5klepka 41 Napisano piątek o 20:01 Takiego chorego wzielas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 326 Napisano piątek o 20:01 Zdecydowanie wolę koty Nawet w postaci 5 sztuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano piątek o 20:05 1 minutę temu, 5klepka napisał: Takiego chorego wzielas Był zdrowy może to genetyczne (?) ponoć się zdarza. Wypadku nie miał, ale kto wie może kiedyś uderzył się w głowę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 20:12 6 minut temu, marawstala napisał: Był zdrowy może to genetyczne (?) ponoć się zdarza. Wypadku nie miał, ale kto wie może kiedyś uderzył się w głowę... Biedny choc guwniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano piątek o 20:16 1 minutę temu, Głębokie obladzanie tak napisał: Jakieś kino restauracja może nintendo switch 2 kupie w media expert Idziesz na randkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano piątek o 20:17 Jak na razie mam w planach tylko wyprawę do Ikei. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano piątek o 20:17 Przed chwilą, Głębokie obladzanie tak napisał: Tak Z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano piątek o 20:19 Przed chwilą, Głębokie obladzanie tak napisał: Typiarom z żabki Zaprosiłeś kogoś na randkę? Serio? Dobrze by było. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 425 Napisano piątek o 20:20 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Jak na razie mam w planach tylko wyprawę do Ikei. Co będziesz pozyskiwać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarbonaraBasedFifi_69 6 Napisano piątek o 20:21 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Zaprosiłeś kogoś na randkę? Serio? Dobrze by było. On się przez 2 lata bal choćby zadzwonić do swojej miłości Anastazji więc nie zadawaj głupich pytań, lewaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 20:22 Dzis piątek a nie sobota. Jezu. Wszystko mi się pieprzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 20:22 5 minut temu, Głębokie obladzanie tak napisał: Tak wow a stawiasz kino i restaurację ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 20:23 Haha jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 20:29 10 minut temu, Głębokie obladzanie tak napisał: Typiarom z żabki wow leżak opowiadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 326 Napisano piątek o 20:29 12 minut temu, Żaba Monìka napisał: Jak na razie mam w planach tylko wyprawę do Ikei. Fajny stolik ostatnio kupiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 20:29 4 minuty temu, Głębokie obladzanie tak napisał: Tak a masz już wybraną ? do kina bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 20:30 Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Fajny stolik ostatnio kupiłam. poka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 20:30 Opowieści z krypty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 326 Napisano piątek o 20:30 Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: poka Blat ala szachownica... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 20:42 8 minut temu, Głębokie obladzanie tak napisał: Czemu mam ochotę coś obejrzeć na randkę bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 391 Napisano piątek o 20:43 Leżak zmienia bajerę. Dotarło do niego, że na inwestora bez pieniędzy baby nie lecą, to teraz wymyślił rozrywkowego typa który korzysta z życia. Zaprawdę, powiadam wam - będzie bekowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 20:43 Skoro chce kino to niech idzie do kina. Każdy co innego preferuje dzizas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 20:44 Etap randek jest taki krindzowy. Nie chciałabym już do tego wracać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 20:46 ale na pierwszej randce do kina naprawdę nie warto bo nawet człowiek nie pogada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 20:46 A po co ciągle gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 20:46 2 minuty temu, 5klepka napisał: Etap randek jest taki krindzowy. Nie chciałabym już do tego wracać xD czemu krindżowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano piątek o 20:48 Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: czemu krindżowy ? Bynajmjej dla mnie. Nie chciało by mi się nikogo poznawać od podszewki i a piac od nowa. Te same schematy. Ble 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 391 Napisano piątek o 20:48 4 minuty temu, 5klepka napisał: Skoro chce kino to niech idzie do kina. Każdy co innego preferuje dzizas Uważaj jak ci leżak który do paczkomatu śmiga o trzeciej nad ranem, żeby nikogo nie spotkać, do kina pójdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano piątek o 20:49 Przed chwilą, 5klepka napisał: Bynajmjej dla mnie. Nie chciało by mi się nikogo poznawać od podszewki i a piac od nowa. Te same schematy. Ble mówisz o pierwszych randkach z obco osobo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano piątek o 20:49 27 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Co będziesz pozyskiwać? Chcę obejrzeć kanapy i łóżka, a kupić tylko półki. Plus pewnie jakieś nieplanowane dooperele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach