Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 21:21 (edytowany) Muzyki ... Edytowano wczoraj o 21:21 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 28 Napisano wczoraj o 21:22 Cześć Paweł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 21:38 14 minut temu, seIkie napisał: Cześć Paweł Cześć Pravik Nadal pijesz z zaplecza dino ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 21:43 Zdecydowanie wolę inny klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 28 Napisano wczoraj o 22:04 25 minut temu, Spaghetti... napisał: Cześć Pravik Nadal pijesz z zaplecza dino ? No jasne. A ty nadal ruc.hasz Szynszyle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 22:14 8 minut temu, seIkie napisał: No jasne. A ty nadal ruc.hasz Szynszyle? Naucz się szacunu do siebie, bo do mnie i kobiet nadal go nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 28 Napisano wczoraj o 22:18 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Naucz się szacunu do siebie, bo do mnie i kobiet nadal go nie masz Oczywiście że mam, bardzo cię podziwiam że pierrdoliłeś taką świnie jak Szynszyla. Piękna kobieta, też o tym marzę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 22:24 2 minuty temu, seIkie napisał: Oczywiście że mam, bardzo cię podziwiam że pierrdoliłeś taką świnie jak Szynszyla. Piękna kobieta, też o tym marzę.... Posłuchaj, jeśli miałbyś kobietę będąc normalnym, nie musiałbyś się odszczekiwać tyle lat w necie za swój prywaty krindż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano wczoraj o 22:25 Szynszyla ma dlonie i palce jak ogr, shrek krolewna fiona xd Ja tam nie zazdroszcze, nawet bym nie splunal na to goowno jakim jest korposzynszyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 22:27 (edytowany) 3 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Szynszyla ma dlonie i palce jak ogr, shrek krolewna fiona xd Ja tam nie zazdroszcze, nawet bym nie splunal na to goowno jakim jest korposzynszyla O takej kobiecie jak Szynszyla, to Ty możesz pomarzyć pod mostem patrząc jako bezdomny w gwiazdy Edytowano wczoraj o 22:29 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano wczoraj o 22:29 (edytowany) Szczegolnie o jej dloniach z palcami jak u krolewnej fiony shreka Nie zartuj sobie spaghetti, bo zalosny jestes xd Fajniejsze raczki dotykalem i to duzo fajniejsze, dziewczynek dwa razy mlodszych od goownoshreekshylki Edytowano wczoraj o 22:30 przez Owsikus Szczerbatus VI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 22:31 (edytowany) 2 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Fajniejsze raczki dotykalem i to duzo fajniejsze, dziewczynek dwa razy mlodszych od goownoshreekshylki Fajniejsze rączki transwestytów i gejów na pewno O kobietach i ich delikatnych dłoniach możesz pomarzyć w necie Edytowano wczoraj o 22:32 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano wczoraj o 22:33 Hahah tak sobie.tlumacz przegrywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 22:34 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Hahah tak sobie.tlumacz przegrywie Szkoda, że takie parchy jak Ty w ogóle istnieją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano wczoraj o 22:42 (edytowany) Szynszyli tez szkoda, ze Bozia ja paluchami shreka obdarzyla Jej stara dala nie temu co trzeba, i przegrala na loterii Edytowano wczoraj o 22:43 przez Owsikus Szczerbatus VI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano wczoraj o 22:47 Piekne dlonie to miala Anulka Vikernes Smukle.paluszki i zadbany manicure, dlugie paznokcie, tak wygladaja dlonie zenskie, a nie grubas korposzynszyla ze shreka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano wczoraj o 22:47 (edytowany) 4 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Szynszyli tez szkoda, ze Bozia ja paluchami shreka obdarzyla Jej stara dala nie temu co trzeba, i przegrala na loterii Potrafisz coś więcej niż wylewać własną schozofreniczną frustrację na kobietę ? Niech zgadanę, jesteś przegrywem Edytowano 23 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano 23 godziny temu Srilip jest takim sassy pederastą Co to jest Goownoshrekshylka, szkoda gadać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 23 godziny temu Ja po prostu lubie piekno, a widzialem foto dloni szynszylki i nie zachwycily mnie, niestety Do tego byla chamska i hejtowala.mnie za brak pracy. Ewidentnie nie ma czego zazdroscic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano 23 godziny temu Dobrze że jej tu nie ma, ale pisała że wygląd nie jest jej jedyną i największą zaletą Niektórzy ani ładni ani mądrzy, nawet aparycja nie mogą nadrobić i co wtedy, no goowno, życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano 23 godziny temu 1 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Ja po prostu lubie piekno, a widzialem foto dloni szynszylki i nie zachwycily mnie, niestety Do tego byla chamska i hejtowala.mnie za brak pracy. Ewidentnie nie ma czego zazdroscic Nie musi Ci się kobieta podobać, ale nie masz prawa jej obrażać w ten sposób głupku Czego Tobie niby ktokolwiek ma zazdrościć ? Spójrz w lustro i zobacz kim jesteś .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 23 godziny temu Jestem fajnym chlopakiem, a szynszyna sie do mnie sadzila bez powodu tak jak ty srakaron, i to samo robil ten zmij co juz zdeechl, i dobrze ze juz nie zyje, jednego heejtera.mniej, teraz na was pora, co mnie hejtuja, dolaczcie do waszego kolegi zmija, bede sie cieszyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Jestem fajnym chlopakiem, a szynszyna sie do mnie sadzila bez powodu tak jak ty srakaron, i to samo robil ten zmij co juz zdeechl, i dobrze ze juz nie zyje, jednego heejtera.mniej, teraz na was pora, co mnie hejtuja, dolaczcie do waszego kolegi zmija, bede sie cieszyl Wiesz co jest najgorsze sernik ? Że Ty w ogóle odychasz, ale nie martw się przestaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 23 godziny temu Nie chce mi sie z wami pisac, zejdzcie ze mnie hejterzy, bo wasze hejty nie sprawia, ze szynszyla bedzie miala.dlonie ksiezniczki Ma paluchy oblesne ble tak jak kaszalot.ma.stopy fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 23 godziny temu wy predzej lrzestaniecie, mnie zdrowie dopisuje, a to wy sie pierwsi zaczeliscie sadzic do mnie, tak jak ten odpad szynszylowski i zmij tez sie sadzil, i umarl hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Nie chce mi sie z wami pisac, zejdzcie ze mnie hejterzy, bo wasze hejty nie sprawia, ze szynszyla bedzie miala.dlonie ksiezniczki Ma paluchy oblesne ble tak jak kaszalot.ma.stopy fuj Jesteś zykłym śmieciem zrozum to i nie masz szacunku do kobiet, a potem płaczesz w poduszkę i na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 23 godziny temu Hejtuj sobie dalej, ale szynszyla nadal bedzie miala dlonie jak shrek Nara spadam stad, szkoda.mi czasu na was, ignore leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 8 Napisano 23 godziny temu W skali krwiożerczych pravikow z horrorów ma większy szacunek od leżaka bo bawi xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 151 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VI napisał: Hejtuj sobie dalej, ale szynszyla nadal bedzie miala dlonie jak shrek Nara spadam stad, szkoda.mi czasu na was, ignore leci Jakbyś zobaczył jak Ona naprawdę wygląda, to nie było by Cię w moment na tej ziemi z wrażenia frajerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 12 Napisano 23 godziny temu Widzialem jej dlonje na foto, i niestety, dla mnie przegrala w puli genowej Ja mam ladniejsze dlonie niz ona, bo nje sa przepracowane, mam rowne paznokcie i biale, a skore delikatna, a nie jak wy robole.pracusie przepracowane lapy a paznokcie krotkie u szynszyli bo musi zapieerdalac blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach