Malowany 314 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nikt nie wymyślił, że podajesz się za architekta, wynajmujesz pokój za 500 złotych i bronisz hejtera, która posądza innych o sypianie z ojcem. Jak to nazwać? I to twoje noe nie. Dużo renty masz? A hu cię to obchodzi? Spójrz na siebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: plus jest chwiejna i fałszywa na maksa. W jeden dzien komus słodzi a bez powodu zmienia front i po nim jedzie (i odwrotnie). Brrr, okropność Straszna osoba szkoda sie do niej zbliżać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: 10 lat młodsza od ciebie, przed menopauza... Jaka ja jestem szczęśliwa, że mam menopauzę za sobą i jestem prawie emerytką. Nie muszę się tu z nikim kłócić o zgrabny tyłek, jędrne cycki i inne takie Kuźwa. Jestem tu najszczęśliwszą kobietą na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 105 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, TREVVO napisał: TO z twarzą znajomego* dzięki ale czegoš mi brak tak jakoś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Może ona nie chciała nigdy ich mieć więc co to za pocisk? przypuszczenie, czekam na reakcje. Sama wymyslala kiedyś że ma syna, Ewka to prostowała że nie ma. Bo sie zwierzaly sobie kiedyś, wiec po uj by wymyslala gdyby nie chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nigdy nie pisałam że 500 zł ale ty nie czytasz ze zrozumieniem. To był pokój za który placi kolega za wynajem. Nie mam renty bi w przeciwieństwie do ciebie pracuje i umiem sie sama utrzymać. Pisałaś, że wynajmujesz za 500 złotych pokój z piecykiem. Libed cię wyśmiał, ja też i temat zgłosiłaś. Tak No też pracuje, właśnie na twoją rentę i alimenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: a co ty sie do mnie rzucasz? libeda pytaj albo jego narzeczonej. Ja sie jej nigdy nie bałam , raczej szłam na zwarcie Nie rzucam sie jebje mi libed i jego narzeczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Qwerty88 napisał: przecież sam sie wbijal do mnie przestrzegając mnie przed Poką. od tego sie zaczela nasza znajomość i nasze priwy. I potwierdzila to wczoraj srejzi Przestań przekręcać moje słowa z laski swojej, napisałam jedynie ze libed cie kojarzy z 2 rozmow ze mu wysłałaś te racice i biletach i tak generalnie to cie nie pamieta i jak już chcesz koniecznie odświeżać mu pamięć to mu odśwież - bo mu sie to przyda - to dokładnie pisałam, nie pisałam nic o waszej znajomosci bo on cie typiaro nie kojarzy z priva i nawet nie kojarzy ostrzeżeń przed poka wiec ze swej laski nie podpieraj sie mną bezczelnie w tych manipulacjach bo nie tak wygladala wczorajsza rozmowa to po a. po b widze ze piszesz ze jako jedyny dostał foteczke, wczoraj wspominałaś coś ze siur i agent coś dostali w innym temacie, ale dziś piszesz ze tylko libedzik no słodko już teraz rozumiem Ze marzysz o tym zebym odeszła z forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: odgaduję: rzut oszczepem? haha, nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: No sorry, ale ta genowa też może jutro zniknąć. Oceniamy tu i teraz. Jeśli ta ocena jest zbudowana na neutralnym zdaniu jakiegoś typa z forum sprzed lat, to ja tego nie kupuje. Przeciez ona sie tym zachlysnela jakby pierwszy raz ktoś jej nie skrytykował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: przypuszczenie, czekam na reakcje. Sama wymyslala kiedyś że ma syna, Ewka to prostowała że nie ma. Bo sie zwierzaly sobie kiedyś, wiec po uj by wymyslala gdyby nie chciala Może zaszła w urojono ciążę. Nie wiem ale wciskanie do brzucha płodu jest krindz dla mje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Qwerty88 napisał: 10 lat młodsza od ciebie, przed menopauza, dzieci urodzone i odchowane, a ty zero dzieci i zero prognoz, to tak na początek. Ale żałosne… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Przestań przekręcać moje słowa z laski swojej, napisałam jedynie ze libed cie kojarzy z 2 rozmow ze mu wysłałaś te racice i biletach i tak generalnie to cie nie pamieta i jak już chcesz koniecznie odświeżać mu pamięć to mu odśwież - bo mu sie to przyda - to dokładnie pisałam, nie pisałam nic o waszej znajomosci bo on cie typiaro nie kojarzy z priva i nawet nie kojarzy ostrzeżeń przed poka wiec ze swej laski nie podpieraj sie mną bezczelnie w tych manipulacjach bo nie tak wygladala wczorajsza rozmowa to po a. po b widze ze piszesz ze jako jedyny dostał foteczke, wczoraj wspominałaś coś ze siur i agent coś dostali w innym temacie, ale dziś piszesz ze tylko libedzik no słodko już teraz rozumiem Ze marzysz o tym zebym odeszła z forum nie moja wina że koleś jest niepełnosprawny. Z nim to wyjaśniaj, a ode mnie sie odczep Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 7 godzin temu Pokażcie jakiegoś fjuta dla odmiany. Zobaczymy czy wam też coś zwisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 722 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Jaka ja jestem szczęśliwa, że mam menopauzę za sobą i jestem prawie emerytką. Nie muszę się tu z nikim kłócić o zgrabny tyłek, jędrne cycki i inne takie Kuźwa. Jestem tu najszczęśliwszą kobietą na forum połóż sobie cycki na kolana i miej ich w d... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 7 godzin temu Malowany pisanie vel łysa czy salowa to sobie odpusc bo tak piszą tu największe zyeby do niej a ty pretendujesz na jakiegos normalsa. Wiec może ogarnij kuwetę bo przeginasz pale gościu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 62 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Poczucie jak już ***do okulisty. LITERÓWKA, NIENACHALNIE BŁYSKOTLIWA BLADZIO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Jaka ja jestem szczęśliwa, że mam menopauzę za sobą i jestem prawie emerytką. Nie muszę się tu z nikim kłócić o zgrabny tyłek, jędrne cycki i inne takie Kuźwa. Jestem tu najszczęśliwszą kobietą na forum A ja jeszcze nie mam i też jestem szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Jeśli ta ocena jest zbudowana na neutralnym zdaniu jakiegoś typa z forum sprzed lat, to ja tego nie kupuje. Przeciez ona sie tym zachlysnela jakby pierwszy raz ktoś jej nie skrytykował. A ty libeda nie znasz? Im bardziej durną tezę rzuci tym bardziej kafeteria stara się mu udowodnić, że jest w błędzie. Kojarzysz może dysputę o maśle i kościach w zupie? Qwerty po prostu wysłała mu coś przeciw jego odklejonym tezom a nie po to żeby się dowartościować. Obecnie o tym szczebiocze tylko w ramach robienia na złość krejzolce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, TREVVO napisał: LITERÓWKA, NIENACHALNIE BŁYSKOTLIWA BLADZIO Pijany jesteś, że nie widzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 7 godzin temu a co to menopauza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Pisałaś, że wynajmujesz za 500 złotych pokój z piecykiem. Libed cię wyśmiał, ja też i temat zgłosiłaś. Tak No też pracuje, właśnie na twoją rentę i alimenty. Idź spać będziesz. Coś umiesz jakieś tabletki podawać, albo spożywać, ale na tym nie znasz. Projektuje domy to może wynająć, ty możesz co najwyżej tabletki zjeść. Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: nie moja wina że koleś jest niepełnosprawny. Z nim to wyjaśniaj, a ode mnie sie odczep Ale ja nie mam zamiaru nic z nim wyjaśniać, bo to ty mnie zawsze raczysz tym argumentem ostatecznym i ze mam uważać na jezyk bo zarzucisz mnie jakimiś skrinami musisz mieć kosmiczne kompleksy to nie ja wyciagam wiecznie temat libeda gdy z tobą rozmawiam tylko ty. Jesli sadzisz ze mnie wqrwisz to sie mylisz bo dla mnie istotne jest to ze on nie pamieta ze ciebie przestrzegał i to mi daje dużo do myslenia o ognistosci tej znajomosci wiec uwierz na słowo ze kompromitujesz jedynie siebie idac w te argumentacje i chwaląc sie ze wciąż trzymasz skriny goscia który cie pochwalił za figurę 10 lat temu a który literalnie aktualnie ma cie w dupje Edytowano 7 godzin temu przez dep_sour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 105 Napisano 7 godzin temu jaki spokojny wieczór człowiek marzy by pojawiļ się leżak i coś odj3bał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Może zaszła w urojono ciążę. Nie wiem ale wciskanie do brzucha płodu jest krindz dla mje. a jak ona na mój temat wymysla kłamstwa to jest ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: A ty libeda nie znasz? Im bardziej durną tezę rzuci tym bardziej kafeteria stara się mu udowodnić, że jest w błędzie. Kojarzysz może dysputę o maśle i kościach w zupie? Qwerty po prostu wysłała mu coś przeciw jego odklejonym tezom a nie po to żeby się dowartościować. Obecnie o tym szczebiocze tylko w ramach robienia na złość krejzolce. dokładnie tak było. Ale te 2 hejtery sie uczepiły jak rzep i tera beda 10 lat na tym jechać. A libed mnie nie pamieta. to tez bekowe w uj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Pisałaś, że wynajmujesz za 500 złotych pokój z piecykiem. Libed cię wyśmiał, ja też i temat zgłosiłaś. Tak No też pracuje, właśnie na twoją rentę i alimenty. Nie pisałam i nie gadaj glupot. Libed wie jak bylo i to chodziło o mieszkanie 900zl plus czynsz. Ale kobieto ogranij sie bo u mnie można wynajac za 500 zl pokój wiec o co ci chodzi? Czy ja mam do wynajęcia czy ktos inny co za różnica? Nic nigdy tutaj nie zgłaszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, dep_sour napisał: Malowany pisanie vel łysa czy salowa to sobie odpusc bo tak piszą tu największe zyeby do niej a ty pretendujesz na jakiegos normalsa. Wiec może ogarnij kuwetę bo przeginasz pale gościu Za tą łysą, salową rzucę na nich fatum. Po pierwsze nie jestem salową Po drugie, mam burze gęstych i czarnych włosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: a jak ona na mój temat wymysla kłamstwa to jest ok? To tylko net. Śmiej się z tego. Mnie owsik od lat życzy zdechniecia i pyta o moje zwisy. Zjadam także płody wg niektórych. To jest zayebiste i po co spinać odbyt. Wyebane miej jaja na łyse salowe czy łorewer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Malowany pisanie vel łysa czy salowa to sobie odpusc bo tak piszą tu największe zyeby do niej a ty pretendujesz na jakiegos normalsa. Wiec może ogarnij kuwetę bo przeginasz pale gościu Dzieki temu malowany zyskał nową psiapsi, graza po 40 z urojeniami milionerskimi podająca do publicznej wiadomości swój body count babcia nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach