RC + 246 Napisano 19 Czerwiec o Tinky Winky? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 19 Czerwiec Nie. Jeżeli mówimy o tym samym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 246 Napisano 19 Czerwiec Dnia 19.06.2025 o 18:15, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie. Jeżeli mówimy o tym samym. Gemini twierdzi, że to jakiś ewangelicki pastor z USA zapoczątkował te rewelacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 19 Czerwiec Nie wiem kto ale to było głupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 378 Napisano 19 Czerwiec Dnia 19.06.2025 o 18:27, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem kto ale to było głupie ale oso chozi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 246 Napisano 19 Czerwiec Dnia 19.06.2025 o 18:27, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem kto ale to było głupie AI od google. W tel z androidem preinstalowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 246 Napisano 19 Czerwiec Dnia 19.06.2025 o 18:34, Nemesio Cervantes napisał: ale oso chozi? Że Tinky był peedziem ponoć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 19 Czerwiec Dnia 19.06.2025 o 18:34, Nemesio Cervantes napisał: ale oso chozi? Nie ogladales teletubisiow nigdy? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 19 Czerwiec Dnia 19.06.2025 o 18:37, RC + napisał: Że Tinky był peedziem ponoć. Co najwyzej trans°westytą albo gender. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 378 Napisano 19 Czerwiec one wszystkie tak dziwnie chodzily jak pedzie. tylko ten twinky mial różową torebke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 505 Napisano 21 Czerwiec Dnia 19.06.2025 o 18:37, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie ogladales teletubisiow nigdy? xd ja nie oglądałem. dopiero teraz sobie w google sprawdziłem co to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 21 Czerwiec Dnia 21.06.2025 o 09:31, kris888 napisał: ja nie oglądałem. dopiero teraz sobie w google sprawdziłem co to jest. To dziwne jak jesteś tylko 2 lata starszy ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 505 Napisano 21 Czerwiec (edytowany) Dnia 21.06.2025 o 10:22, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To dziwne jak jesteś tylko 2 lata starszy ode mnie. ogólnie mało telewizji oglądam. także mogło mi umknąć. Edytowano 21 Czerwiec przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 21 Czerwiec Dnia 21.06.2025 o 10:25, kris888 napisał: ogólnie mało telewizji oglądam. także mogło mi umknąć. Ja to oglądałam jak byłam dzieckiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 21 Czerwiec Dnia 21.06.2025 o 10:30, BabkaBynajmniejBoża napisał: Wysłałaś genitalia lezakowi? Muszę wiedziec ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 246 Napisano 21 Czerwiec Dnia 21.06.2025 o 10:40, BabkaBynajmniejBoża napisał: Czyli tak. Leżak twierdzi, że ma od tutejszych panien zasobną kolekcję nudesów... jeśli to prawda, to łapy nie mają mi gdzie opadać xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 246 Napisano 21 Czerwiec Ja rozumiem, że można jakiemuś konkretnemu typowi wysyłać... no ale umówmy się, że konkretnemu... xDDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 21 Czerwiec Możemy to puścić w niepamięć? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 246 Napisano 21 Czerwiec Dnia 21.06.2025 o 13:33, Tak czeba tak napisał: On i tak jest gejem a tobie potrzebny prawdziwy hetero co zerznie bladom i zmytom Pod warunkiem, że listonosz nie zapuka - wiadomo, bo wtedy cichosza i za kanapę... światła gasić, żaluzje zaciągać, by nie słyszał, że ktoś w środku 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 21 Czerwiec Dnia 21.06.2025 o 13:33, Tak czeba tak napisał: On i tak jest gejem a tobie potrzebny prawdziwy hetero co zerznie bladom i zmytom A ja nie pisze bezpośrednio do niego tylko do ogółu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choooy 3 Napisano 21 Czerwiec mi nimfa nie wysłała nudesa nigdy, (jedynie te od dawida widziałem) mimo ze znam ją chyba już od prawie 10 lat, kieedys pisalismy ze sobą i wręcz ją długo błagałem o to (wiem, ze żenada i cringe, ale cóz xd) więc lezakowi chyba tym bardziej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choooy 3 Napisano 21 Czerwiec Dnia 21.06.2025 o 13:35, RC + napisał: Pod warunkiem, że listonosz nie zapuka - wiadomo, bo wtedy cichosza i za kanapę... światła gasić, żaluzje zaciągać, by nie słyszał, że ktoś w środku a słyszałes że on znowu sąsiadke zalał wodą z wanny? xdd i to ponoc wodą po myciu, wtf? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choooy 3 Napisano 21 Czerwiec widziałem ten temat jak się z niego śmiali, bo tam w wannie ponoć odpływ zatkał i to zwykłą wodą po myciu... to chyba jakieś bagno musiał z tej wody zrobic xddd nie czaje tego, jedyne od czego się może odpływ zatkać po kąpieli to od kłębu włosów dłuższych, ale jego to nie dotyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choooy 3 Napisano 21 Czerwiec Dnia 21.06.2025 o 14:01, WACEK napisał: Przeciez ten skurrwiel sie nie myje czasem musi żeby nie capić, przed wyjściem do sklepu czy urzędu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choooy 3 Napisano 21 Czerwiec Dnia 21.06.2025 o 14:05, WACEK napisał: A to możliwe że on tej samej wody do mycia używa np rok żeby oszczędzić. hahaha, w sumie chooy wie co on tam robi jak ciągle kogoś zalewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 246 Napisano 21 Czerwiec (edytowany) Dnia 21.06.2025 o 13:58, choooy napisał: a słyszałes że on znowu sąsiadke zalał wodą z wanny? xdd i to ponoc wodą po myciu, wtf? Tak, pisał to w odpowiedzi na moje pytanie. Jak jest ubezpieczona to kasę dostanie, a ubezpieczalnia w ten czy w inny sposób i tak od Leżaka pieniądze wydobędzie, choćby i latami się przed listonoszem chował, bowiem prawo dot. dostarczania pism sądowych kilka lat temu uległo nowelizacji wyrokiem Naczelnego Sądu Administracyjnego - także chowanie się już mu nie pomoże. Edytowano 21 Czerwiec przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 482 Napisano 21 Czerwiec Dnia 21.06.2025 o 17:02, WACEK napisał: Elci nie stać na laser Bez jaj, jedna sesja to koszt około 300zl wiec nie duże pieniądze, ale jak narazie nie czuje takiej potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach