Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
RC +

Dziennikarka "Wprost" Joanna Miziołek opowiada o SMS-ach jakie otrzymuje ze sztabu PO od zaprzyjaźnionych polityków

Polecane posty

według niej po I-szej turze w sztabie Trzaskowskiego zapanowała panika.

Cytat

,,Mam wrażenie, że tam była mocna smuta, widać to było po Rafale Trzaskowskim. Ja dostawałam smsy od polityków PO, którzy pisali wprost "Rafał już to przegrał". Oni się nie spodziewali, byli mamieni tymi wynikami sondaży IBRISu, które wskazywały na ogromną przewagę – mówiła w rozmowie z Łukaszem Warzechą."

Jeden z rozmówców Miziołek powiedział, że był na spotkaniu, w którym brał udział m.in. Bartłomiej Sienkiewicz oraz Adam Michnik. – Sienkiewicz powiedział, że "musimy siłą walczyć o demokrację". Adam Michnik odchrząknął ze śmiechu, że w takim punkcie jest polityka PO. Wiemy, jakim człowiekiem jest Sienkiewicz. Tam jest taka nerwowość i zaskoczenie, że jakby co, to przejmijmy władzę siłą. Oni się nie spodziewali, że tak słabo pójdzie – mówiła dziennikarka.

GRUBO!

• Like 3

To tylko pokazuje do czego zdolni są ci psychole. Czyli jak tęczowy by wygrał to koniec suwerenności naszego kraju tak jak mówił Pan Sumliński

Edytowano przez p0lka
  • Like 1

Przed chwilą, p0lka napisał:

To tylko pokazuje do czego zdolni są ci psychole. Czyli jak tęczowy by wygrał to koniec suwerenności naszego kraju tak jak mówił Pan Sumliński

No ja się już teraz nie tyle obawiam o wynik wyborów, a o to co oni będą w stanie odwalić po nich... znamy casus rumuński... oby się nie odważyli robić przewrót antydemokratyczny, tak jak Sienkiewicz się rozmarza. 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować