5klepka 41 Napisano wczoraj o 20:49 Przed chwilą, Siurentajski napisał: Uważaj jak ci leżak który do paczkomatu śmiga o trzeciej nad ranem, żeby nikogo nie spotkać, do kina pójdzie W kinie jest ciemno na szczęście. Kiedyś byłam jedyna na sali. Co to był za luksus kierwa xD wspaniale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano wczoraj o 20:49 zjadłbym se te naleśniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano wczoraj o 20:50 Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: mówisz o pierwszych randkach z obco osobo Jak już nie jest obca to już nie so randki. Zreszto wyebane. Już widzę jego randkę że stypiaro z żabko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 391 Napisano wczoraj o 20:50 (edytowany) 1 minutę temu, 5klepka napisał: W kinie jest ciemno na szczęście. Kiedyś byłam jedyna na sali. Co to był za luksus kierwa xD wspaniale Ale jeszcze trzeba pokonać drogę z mieszkania do kina. A tam Straszliwy Świat Zewnętrzny po drodze Edytowano wczoraj o 20:51 przez Siurentajski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano wczoraj o 20:51 Obejrzeliśmy dokument na Netflixie o polowaniu na Bin Ladena, ciekawe, jeśli nie ogladaliscie to mogę polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano wczoraj o 20:52 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ale jeszcze trzeba pokonać drogę z mieszkania do kina. A tam Straszliwy Świat Zewnętrzny po drodze To już nie na moje kompetencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano wczoraj o 20:52 Pierwsza randka jest stresująca, ale jest też duża ekscytacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano wczoraj o 20:52 1 minutę temu, 5klepka napisał: Jak już nie jest obca to już nie so randki. Zreszto wyebane. Już widzę jego randkę że stypiaro z żabko xD chyba Dutch czy jak mu tam ma też dziewczynę z Żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano wczoraj o 20:53 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Obejrzeliśmy dokument na Netflixie o polowaniu na Bin Ladena, ciekawe, jeśli nie ogladaliscie to mogę polecić. dobre na randkę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano wczoraj o 20:53 Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: chyba Dutch czy jak mu tam ma też dziewczynę z Żabki A niech se ma ale tu mowa o lezaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano wczoraj o 20:53 No niestety Leżak tak patologicznie kłamie,że trudno mu potem w coś uwierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano wczoraj o 20:54 Binladen to tylko podstawiona gościu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 73 Napisano wczoraj o 20:54 Przed chwilą, 5klepka napisał: A niech se ma ale tu mowa o lezaku. zastanawiam się czy to jakaś moda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano wczoraj o 20:54 Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: dobre na randkę ? Na randkę to może nie, bo mało romantyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano wczoraj o 20:54 Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: zastanawiam się czy to jakaś moda Łatwy podryw po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano wczoraj o 20:55 Można se pogadać o sosie do hotpsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano wczoraj o 20:56 1 minutę temu, 5klepka napisał: Binladen to tylko podstawiona gościu. Skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano wczoraj o 20:57 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Skąd wiesz? Z różnych źródeł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano wczoraj o 20:57 Przed chwilą, 5klepka napisał: Z różnych źródeł To znaczy z jakich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano wczoraj o 20:58 Nie ma nic na tym netfliksie dla mnie. Same seriale a ja poczebuje zbrodnie na faktach zjawiska paranormalne. Jedno wielkie guwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 41 Napisano wczoraj o 20:59 Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: To znaczy z jakich? Ksiazki internety własne przemyślenia z dùpy, nie podam dokładnie bo nie pamiętam ale wystarczy poskładać klocki 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano wczoraj o 21:28 Jakies tam mam, ale nic wielkiego xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1842 Napisano wczoraj o 21:29 25 minut temu, 5klepka napisał: Ksiazki internety własne przemyślenia z dùpy, nie podam dokładnie bo nie pamiętam ale wystarczy poskładać klocki Klocki można składać na różne sposoby, wolalabym jednak dowody, a nie przemyślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus V 1 Napisano wczoraj o 21:30 Zaraz sobie shoarme smaze i frytkami z air fryera i surowka jakas dobra mniam Od paru godzin lezy w marynacie z oliwy i przypraw xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2159 Napisano 16 godzin temu 10 godzin temu, 5klepka napisał: Biedny choc guwniak Znalazłam taką odp "Tarzanie się w odchodach lub padlinie to atawizm, czyli zachowanie odziedziczone po przodkach psów, które miało na celu zamaskowanie zapachu myśliwego przed ofiarą." Na szczęście to się zdarza dość rzadko. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 207 Napisano 16 godzin temu 10 godzin temu, 5klepka napisał: Bynajmjej dla mnie. Nie chciało by mi się nikogo poznawać od podszewki i a piac od nowa. Te same schematy. Ble Tak, o Boze udawać Greka bo będzie krzywił mordę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 207 Napisano 16 godzin temu Nawet nie płacą za to, dlaczego się tak trzeba męczyć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 207 Napisano 16 godzin temu Ja mam kołderkę na autyzm i wolę odpoczywać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 326 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: Ja mam kołderkę na autyzm i wolę odpoczywać.... W lecie to raczej kocyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 207 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: W lecie to raczej kocyk Mam dobry klimat i temperaturę powietrza w środowisku dziś żeby się grzać pod kołdrą ciepło dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach