Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Marzy mi się prawdziwa miłość

Polecane posty

Niestety, nie mam dostępu do zewnętrznych stron ani baz danych, więc nie mogę przeglądać ani analizować wpisów użytkowników na forum K...

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

jesli Tobie wyszło "Broni swoich poglądów z zaciekłością" to sie boje sprawdzić co mi wyjdzie 😜

: ) może w danym temacie miałam aktywne 8 skrzydło bo normalnie każdy typ może mieć dwa które sąsiadują z głównym... Te tez mogą mieć wpływ na ten główny... Nie wiem może zetknął na jakiś konkretny temat. : ) albo jestem 8 kto wie...

Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Nie zgadł czat jednak ale blisko

a co wpisałaś

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Niestety, nie mam dostępu do zewnętrznych stron ani baz danych, więc nie mogę przeglądać ani analizować wpisów użytkowników na forum K...

Moge Ci wkleić co napisał jak poprosiłam o wskazanie typu... w pierwszej odp nic nie padło 

Edytowano przez marawstala

Przed chwilą, marawstala napisał:

Moge Ci wkleić co napisał jak poprosiłam o wskazanie typu... w pierwszej odp nic nie padło 

ok to pokaż

Jak poprosisz by zrobił Ci test to będzie bardziej wiarygodny : ) na podstawie odp które czasem padają od czapy... oceniając wyrywkowo może się trochę pomylić.

ok to pokaż

"Jeśli miałbym na siłę spekulować jeden typ enneagramu dla użytkowniczki Qwerty88 z forum Kafeteria, bazując na ogólnej reputacji tego nicku (jeśli mówimy o tej samej Qwerty88, która bywa wspominana jako kontrowersyjna, bezpośrednia, prowokacyjna, czasem ironiczna i celnie komentująca rzeczywistość), to najbardziej prawdopodobnym typem enneagramowym byłby:

Typ 8 – „Szef” / „Wojownik” / „Protektor”

Dlaczego typ 8?

Bezpośredniość i siła wyrazu: Typ 8 nie owija w bawełnę. Ceni sobie szczerość i siłę – nawet za cenę konfrontacji.

Prowokacyjność: Ósemki lubią testować innych, czasem prowokować, by sprawdzić, kto naprawdę jest autentyczny.

Samodzielność i niezależność: Często postrzegani są jako osoby, które nie znoszą kontroli i lubią trzymać władzę (choćby symboliczną) w swoich rękach.

Obrona słabszych lub „swoich”: Choć mogą być ostre, często bronią tych, którzy według nich są niesprawiedliwie traktowani.

Alternatywna opcja:

Typ 6 (Lojalista) – jeśli dominującym motywem byłby lęk, potrzeba bezpieczeństwa i szukanie potwierdzenia w grupie, ale u Qwerty88 raczej dominuje siła niż lęk.

Oczywiście to tylko luźna hipoteza – oparta bardziej na stylu i internetowej legendzie niż na realnej psychologicznej analizie. Jeśli chcesz, mogę porównać typy 8, 6 i np. 4 lub 1, które czasem się mylą z 8, i zobaczymy, co najbardziej pasuje."

• Thanks 1

3 minuty temu, marawstala napisał:

"Jeśli miałbym na siłę spekulować jeden typ enneagramu dla użytkowniczki Qwerty88 z forum Kafeteria, bazując na ogólnej reputacji tego nicku (jeśli mówimy o tej samej Qwerty88, która bywa wspominana jako kontrowersyjna, bezpośrednia, prowokacyjna, czasem ironiczna i celnie komentująca rzeczywistość), to najbardziej prawdopodobnym typem enneagramowym byłby:

Typ 8 – „Szef” / „Wojownik” / „Protektor”

Dlaczego typ 8?

Bezpośredniość i siła wyrazu: Typ 8 nie owija w bawełnę. Ceni sobie szczerość i siłę – nawet za cenę konfrontacji.

Prowokacyjność: Ósemki lubią testować innych, czasem prowokować, by sprawdzić, kto naprawdę jest autentyczny.

Samodzielność i niezależność: Często postrzegani są jako osoby, które nie znoszą kontroli i lubią trzymać władzę (choćby symboliczną) w swoich rękach.

Obrona słabszych lub „swoich”: Choć mogą być ostre, często bronią tych, którzy według nich są niesprawiedliwie traktowani.

Alternatywna opcja:

Typ 6 (Lojalista) – jeśli dominującym motywem byłby lęk, potrzeba bezpieczeństwa i szukanie potwierdzenia w grupie, ale u Qwerty88 raczej dominuje siła niż lęk.

Oczywiście to tylko luźna hipoteza – oparta bardziej na stylu i internetowej legendzie niż na realnej psychologicznej analizie. Jeśli chcesz, mogę porównać typy 8, 6 i np. 4 lub 1, które czasem się mylą z 8, i zobaczymy, co najbardziej pasuje."

pasuje wszystko, a z testu mi wyszedł Typ 3 Wykonawca i też pasuje. W ogóle musze sobie zrobić test kompetencji bo podobno bardzo pomaga w życiu. Robiłaś?

pasuje wszystko, a z testu mi wyszedł Typ 3 Wykonawca i też pasuje. W ogóle musze sobie zrobić test kompetencji bo podobno bardzo pomaga w życiu. Robiłaś?

Pamiętam, 3 i 8 to trochę podobne typy tak mi się wydaje. 

Nie, pierwsze słyszę. Ostatni jaki robiłam jakiś czas temu to test Gallupa, ale zerkne na ten o którym piszesz.

2 minuty temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Dopóki będzie generował diagnozy politycznie poprawne, to  nigdy nie będzie do końca wiarygodne, bo każdy ma ciemną stronę . 😁

Tak samo jak każdy typ ma wady i zalety... może mieć kilka twarzy.

16 minut temu, Kaszalotte napisał:

Ciekawe co teraz mi wyjdzie bo wychodziło 6w5...ten enneagram jest dla mnie słaby, bo starczy jedna odpowiedź lekko zmienić i całkiem inny typ ci wychodzi 🙄

6 BYŁY TAKIE ANTYSPOŁECZNE DOŚĆ MOCNO, PAMIĘTAM 

1 godzinę temu, Onaaaa napisał:

Pewnie jakiś 1 % 😆

1 godzinę temu, hrabia Pomme de terre napisał:

a co dałbyś jej kasę za sprzedaż swojego mieszkania ?

1 godzinę temu, Onaaaa napisał:

Pewnie jakiś 1 % 😆

Utrzymywał bym się z niej i nie miała by dodatkowych kosztów 

Dnia 19.06.2025 o 20:05, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Więcej sprzątania, gotowania i prania na pewno. A i kasy więcej by jej szło.

Tak 

9 minut temu, marawstala napisał:

Pamiętam, 3 i 8 to trochę podobne typy tak mi się wydaje. 

Nie, pierwsze słyszę. Ostatni jaki robiłam jakiś czas temu to test Gallupa, ale zerkne na ten o którym piszesz.

A test Gallupa dotyczy tylko sfery zawodowej?

4 minuty temu, TREVVO napisał:

6 BYŁY TAKIE ANTYSPOŁECZNE DOŚĆ MOCNO, PAMIĘTAM 

Antyfobiczne szóstki często ukrywają swój niepokój za chłodną lub twardą maską. Celem aktywności jest wypędzić strach poprzez zmierzenie się z nim. Zamiast pasywnie się go bać, podejmują ryzyko, wyzywając strach i potem go pokonując. Jeśli fobiczna szóstka jest uzależniona od bezpieczeństwa, to antyfobiczna szóstka jest uzależniona od niebezpieczeństwa. Antyfobiczne szóstki są często prowokujące i zbuntowane przeciwko autorytetom, notorycznie wyszukując kontrargumenty do punktu widzenia innych. 🤔

Ja chyba nie chcę związku, bo ja zacząłem mieć obawę, że związki są dobre tylko na początku, a co potem? Ja bym wolał chodzić na nieskończenie długi kurs 2-tygodniowy, a tam spotykać się z dziewczyną, w której ja się podkochiwałem 💔

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Jak sie nazywa ten test?

Enneagram

22 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Sto twarzy grzybiarzy, pisiont mokrego Masimo nie Włoszki 🤔

Grzbiarka i Alfons 😄

13 minut temu, Qwerty88 napisał:

A test Gallupa dotyczy tylko sfery zawodowej?

Nie, do tego testu ma ambiwalentny stosunek... możesz sobie zrobić ale później niewiadomo co dalej... nie do końca wiadomo jak z tym pracować : ) np jeśli wyszła mi rozwaga (nr1 talentów) to kurcze brzmi to trochę jak taki antytalent : ) bo rzekomo jest hamulcem własnych i cudzych działań... : ) z drugiej strony rozwaga też się w życiu przydaje. : ) tyle w temacie.

18 minut temu, Daniel86 napisał:

Ja chyba nie chcę związku, bo ja zacząłem mieć obawę, że związki są dobre tylko na początku, a co potem? Ja bym wolał chodzić na nieskończenie długi kurs 2-tygodniowy, a tam spotykać się z dziewczyną, w której ja się podkochiwałem 💔

Nawet jakbyś chciał, to jeszcze musisz znaleźć lachona, który by chciał, a to już może być problem.

• Sad 1

4 minuty temu, marawstala napisał:

Nie, do tego testu ma ambiwalentny stosunek... możesz sobie zrobić ale później niewiadomo co dalej... nie do końca wiadomo jak z tym pracować : ) np jeśli wyszła mi rozwaga (nr1 talentów) to kurcze brzmi to trochę jak taki antytalent : ) bo rzekomo jest hamulcem własnych i cudzych działań... : ) z drugiej strony rozwaga też się w życiu przydaje. : ) tyle w temacie.

To chyba ten test o którym ja mówie. No, myslalam że jest bardziej konkretny

24 minuty temu, Daniel86 napisał:

Całe życie chcesz mieszkać z rodzicami? Bez pracy, bez karty Sim, wegetując? A co później zrobisz jak rodzice umrą? Za co będziesz żył? 

Fajnie i beztrosko się żyje, jak się jest młodymi, ale jak rodzice umrą, to ty dopiero otworzysz oczy, jak wygląda prawdziwe życie i problemy. 

Edytowano przez niemaszuprawnień

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

To chyba ten test o którym ja mówie. No, myslalam że jest bardziej konkretny

Chyba samemu trzeba drążyć temat... 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się