Żaba Monìka 1849 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: Mogłaś rzucić rower w krzaki i zamówić taksówkę. Półtorej godziny. To kawał drogi zrobiłaś. A wiesz, że nawet przyszło mi to na myśl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, Pashtetix Deluxis napisał: Poltorej godziny to ja do stratford ipon avon jechalem gdzie sie szekspir urodzil xD A 5 godzin na piechote Jednego dnia to wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 430 Napisano 10 Czerwiec 9 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ha ha To nie fejk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, 5klepka napisał: Lezak by był minimalist jak kijanu Wydaje mi się, że on jest minimalist z musu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, 5klepka napisał: Lezak by był minimalist jak kijanu On się ubiera w Kiku. Leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 57 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Wydaje mi się, że on jest minimalist z musu. Wiadomo. Gdyby miał realny hajs toby się ometkowal cały jakim filip pejn czy srėjn 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 262 Napisano 10 Czerwiec 4 minuty temu, 5klepka napisał: Dziwni ci patocelebryci. Wyobrażam sobie obudzić się w nocy jak ta żona i zobaczyć to dziwadło obok, trauma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 10 Czerwiec Ha ha, jaki komentarz na pudełku "Jaki kraj taki Lenny Kravitz" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 262 Napisano 10 Czerwiec 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A wiesz, że nawet przyszło mi to na myśl. Byłaś bardzo dzielna według mnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 57 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał: Wyobrażam sobie obudzić się w nocy jak ta żona i zobaczyć to dziwadło obok, trauma Mnie przerazaja te zęby jak szuflady. Tyle hajsu mieć i takie gowno wstawić w paszcze. Ci ludzie chyba luster nie mają. Tak jak trump wiecznie pomarańczowy. Wtf 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, Pashtetix Deluxis napisał: No tak, ja moge maszerowac 10 godzin bez przerwy czy jezdzic na rowerze od rana do wieczora Na rowerze nie jeżdżę ale uprawiam chodzenie. Chodzisz dla sportu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 262 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Ha ha, jaki komentarz na pudełku "Jaki kraj taki Lenny Kravitz" I drugi zaraz pod tym: Ghtr s. 30 min. temu Jak ona musi kochac jego…. Pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, Pashtetix Deluxis napisał: Haha dzieki za foto, zaba monika Spoczko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: A wiesz, że nawet przyszło mi to na myśl. Nie dziwię się. Nie dociekam czy Cię tyłek boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 57 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, WiłaCzerwcowa napisał: I drugi zaraz pod tym: Ghtr s. 30 min. temu Jak ona musi kochac jego…. Pieniądze Tylko komentarze ratują pudla. Najlepsze są u rusin. Ciekawe ile posmarowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 2 minuty temu, Pashtetix Deluxis napisał: Dzisiaj cala noc na odludziu spedze, bede ogladal gwiazdy sobie, mam cieple ubrania w plecaku szykuje sie super noc powerbank tez naladowany do 100% Czytałam o szlaku wzdłuż muru Hadriana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: Czytałam o szlaku wzdłuż muru Hadriana. A co ciekawego pisali? Ktoś tam ostatnio malownicze drzewo ściął i było narodowe oburzenie. Chyba skazali winnych na więzienie. Tutaj jest dużo ładnych szlaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 5 minut temu, Pashtetix Deluxis napisał: A co to za szlak i gdzie? Ja sobie wzdluz grand union canal chodze, od samego birmingam do oxford/londyn mozna dojsc ale.i tez do rugby. Wklep w internet, coś Ci wyskoczy. 150 km wzdłuż muru wybudowanego w czasach starożytnego Rzymu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 6 minut temu, Żaba Monìka napisał: A co ciekawego pisali? Ktoś tam ostatnio malownicze drzewo ściął i było narodowe oburzenie. Chyba skazali winnych na więzienie. Tutaj jest dużo ładnych szlaków. O samym murze, że oddzielał cywilizację od końca świata. Pierwowzór wielu murow stojących na straży jakiegoś porządku. Wieczny pomnik. O drodze i podrózy, że jest wielowymiarowym, przejmującym, mistycznym doznaniem. Drogą łączącą przeszłość z teraźniejszoscią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, Pashtetix Deluxis napisał: Aa to fajnie, cos jak mur chinski? No ja juz kupilem zapasy na wieczor, banany, mleko i wode gazowana butelke i spadam za miasto, mam jeszcze w szklanej butelce 1l wode ze zrodla spod ziemi, ale to na czarna godzinr trzymam i ide na odludzie i cala noc.spedze na wsi xD Dzisiaj czyste niebo to pelno gwiazd bedzie, w koncu nie moge sie doczekac xD Pierwszy raz w zyciu bede tak daleko od cywilizacji ogladac gwiazdy jee.. xP Ja oglądam gwiazdy z kanapy. W zasadzie to mogłabym oglądać gdyby niebo nie było zachmurzone. Czy to bezpieczni chodzić tak po nocy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: O samym murze, że oddzielał cywilizację od końca świata. Pierwowzór wielu murow stojących na straży jakiegoś porządku. Wieczny pomnik. O drodze i podrózy, że jest wielowymiarowym, przejmującym, mistycznym doznaniem. Drogą łączącą przeszłość z teraźniejszoscią. Jak w Game of Thrones, tylko trochę mniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Jak w Game of Thrones, tylko trochę mniejszy Dokładnie tak. Zapora dla duchów i potworów z końca świata. Chociaż na zdjęciach wygląda także, że można go przeskoczyć. Ale może potwory nie są duże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: Dokładnie tak. Zapora dla duchów i potworów z końca świata. Chociaż na zdjęciach wygląda także, że można go przeskoczyć. Ale może potwory nie są duże. Te potwory to Szkoci. Oni mają duże brzuchy, mały murek wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec Przed chwilą, Pashtetix Deluxis napisał: Ja mieszkalem 3 lata w namiocie na wsi w lesie nie boje sie ciemnosci Mysle ze bezpieczniej na odludziu bjz w miescie, dzikie zwierzeta mi nic nie zrobia Ciemność nie jest niebezpieczna. Niebezpieczne jest to, co może się w niej skrywać. Nie wiem jakie drapieżniki oprócz ludzi żyją w UK? Wilki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Te potwory to Szkoci. Oni mają duże brzuchy, mały murek wystarczy Nie zadzierają nóg żeby im dzwoneczki nie obiły się o kamienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 10 Czerwiec (edytowany) 2 minuty temu, Pashtetix Deluxis napisał: Lisy moze jedynie, ale one nie atakuja Wiele lepiej się ma wściekliznę. W Polsce tak jest. I dziki ale to w mieście bardziej się panoszą niż na pustkowiu. Edytowano 10 Czerwiec przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mk777 47 Napisano 10 Czerwiec Sutenery trzymają się dzielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: Wiele lepiej się ma wściekliznę. W Polsce tak jest. I dziki ale to w mieście bardziej się panoszą niż na pustkowiu. Tutaj nie ma wścieklizny. Bycie wyspą pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 10 Czerwiec 12 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Ja coś czytałam o epidemii kradzieży w sklepach w UK, rekordy przebijają w zlodziejstwie Tak, dużo ludzi kradnie w sklepach. Plaga jest podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 10 Czerwiec 1 minutę temu, Pashtetix Deluxis napisał: No zobaczymy czy bezpiecznie, ale mysle, ze bedzie spoko, wiele razy chodzilem po ciemku wzdluz kanalu, i najbardziej sie balem zawsze swojej wyobrazni jedynie Weź latarkę, bo większa szansa, że się potkniesz i wpadniesz do wody, niż, że Cię ktoś zaatakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach