hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 18:31 sam bym najchętniej w domu posiedział jak przegryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 425 Napisano piątek o 18:34 Pranie pościeli, pieczenie ciasta, oranie dziećmi domu i ogrodu, pospolite sprzątanie, w niedzielę festyn. A stary jutro se będzie w restauracji siedział z ekipą ze szkoły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 18:47 Odkurzanie praca wyjście z domu w niedzielę. Drzemkę se walne jeszcze jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano piątek o 19:00 Właśnie tak... najchętniej spędzę go w domu. : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 19:02 2 minuty temu, marawstala napisał: Właśnie tak... najchętniej spędzę go w domu. : ) Myślałam że to dzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 326 Napisano piątek o 19:12 39 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: sam bym najchętniej w domu posiedział jak przegryw Weekend w pracy ale później dwa dni wolnego. Nie wiem jaka pogoda będzie, ale pewnie wyskoczę w plener i odwiedzę bibliotekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 19:21 8 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Weekend w pracy ale później dwa dni wolnego. Nie wiem jaka pogoda będzie, ale pewnie wyskoczę w plener i odwiedzę bibliotekę serio w kopalni pracujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 19:23 20 minut temu, 5klepka napisał: Myślałam że to dzik dzik… https://ibb.co/v6BvH3Yd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 326 Napisano piątek o 19:23 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: serio w kopalni pracujesz ? Tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 19:24 Nie ładuje się dzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 19:27 2 minuty temu, 5klepka napisał: Nie ładuje się dzik znajomi wysłali fotę z portalu - leży typ na ławce i zdycha a z tyłu buszuje stadko dzików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 19:28 Widzialam xD to chyba Gdynia. Tam dziki łażą po ogródkach. To są zwierzęta domowe juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 19:29 Szalona locha mnie goniła po lesie bo się na warchlaki gapilam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 19:32 po całym 3city łażą choć w zeszłym roku nie widziałem a tera podobno znów się pojawiajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 19:34 Fajne som młode Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano piątek o 19:39 35 minut temu, 5klepka napisał: Myślałam że to dzik No wiesz : ) ostatnio znalazłam to zdj było robione 3 lata temu jak pies był jeszcze szczeniakiem a to takie chucherko, że nie da rady pomylić go z dzikiem .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 68 Napisano piątek o 19:40 Dziki coraz czesciej pojawiają się w miastach ze względu na łatwy dostęp do pokarmu. Ja w lesie dzika nie widziałam, a w mieście kilka razy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 19:41 Przed chwilą, marawstala napisał: No wiesz : ) ostatnio znalazłam to zdj było robione 3 lata temu jak pies był jeszcze szczeniakiem a to takie chucherko, że nie da rady pomylić go z dzikiem .) Moja koleżanka z dzieciństwa miała podobnego. Miał brodę jak starzec i był pjerdolnietym psem. Bałam się go jak cholera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 19:41 Przed chwilą, salix napisał: Dziki coraz czesciej pojawiają się w miastach ze względu na łatwy dostęp do pokarmu. Ja w lesie dzika nie widziałam, a w mieście kilka razy. Lasy wycinają pod osiedla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 19:43 tera nie ma dzików są bażanty zające i jeże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano piątek o 19:43 1 minutę temu, 5klepka napisał: Moja koleżanka z dzieciństwa miała podobnego. Miał brodę jak starzec i był pjerdolnietym psem. Bałam się go jak cholera. Może te psy tak mają... czyste ADHD : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 19:44 Przed chwilą, marawstala napisał: Może te psy tak mają... czyste ADHD : ) Tamten był chory psychicznie. Wiecznie szczękał rzucał się na każdego. I w guwnach się tarzał. Obudziłaś moja traumę tym awatarem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jabłoński Patrol 7 Napisano piątek o 19:46 5 minut temu, salix napisał: Dziki coraz czesciej pojawiają się w miastach ze względu na łatwy dostęp do pokarmu. Ja w lesie dzika nie widziałam, a w mieście kilka razy. Lepiej spotkać w lesie dzika niż Filipa Matuszczaka. Jak mieszkasz w okolicach Kalisza to lepiej na siebie uważaj https://files.catbox.moe/26zjqu.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano piątek o 19:49 Przed chwilą, 5klepka napisał: Tamten był chory psychicznie. Wiecznie szczękał rzucał się na każdego. I w guwnach się tarzał. Obudziłaś moja traumę tym awatarem xD On też love guwienka : ) ale kupiłam mu witaminy to może przestanie... ostatnio trochę mu się przychorowało (bierze leki na padaczkę) i początkowo po tych lekach zachowywał się jak psychiczny, a teraz jest już normalnym ADHD : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 19:51 Przed chwilą, marawstala napisał: On też love guwienka : ) ale kupiłam mu witaminy to może przestanie... ostatnio trochę mu się przychorowało (bierze leki na padaczkę) i początkowo po tych lekach zachowywał się jak psychiczny, a teraz jest już normalnym ADHD : ) Psy to nie moja bajka. Chyba że jakiś mops kaleka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano piątek o 19:54 Przed chwilą, 5klepka napisał: Psy to nie moja bajka. Chyba że jakiś mops kaleka. Też jestem bardziej kociarą. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 19:54 jak się zachowuje pies z padaczką ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 19:55 Pewnie się telepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano piątek o 19:58 Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: jak się zachowuje pies z padaczką ? Podobnie jak u ludzi... traci kontrolę nad własnym ciałem, spina mu mięśnie... przewraca się, traci świadomość na kilka minut, ślini się, rzuca nim a po tym ataku jak się wybudza zatacza się jak pijany. Po takim ataku ma ochotę na wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano piątek o 20:00 Leki muszą być szybko wdrożone bo przy częstych atakach serce może nie wytrzymać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach