Nemesio Cervantes 330 Napisano czwartek o 16:04 czym jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano czwartek o 16:06 Nie wiem. Czemu niektórzy ludzie muszą wiecznie czymś lub kimś manipulować i czemu boją się prawdy o sobie samych? Nie wierzą że można normalnie czy to skaza ich osobowości właśnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 402 Napisano czwartek o 16:11 Osobowość to zespół względnie trwałych cech psychicznych i mechanizmów wewnętrznych, które decydują o tym, jak człowiek myśli, czuje, reaguje i zachowuje się w różnych sytuacjach. To coś, co sprawia, że jesteś tym, kim jesteś – unikalną osobą, odróżniającą się od innych. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 330 Napisano czwartek o 17:24 1 godzinę temu, 5klepka napisał: Nie wiem. Czemu niektórzy ludzie muszą wiecznie czymś lub kimś manipulować i czemu boją się prawdy o sobie samych? Nie wierzą że można normalnie czy to skaza ich osobowości właśnie? kazdy manipuluje i kombinuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 207 Napisano czwartek o 17:34 Szkoda ryja szczępić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 330 Napisano czwartek o 17:42 1 godzinę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Osobowość to zespół względnie trwałych cech psychicznych i mechanizmów wewnętrznych, które decydują o tym, jak człowiek myśli, czuje, reaguje i zachowuje się w różnych sytuacjach. To coś, co sprawia, że jesteś tym, kim jesteś – unikalną osobą, odróżniającą się od innych. względnie i bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano czwartek o 17:47 23 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: kazdy manipuluje i kombinuje Życie w takiej paranoi że każdy jest zły raczej nie sprzyja zdrowiu. I nie jest prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano czwartek o 17:48 Moje pytanie wcześniejsze było retoryczne w sumie i służyło jako narzędzie do uporządkowania myśli. No i tyle huh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 330 Napisano czwartek o 17:55 6 minut temu, 5klepka napisał: Życie w takiej paranoi że każdy jest zły raczej nie sprzyja zdrowiu. I nie jest prawda. można być naiwnym caly czas. raczej nie ma takich co bezbłednie trafiają w intencje innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano czwartek o 17:56 Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: można być naiwnym caly czas. raczej nie ma takich co bezbłednie trafiają w intencje innych To normalne bo nikt nie jest nieomylny ale zyjac z myślą że każdy tylko czyha za winklem żeby nas w chuia zrobic to już gruba przesada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano czwartek o 17:58 1 godzinę temu, Nemesio Cervantes napisał: czym jest? Czym Ty jesteś? Są 4 typy osobowości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano czwartek o 17:59 Przed chwilą, _Gretta napisał: Czym Ty jesteś? Są 4 typy osobowości. Tylko oficjalnie. Nie da się zamknąć miliardów ludzi w jakimś schemacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 16 Napisano czwartek o 18:10 9 minut temu, 5klepka napisał: Tylko oficjalnie. Nie da się zamknąć miliardów ludzi w jakimś schemacie. Przeważnie są mieszane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 330 Napisano czwartek o 18:19 14 minut temu, _Gretta napisał: Czym Ty jesteś? Są 4 typy osobowości. po czesci kazdą. mysle ze osobowosc jest jak plecak do ktorego sie zbiera dosw. im czlowiek starszy tym wiecej roznych i rożnie wyuczonych reakcji na podobne. w podstawowce wyszedl mi sangwinik, tak jak wiekszosci dziecie a teraz srednia wszystkiego. elastycznosc jest dobra, dostosowac sie do zadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano piątek o 16:27 "Osobowość i temperament to różne aspekty człowieka, choć ściśle ze sobą powiązane. Osobowość to całościowy, unikalny sposób myślenia, działania i odczuwania. Temperament to wrodzona składowa osobowości, charakteryzująca się biologicznymi, względnie stałymi cechami. Osobowość to: Unikalny wzór myślenia, działania i odczuwania. Złożony z wielu czynników, w tym temperamentu, charakteru, doświadczeń życiowych i nauczonych zachowań. Względnie stały, ale może się zmieniać w wyniku doświadczeń. Temperament to: Wrodzona, biologiczna składowa osobowości. Charakteryzuje się takimi cechami jak wrażliwość, reaktywność emocjonalna, aktywność, wytrzymałość na niewygodę, wybuchowość. Jest podstawą do kształtowania się osobowości, ale nie jest jej jedynym składnikiem. Podsumowując: Osobowość to globalny obraz człowieka, obejmujący temperament, który jest jednym z jego elementów. " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 207 Napisano piątek o 16:31 Musimy suplementowac żelazo, tęsknimy za krejzi 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano piątek o 16:31 Czy lajki z usuniętych tematów się liczą do punktacji na tablicy liderów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 207 Napisano piątek o 16:34 234 ciekawe czy to coś znaczy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano piątek o 16:38 Krejzi wczoraj pozdrawiala z pedicure pewnie ma fajne stopki i szczuple dlugie zgrabne nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano piątek o 16:38 Chyba tak, licza sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano piątek o 16:38 Potem ktos wpadl i zablokowal temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano piątek o 16:39 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: 234 ciekawe czy to coś znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano piątek o 16:39 A Tobie miramar jak sie tutaj udaje od samego rana siedziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano piątek o 16:40 Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus V napisał: A Tobie miramar jak sie tutaj udaje od samego rana siedziec? Bardzo się staram. Przekładam zajęcia, zmieniam plany i daje radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano piątek o 16:41 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus V napisał: Potem ktos wpadl i zablokowal temat Boje się założyć nowy. Mogę dostać bana. Mam takie przeczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano piątek o 16:44 A Tobie miramar jak sie tutaj udaje od samego rana siedziec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano piątek o 16:44 Haha, a czemu tu tyle jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano piątek o 16:46 (edytowany) 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus V napisał: Haha, a czemu tu tyle jestes? Bo jestem uzależniona od pisania na tym forum. Mogę pisać na okrągło albo w ogóle. Edytowano piątek o 16:46 przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano piątek o 16:47 Ja tez jestem uzalezniony, nic innego nje robie tylko tu gnije zycie sobie zmarnowalem przez to miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano piątek o 16:49 Szczesciarz, ten to ma branie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach