze swiniakiem sie hajtnie, niz ja pojde do roboty albo lize siusiaki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 0 Napisano 4 godziny temu Nie mam jak udowodnic, nie da sie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 1 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, wizardPL napisał: A skad tyle tych much u ciebie, bo u mnie w ogole nie lataja zadne Podejrzewam że sąsiadka z góry zdechla i trupem lezy albo lezala ostatnio słyszałem upadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 1 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Skąd przyleciały? jak na razie u mnie w domu Niema żadnej muchy. Z uchylu okna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 0 Napisano 3 godziny temu No mozliwe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 14 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: Z uchylu okna Koło okna masz kosze na śmieci? stamtąd przylatują albo od sąsiada? Kiedyś sąsiad się powiesił do mnie przylatywały końskie muchy, było dużo wezwałem Policję ,ona strażaków i przez drabinę tam zaglądali on sobie dyndał. Muchy skądś przylatują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 14 Napisano 2 godziny temu Muchy owocòwki małe one przylatują mnożą po odpadkach jedzenia, Śmieci nie wyrzucasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 14 Napisano 2 godziny temu Tutaj przylatywały z jakieś farmy bo kup nie zakopywali. Zobacz ile ich było masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 1 Napisano 2 godziny temu 3 duże końskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach