Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nie masz niczego, czego można ci zazdrościc. Mąż odszedł do innej, gosposi płacisz, bo nawet gotować nie potrafisz, auto wzięte w lizing za długi, Janusz z siłowni uciekł, kwas zaszkodził. Jedynie co ci wychodzi to screeny i robienie fermentu, bo ktoś ma lepiej od ciebie hotko 🥰 Pośmiane, nadal jestem sławna i za to dziękuję. 10 lat młodsza od ciebie, przed menopauza, dzieci urodzone i odchowane, a ty zero dzieci i zero prognoz, to tak na początek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Pokusia była tu naczelna freakfighterka do bicia zbokow ulomow praviczych Raczej była prostytutka a może nie. Pisała sama kiedyś była. Wszystkie onany za nią latały, tylko kasy nie mają. Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: 10 lat młodsza od ciebie, przed menopauza, dzieci urodzone i odchowane, a ty zero dzieci i zero prognoz, to tak na początek. Może ona nie chciała nigdy ich mieć więc co to za pocisk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 423 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Wysyłanie cycków to zdrada. Aha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Qwerty88 napisał: bo srejzi tak wczoraj napisala Geny nie są naszą zasługą, wysiłek włożony w dbanie o siebie i ćwiczenia już tak. Dla mnie super jak ktoś sobie poprawi wysiłkiem fizycznym naturalne niedociągnięcia. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak cały czas cóś wymyśla o innych i obraża. A na dodatek jest tutaj cały czas. Nikt nie wymyślił, że podajesz się za architekta, wynajmujesz pokój za 500 złotych i bronisz hejtera, która posądza innych o sypianie z ojcem. Jak to nazwać? I to twoje noe nie. Dużo renty masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak cały czas cóś wymyśla o innych i obraża. A na dodatek jest tutaj cały czas. plus jest chwiejna i fałszywa na maksa. W jeden dzien komus słodzi a bez powodu zmienia front i po nim jedzie (i odwrotnie). Brrr, okropność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: zapytaj libeda. To on mnie przestrzegał przed nią, żebym z nią nie zadzierała bo męczyła zwierzeta w dziecinstwie. A moon wczoraj potwierdzil ze nie tylko mnie. Moim zdaniem sie jej na serio bał Czy my obie jesteśmy dorosłe w tym momencie? Jak to niby miałoby na ciebie wpłynąć przez ruter WiFi? Cokolwiek by tam męczyła. Libed niech ostrzega przed sobą zwyrol i stalker pjerdolony robiący ludziom zdjęcia z ukrycia. Sjeb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: pewnie Już pieprzna podała odpowiedź. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 7 godzin temu Ja tez tak robie, jestem okropny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Geny nie są naszą zasługą, wysiłek włożony w dbanie o siebie i ćwiczenia już tak. Dla mnie super jak ktoś sobie poprawi wysiłkiem fizycznym naturalne niedociągnięcia. ja akurat cale życie trenowalam, ale nie bede tu strzepic jezyka, jak ktos tu był kilka lat temu to wie co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: 10 lat młodsza od ciebie, przed menopauza, dzieci urodzone i odchowane, a ty zero dzieci i zero prognoz, to tak na początek. A skąd ty wiesz ile kto ma tutaj lat i posiada dzieci? Twoje dzieci wychowują się bez ojca z kolejnym tatusiem. Także ten pilnuj brzucha i swojego tyłka lepiej. Że zlotu wiesz, na którym były 2 osoby? Błagam cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 105 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Owsikus Szczerbatus VIII napisał: Ja tez tak robie, jestem okropny wysyłasz cycki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Czy my obie jesteśmy dorosłe w tym momencie? Jak to niby miałoby na ciebie wpłynąć przez ruter WiFi? Cokolwiek by tam męczyła. Libed niech ostrzega przed sobą zwyrol i stalker pjerdolony robiący ludziom zdjęcia z ukrycia. Sjeb a co ty sie do mnie rzucasz? libeda pytaj albo jego narzeczonej. Ja sie jej nigdy nie bałam , raczej szłam na zwarcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: kto to ta Poka ? Łoo panie, to gwiazda kafeterii. Wulgarzyca hejterzyca oszustka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: plus jest chwiejna i fałszywa na maksa. W jeden dzien komus słodzi a bez powodu zmienia front i po nim jedzie (i odwrotnie). Brrr, okropność Z kim przystajesz takim się stajesz zazdrośnico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 274 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Owsikus Szczerbatus VIII napisał: Ja tez tak robie, jestem okropny Foty z ukrycia? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 62 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: też chcę tak zaj3bisty opis jak Qwerty zarobiony pełnoetatowy betabankomat z kukoldskim wajbem wychowujący dziecko z twarzą sąsiada JAK ZA OSTRO TO SORRY, NIE WIEM JAKIE MASZ POCUZICE HUMORU 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 6 godzin temu zmieniam fronty raz jestem ok a za chwile atakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 6 godzin temu foty topless robilem wiec w sumie wysylam cycki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 105 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, TREVVO napisał: zarobiony pełnoetatowy betabankomat z kukoldskim wajbem wychowujący dziecko z twarzą sąsiada JAK ZA OSTRO TO SORRY, NIE WIEM JAKIE MASZ POCUZICE HUMORU to nie somsiad to znajomy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nikt nie wymyślił, że podajesz się za architekta, wynajmujesz pokój za 500 złotych i bronisz hejtera, która posądza innych o sypianie z ojcem. Jak to nazwać? I to twoje noe nie. Dużo renty masz? Nigdy nie pisałam że 500 zł ale ty nie czytasz ze zrozumieniem. To był pokój za który placi kolega za wynajem. Nie mam renty bo w przeciwieństwie do ciebie pracuje i umiem sie sama utrzymać. Edytowano 6 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: A skąd ty wiesz ile kto ma tutaj lat i posiada dzieci? Twoje dzieci wychowują się bez ojca z kolejnym tatusiem. Także ten pilnuj brzucha i swojego tyłka lepiej. Że zlotu wiesz, na którym były 2 osoby? Błagam cię jakim tatusiem? normalna jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 6 godzin temu kiedys nagralem jedna zajeebista laseczke jak sobie idzie bo nie moglem od niej wzroku oderwac, i bylismy sam na sam a ja nic nie zrobilem nawet, tylko jechalem potem na rowerze za nia i ja nagrywalem ale na neta nie wrzucam takich rzeczy bo to kooreestwo by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, TREVVO napisał: zarobiony pełnoetatowy betabankomat z kukoldskim wajbem wychowujący dziecko z twarzą sąsiada JAK ZA OSTRO TO SORRY, NIE WIEM JAKIE MASZ POCUZICE HUMORU Poczucie jak już ***do okulisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Wypracowana wielkim wysiłkiem figura idealna (w którą nawiasem mówić średnio wierze bo budowa ciala to jednak geny) dzisiaj jest, jutro może nie być. No sorry, ale ta genowa też może jutro zniknąć. Oceniamy tu i teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Qwerty88 napisał: Masakra co za babsko. Kłamstwa wymyśla na poczekaniu byle odwrócić uwage od swojej kompromy Ty robisz dokładnie to samo, z tą różnicą, że masz po swojej stronie więcej osób, bo jesteś nieco sprawniejsza ale wciąż kulawą manipulantka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 6 godzin temu (edytowany) ale szkoda ze juz jej nigdy nie zobacze bo moglaby byc moja zona jakie cudenko masakra Edytowano 6 godzin temu przez Owsikus Szczerbatus VIII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 62 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: to nie somsiad to znajomy xd TO z twarzą znajomego* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 722 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: ja akurat cale życie trenowalam, ale nie bede tu strzepic jezyka, jak ktos tu był kilka lat temu to wie co odgaduję: rzut oszczepem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach