miramar 198 Napisano wtorek o 07:08 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: była tutaj jedna gwiazda co zakladała sookienke z ciapki tygrysa by luby sie domyslił ze ona chce. Ogolnie to one so dobre w te kalambury... Niektórzy to nawet rozwiązują kalambury, których nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano wtorek o 07:15 2 minuty temu, miramar napisał: Niektórzy to nawet rozwiązują kalambury, których nie ma. A niektórzy nie wiedzą o co chodzi i jaki jest kontekst, ale lubią zabrać głos ulać trochę tego co ich męczy i trapi. I świetnie, nie ma to pewnie terapeutyczne działanie... jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano wtorek o 07:17 1 minutę temu, Pokraka napisał: A niektórzy nie wiedzą o co chodzi i jaki jest kontekst, ale lubią zabrać głos ulać trochę tego co ich męczy i trapi. I świetnie, nie ma to pewnie terapeutyczne działanie... jakieś Tak, potwierdzam. Lubię wtrącać swoje trzy grosze do różnych rozmów i na dodatek jestem przekonana, że robię to szalenie taktownie oraz dowcipnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano wtorek o 07:25 6 minut temu, miramar napisał: Tak, potwierdzam. Lubię wtrącać swoje trzy grosze do różnych rozmów i na dodatek jestem przekonana, że robię to szalenie taktownie oraz dowcipnie. Wczoraj wszystkie reakcje wykorzystałam Akurat Tobie to wychodzi świetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano wtorek o 07:28 2 minuty temu, Pokraka napisał: Wczoraj wszystkie reakcje wykorzystałam Akurat Tobie to wychodzi świetnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano wtorek o 07:42 16 minut temu, Pokraka napisał: Musze się skupić na pracy. Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano wtorek o 07:44 1 minutę temu, miramar napisał: Musze się skupić na pracy. Ciał. Też już pracuje Miłego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 41 Napisano wtorek o 08:01 1 godzinę temu, miramar napisał: Tak Ogórku, właśnie o to chodzi. Odkryłeś całą najbardziej prawdziwą prawdę. A teraz jak już karty zostały odkryte, możemy przejść do bardziej zajmującej wymiany zdań. No cóż przez internet pobudzać się, nie dziwię jak Internet za dużo wszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano wtorek o 08:04 1 minutę temu, Fifofa napisał: No cóż przez internet pobudzać się, nie dziwię jak Internet za dużo wszedł. A jak tam z pogodą u Ciebie? Słońca dosyć, nie wieje za bardzo? Nie rozmawiam o innych bez ich udziału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 41 Napisano wtorek o 08:04 59 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: była tutaj jedna gwiazda co zakladała sookienke z ciapki tygrysa by luby sie domyslił ze ona chce. Ogolnie to one so dobre w te kalambury... Wiem już,.ale nie potrzebowała bodźca forumowego do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 41 Napisano wtorek o 08:06 (edytowany) 3 minuty temu, miramar napisał: A jak tam z pogodą u Ciebie? Słońca dosyć, nie wieje za bardzo? Nie rozmawiam o innych bez ich udziału. Piszemy o poważnych tematach życiowych, tak jak pisali wszystko zdążyć się może jak się pisze na forum, nawet orgazm tylko nie z tym. Edytowano wtorek o 08:07 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano wtorek o 08:15 8 minut temu, Fifofa napisał: Piszemy o poważnych tematach życiowych, tak jak pisali wszystko zdążyć się może jak się pisze na forum, nawet orgazm tylko nie z tym. Chyba jednak inaczej patrzymy na tematy pojawiające się na Kafeterii. To o orgazmach pozostawię bez komentarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 41 Napisano wtorek o 08:17 1 minutę temu, miramar napisał: Chyba jednak inaczej patrzymy na tematy pojawiające się na Kafeterii. To o orgazmach pozostawię bez komentarza. Ja patrzę nie jedno kierunkowo. Mi marchewki nikt nie podsunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano wtorek o 08:20 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja patrzę nie jedno kierunkowo. Mi marchewki nikt nie podsunie Ogórku, widzisz więcej w tym, co bardzo wielu pisze dla żartu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 41 Napisano wtorek o 08:21 (edytowany) Tutaj znałem parę ktòra lubiła podniecać publicznie znam temat. Na żywo też jak facetowi pała nie stała. Jakieś takie mam doświadczenie w tych sprawach a jak są długoletnim związku najlepiej ktoś inny podniecał. Edytowano wtorek o 08:23 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 253 Napisano wtorek o 08:22 17 minut temu, miramar napisał: Nie rozmawiam o innych bez ich udziału. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano wtorek o 08:28 3 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał: Taka prawda. Może raz czy dwa zdarzyło mi się napisać coś o kimś kiedy nie było go na forum. ale był to wyraz troski albo tęsknoty. Pamiętam, że ostatnio napisałam o Ronie, że rzadko bywa na forum ale trudno nazwać to pisaniem o nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano wtorek o 08:49 13 minut temu, Pashtetova Shadowspell napisał: Czesc, jak.tam leci? Ja wlasnie sie obudzilem, leze w lozku, i czuje ze powinienem gdzies isc i cos.robic, a mi sie nie chce. Dobrze mi sie lezy teraz pod ciepla kolderka Cześć. Czytam, co ludzie piszą na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano wtorek o 09:01 4 minuty temu, Pashtetova Shadowspell napisał: A jak tam stopki? W skarpetach i butach sportowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano wtorek o 09:09 5 minut temu, Pashtetova Shadowspell napisał: Wow ucaluj je ode mnie xD Nie mam tyle gibkości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
po porostu Ania 0 Napisano 23 godziny temu Dnia 9.06.2025 o 18:04, Malowany napisał: O ile Ania w ogóle istnieje Tak ania istnieje żyje jak każdy normalny człowiek a to że nie pisze pod każdym poście nie oznacza ze od razu troll , po prostu nie lubię pisać by tylko pisać .Zadałam konkretne pytane a z tego co widzę robi się wymyślona historia mojego życia .pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
po porostu Ania 0 Napisano 23 godziny temu Dnia 9.06.2025 o 17:41, hrabia Pomme de terre napisał: czemu się nie rozwiedliście ? Przepraszam ale nie odpisze na ogóle na to pytanie , bo znów będzie pisana kolejna z powietrza pisana historia mojego życia ,a tego nie chce . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 782 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, po porostu Ania napisał: Przepraszam ale nie odpisze na ogóle na to pytanie , bo znów będzie pisana kolejna z powietrza pisana historia mojego życia ,a tego nie chce . A wystarczyło uświadomić sobie w porę na jakie forum wchodzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
po porostu Ania 0 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: A wystarczyło uświadomić sobie w porę na jakie forum wchodzisz Tak masz racje popełniłam błąd i więcej tego nie popełnię . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 782 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, po porostu Ania napisał: Tak masz racje popełniłam błąd i więcej tego nie popełnię . W takim razie życzę wyprostowania zawiłych ścieżek życiowych i miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
po porostu Ania 0 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: W takim razie życzę wyprostowania zawiłych ścieżek życiowych i miłego dnia Dziękuję również życzę miłego dnia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano 22 godziny temu 1 godzinę temu, Miecz napisał: W takim razie życzę wyprostowania zawiłych ścieżek życiowych i miłego dnia Mieczu ale 99% historii jest banalnych, prostych i starych jak świat, tylko ich autorom sie wydaje ze są niezwykle, skomplikowane i bez wyjścia. Tyle, że to nie prawda, im się tak wydaje bo są ich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 198 Napisano 21 godzin temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Mieczu ale 99% historii jest banalnych, prostych i starych jak świat, tylko ich autorom sie wydaje ze są niezwykle, skomplikowane i bez wyjścia. Tyle, że to nie prawda, im się tak wydaje bo są ich. No właśnie - nasza osobista, subiektywna perspektywa jest dla nas najważniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1264 Napisano 21 godzin temu 9 minut temu, miramar napisał: No właśnie - nasza osobista, subiektywna perspektywa jest dla nas najważniejsza. Tak, tak właśnie jest. Jednak dla ludzi z boku to już nie i mogą nie mieć już tyle empatii zwłaszcza gdy większość ludzi na już określone oczekiwania i chce tylko by inni je potwierdzili, przytaknęli i to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 321 Napisano 21 godzin temu 12 minut temu, miramar napisał: No właśnie - nasza osobista, subiektywna perspektywa jest dla nas najważniejsza. dla nas czyli dla kogo? jeśli sie na czymś nieznamy powinniśmy postarać sie przyjać perspektywe tych którzy sie znają, zrobić średnią różnych postrzgań i wybrać najbardziej (faceci) logiczną, (kobiety) bliższą emocjonalnie. Chociaż wolałbym by kobiety też korzystały z logiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach