niemaszuprawnień 385 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Malowany napisał: Jej fryzura to nie przypadek. Twoje alkoholowe również nie są przypadkiem i sypanie prywatą.. Dziękuję, że dzięki mnie kręci ci się temat chłopczyku A teraz poproszę 100 złotych dla każdego za rozkręcenie tematu. Mnie 200 złotych, skoro jestem tutaj gwiazdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 244 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Jeszcze lepsze jest strzelanie gumą stanikową po plecach. Jestem z pokolenia, które pierwszy stanik założyło na maturę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 786 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Karton gips to zmora tego forum. Słychać każdy jęk i nawet szybsze bicie serca słychać I jak skarpetek szukam to też słychać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 244 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: I tak zostało, nic się nie zmieniło No bo lepsze jest wrogiem dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, miramar napisał: Sądzisz, że Ci wszyscy, którzy szydzą ze starych bab, sami są starzonkami? Czyli taki Ogórek jest kobietą w zaawansowanym wieku, do tego grubą? Pierwszy raz w życiu jem parzaki z jagodami. Zacne są. W sam raz na odchudzanie. Nigdy nie słyszałam o słowie patrzak. Co to jest i z czym to się je Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Jestem z pokolenia, które pierwszy stanik założyło na maturę. Bezwstydnice! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Jestem z pokolenia, które pierwszy stanik założyło na maturę. Żartujesz? Przytulam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 786 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: odpowiednia dawka atencji to najlepsza gaża dla kafeteryjnej celebrytki Kochamy Cię Qwerty! Moja Ty "celebrytko"! Edytowano 4 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 244 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Nigdy nie słyszałam o słowie patrzak. Co to jest i z czym to się je Parzak miało być. Przepraszam, dopiero zobaczyłam co napisałam. Takie bułki drożdżowe na parze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 244 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Bezwstydnice! Bo ja wiem, to raczej kwestia braku hormonów w mięsie kurczaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Kochamy Cię Qwerty! .ojca Ty "celebrytko"! już czuje ten splendor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Słychać każdy jęk i nawet szybsze bicie serca słychać I jak skarpetek szukam to też słychać! Bo to się z podłogi zbiera a nie trzaska szufladami jak by się było u siebie. Potem taki pan mąż domu się dziwi, że mu skarpet brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Parzak miało być. Przepraszam, dopiero zobaczyłam co napisałam. Takie bułki drożdżowe na parze. Aaaa skojarzyłam to jako ciasto. Czyli blisko byłam 🥰 Ja dziś dostałam w pracy z pikniku ciasto z truskawkami. Więc zaraz będzie kawa, bo słaba jestem i zjem pozyskane ciasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 786 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: już czuje ten splendor Teraz to mam generalnie przesrane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 244 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Słychać każdy jęk i nawet szybsze bicie serca słychać I jak skarpetek szukam to też słychać! Nie składasz skarpetek w schludną kosteczkę i nie wkładasz pod poduszkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 786 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Bo to się z podłogi zbiera a nie trzaska szufladami jak by się było u siebie. Potem taki pan mąż domu się dziwi, że mu skarpet brakuje. Skup się na jękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Teraz to mam generalnie przesrane u moich hejkerek na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Bo ja wiem, to raczej kwestia braku hormonów w mięsie kurczaków. 18 lat to jednak zdecydowanie za późno na dojrzewanie. Robię notatki, qwerty sekcja pudelkowych celebrytek, brum opóźnieni w rozwoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 786 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Nie składasz skarpetek w schludną kosteczkę i nie wkładasz pod poduszkę? Zasypiam bez takich wspomagaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 244 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Skup się na jękach Nie chcę niczego nikomu wypominać ale w pewnym wieku jęczenie nie musi oznaczać, że się człowiek seksuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 464 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Skup się na jękach Coś cię boli, Mieczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 786 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: u moich hejkerek na pewno Jakby na to nie patrzeć to masz rację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 786 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Nie chcę niczego nikomu wypominać ale w pewnym wieku jęczenie nie musi oznaczać, że się człowiek seksuje. Z Tobą to tak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 244 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Zasypiam bez takich wspomagaczy Zasypiasz? To skąd te jęki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 786 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Coś cię boli, Mieczu? Boli mnie moja dusza erotomana gawędziarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 786 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Zasypiasz? To skąd te jęki? Chyba z sąsiedniego pokoju. Pieprzowa walczy z alergią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 244 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Z Tobą to tak zawsze Cóż ja pocznę. Życie. Na dodatek akurat biorę leki na ból barku. :(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Jakby na to nie patrzeć to masz rację Patrz jak sie role odwóciły, kiedyś za tobą sie ciągnęły jakieś smrody z przeszłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 244 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Chyba z sąsiedniego pokoju. Pieprzowa walczy z alergią Na tym oto forum krążą plotki o licznych jej kochankach więc kto wie, co ona tam robi. Może nie kicha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 786 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Cóż ja pocznę. Życie. Na dodatek akurat biorę leki na ból barku. :(((( No nic to! Zamiast o seksie możemy porozmawiać o chorobach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach