Pokraka 1292 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Ale co mialoby się spinac? Koszty to 0. Jest działalność nierejestrowana. A gdy przekroczy 3200 to rejestracja. Zus pewnie z 2k, lokal 0. Nie wysłałabym od tak byle komu na chatę konsoli. To głupota i proszenie się o kłopoty. Wątpię też by było tyłu głupich ludzi co będą słać komuś konsole na krzywy ryj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu 22 minuty temu, wolter napisał: ludzie screeny robia i trzymaja w folderach xD Ja na gadu-gadu ale trace po 3 miesiącach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rough Sleeper 6 Napisano 12 godzin temu CALA PRAWDA O LEZAKU - CZYTAJCIE I UCZCIE SIE Ten gruby skuurwiel widzę dalej tak się pluje do jakiś Elek, Malowanych itp. Ludzie ignorujcie tego chwasta. Typ na bank zaniża swój wiek, po 30stce to on na kowbojkach też był jakieś 8 lat temu w 2017, a niby ma 36 chyba ... 50. Ten cweel też wbijał na somosię wtedy i dobra mamę, gdzie pisał pojeebane rzeczy. On ma 18cm tak samo jak ruuchanie co piątek ten prawik. Czemu 13cm nazwa? Sam takie miał konta na kowbo Kiedyś raz z gościa na golasa wrzucił foto, po stylu pisania pamiętam że to on...ulany grubas jakiś ...y wlochaty. To swoje foto co daje to z google grafika 2016. On serio jest z Podlasia, idiiotaa nawet myli jaka w Warszawie jest pogoda. Tylko dla wieśniaka jakaś Wawa to symbol czegoś lol.. kuurwa są duże miasta inne w Polsce. Do tego serio pdf jakiś. Kto normalny po 30stce pisze kuurwa do 12-14 latek na kowbo o zalaniu speermą i inne pojeebane rzeczy, ten skuurwiel jeebany.. jakiś fan chuujowych gier i sprzętu, koleś ma autyzm, mitoman, zboczeniec i biedak, biedak jeebany XD DLA niego Bałtyk to Karaiby kuurwa. Typ naprawia mordę kitem z allegro i sra do zapchanego kibla, pije szczochy ze szklanki, wy serio jeszcze z czymś takim gadacie? On na bank ma obserwację policyjną, rente dla upośledzonych. Powinni go do Tworek wysłać. xxxxx Albo jak kuurwa na początku jego kariery na kafeterii założył sobie konto Leżaczek, a nie 13 cm czy inne Trzynasty milioner XDDD i udawał normika nie zboczonego. Pisał z tą brokenTiger poojeb udając nie siebie. chuuj wie co planował. Właśnie często tacy schizole robią komuś krzywdę. Oj zawiną już niedługo tego klienta, miał jakieś sprawy wcześniej, sam pisał że pod przedszkolem sobie siadywał to go pogonili. Że sąsiedzi go zgłaszali bo im kradł jakieś paczki i listy stalker jeebany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie wysłałabym od tak byle komu na chatę konsoli. To głupota i proszenie się o kłopoty. Wątpię też by było tyłu głupich ludzi co będą słać komuś konsole na krzywy ryj. Jak na krzywy normalnie strona internetowa, odnośnik do stażu allegro ebay komentarze. Później też nip i dane techniczne firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Ja na gadu-gadu ale trace po 3 miesiącach. No elke przeniosłem do pcta bo mnie wkoorwila kłamaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1292 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Konsole akurat robiłem sam zawsze. Ale sprzedawalem konsole za kilka tysięcy i normalnie przelew z góry. To co innego, słuchaj ja też mam spa konsol, podam ci adres paczkomatu a ty mi wyślesz konsole ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: To co innego, słuchaj ja też mam spa konsol, podam ci adres paczkomatu a ty mi wyślesz konsole ok? Okej pokaż staż allegro, wystaw usługę, daj zdjęcia pomieszczenia gdzie to robisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 12 godzin temu Teraz o co chodzi z tym ktoś wie 2+2=5 to jeden z najsłynniejszych symboli propagandy i manipulacji rzeczywistością, Zgadnijcie kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu Przydało by się też kilka zakończonych przed i po, oczywiście nie pobranych z gogle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1292 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Jak na krzywy normalnie strona internetowa, odnośnik do stażu allegro ebay komentarze. Później też nip i dane techniczne firmy. To dokładnie wygląda jak na krzywy ryj. Strona to i komentarze to żaden dowód istnienia firmy. No NIP i regon nie wysłałabym nic jeśli nie ma firmy w CIDG. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1292 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Okej pokaż staż allegro, wystaw usługę, daj zdjęcia pomieszczenia gdzie to robisz. Żaden problem, każdy oszust sobie z tym poradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 69 Napisano 12 godzin temu 48 minut temu, Siurentajski napisał: Nic. Zupełnie nic w tym nie ma dziwnego, że dorosły chłop, ojciec dwójki dzieci jako survival traktuje cztery kilometry spaceru wzdłuż torów kolejowych, i przeżywa to jakby był Cejrowskim co się do dzikich plemion Amazonki właśnie wybrał Za ogóra wędrującego po lesie z plandeką masz u mnie pierwsze miejsce w dziedzinie najlepszy kafe parodysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To dokładnie wygląda jak na krzywy ryj. Strona to i komentarze to żaden dowód istnienia firmy. No NIP i regon nie wysłałabym nic jeśli nie ma firmy w CIDG. No a będzie wszystko z czasem w czym więc problem byś szukała czy ktoś ma to w mieszkaniu piwnicy czy obok zabki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1292 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Przydało by się też kilka zakończonych przed i po, oczywiście nie pobranych z gogle. I tak wiadomo, że żadnej firmy nigdy nie będzie. Miłych odklejek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, salix napisał: Za ogóra wędrującego po lesie z plandeką masz u mnie pierwsze miejsce w dziedzinie najlepszy kafe parodysta. Jakim wędrujący? chyba ty chodzisz na pieszo. Tarp nawet nie wiesz co to jest Edytowano 12 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Żaden problem, każdy oszust sobie z tym poradzi. Paru typów i allegro zbanowane tyle zarobi co nic. Nikomu to się nie opłaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: I tak wiadomo, że żadnej firmy nigdy nie będzie. Miłych odklejek Skąd ta złość jestem samcem stworzonym do biznesu i utrzymania rodziny, podejmowania ryzyka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 69 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Jakim wędrujący? chyba ty chodzisz na pieszo. A ty z tą plandeka to koleją po lesie jedziesz, czy czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Teraz o co chodzi z tym ktoś wie 2+2=5 to jeden z najsłynniejszych symboli propagandy i manipulacji rzeczywistością, Zgadnijcie kogo? z książki „Rok 1984” George’a Orwella. W tym świecie totalitarnym władza wymusza na obywatelach wiarę w oczywistą nieprawdę, aby udowodnić, że może kontrolować nie tylko zachowanie, ale i sposób myślenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: A ty z tą plandeka to koleją po lesie jedziesz, czy czym? Zakocze rowerem sprawdź po co jest tarp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 188 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Paru typów i allegro zbanowane tyle zarobi co nic. Nikomu to się nie opłaca. Ty jesteś pogięty do spodu. Co ma prywatne konto allegro do wiarygodości firmy. Ty weź skończ pitolić z doopy o tym "spa", weź je załóż. Chcę znaleźć reklamę i śledzić spektakularny upadek niepełnosprawnego umysłowo. Wiem, nieładnie. Przepraszam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu Dziwi mnie że w dzisiejszych czasach jeszcze w ludziach można znaleźć strach o 2tyś rodem z rplu. Jeszcze rozumiem konto olx tam często som hodowane ale nie z kilkanaście lat stażu gdzie można znaleźć historię aukcji i zobaczyć że typ pogonil 52tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty jesteś pogięty do spodu. Co ma prywatne konto allegro do wiarygodości firmy. Ty weź skończ pitolić z doopy o tym "spa", weź je załóż. Chcę znaleźć reklamę i śledzić spektakularny upadek niepełnosprawnego umysłowo. Wiem, nieładnie. Przepraszam. Prywatne można przekształcić na firmowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 48 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, salix napisał: A ty z tą plandeka to koleją po lesie jedziesz, czy czym? Na pieszo chodzi doktorek za dużo nie ujdzie jak wysiądzie z samochodu. Ogòlnie sprowadza z Ameryki rower staremu od 1 roku albo 2 lat . Jakoś nie przyszedł go nie było stać Edytowano 12 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 188 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Prywatne można przekształcić na firmowe... Załóz, chcę zobaczyć jak się rozbijasz o własną mitomanię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Załóz, chcę zobaczyć jak się rozbijasz o własną mitomanię. Mojej kuzynki mąż ma serwis laptopowy. Zgadnij gdzie. W ich rezydencji, nic dodatkowo nie wynajmuje, na początku to robił ale zrezygnował po zakupie domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 188 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Mojej kuzynki mąż ma serwis laptopowy. Zgadnij gdzie. W ich rezydencji, nic dodatkowo nie wynajmuje, na początku to robił ale zrezygnował po zakupie domu. Ale kuzynki mąż zapewne nie jest upośledzony i nie zmyślal o swoim biznesie na forum. Założ, to chwila bez formalności po twojemu. Sprawdź się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ale kuzynki mąż zapewne nie jest upośledzony i nie zmyślal o swoim biznesie na forum. Założ, to chwila bez formalności po twojemu. Sprawdź się. Oj jest bardziej dzikus społeczny niż ja. Ratuje go tylko wieksza knaga i przystojnosc. Tak na oko 1,9m z 20cm o mordzie większego kena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 424 Napisano 12 godzin temu 50 minut temu, dep_sour napisał: Jak to do czego. Auditorium w postaci jednej bezmyślnej i już cyk nowy życiorys powstał. Wczoraj to był istny dom wariatów ten sie wypiera Jukonu, ameby twierdzą ze wszyscy są nienormalni tylko nie ‚ promyk ‚ i jeszcze iskra cała na biało z odwiecznym tekstem jak to szajka złych ludzi mści sie na jednej osobie za nieodpowiedni wybor forumowego kolegi. Na krotkie pytanie czy wg niej widmok jest normalny nie zdołała odpowiedzieć aha a wisienka na torcie to była jezyk która stwierdziła ze nigdy nie miała do czynienia z patologia tylko tutaj (oczywiscie nie miała na myśli promyczka rzecz jasna) a jak jej zaba przypomniała ze pisala listy do zakładu karnego przecież to stwierdziła, ze przecież to żadna patologia ani zbrodnia i to wlasciiwe była krótka nowa znajomość wczoraj to był cyrk na kółkach naprawdę zbiorowisko cretinos i dosłownie jak sie zbierze ich więcej to jesteś bez szans Że ci się chce tak to przeżywać. Oczywiście że osoba która kiedyś znała kogoś kto był w wiezieniu nie jest patologią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 20 Napisano 12 godzin temu Różne sytuacje byłem z kurnkom i nim obsługa szpitalu myślała że to moja żona bo on jakiś wyobcowany niegadatliwy. Kuzynka dzwoni do ciotki i placze że som na wycieczce a on nie chce nigdzie chodzic nic wydawac itd a ciotka czeba w małżeństwie iść na kompromisy nie kłócić się beka. Albo szli z kuzynkom i typy go pobily przy niej xD Miał wypadek samochodowy i uszkodzil kręgosłupa ostatnio nie może dźwigać. Od razu po technikum rzucil studia i założył naprawy, nigdy nie pravowal boi się ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach