Qwerty88 598 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Za dużo wypiła wòdki albo przedawkowała tańszy pisała nie pije. Wziąć poprawkę Masakra co za babsko. Kłamstwa wymyśla na poczekaniu byle odwrócić uwage od swojej kompromy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ja mam wszystko właśnie, czego ty nie masz i nie bedziesz miec. I dlatego wymyślasz jakies farmazony o mnie z dopy wzięte Skąd ty możesz wiedzieć, co i kto ma tutaj? Z powieści dziwnej treści? Beczkę soli musiałabyś zjeść, żeby mnie poznać, więc bądź tak miła i zajmij się sobą. Bo to ty ciągle bijesz pianę, nie ja. Ja się tylko bronię. Rozumiesz, czy po francusku mam napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Elka też zdradza i ty też zdradzasz. ...ddalaj spać, bo nic nie wiesz. Ja i ona nikogo nie zdradziliśmy i do głowy by nam nie przyszło, chwalić się tym na priv, oczekując poklasku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: lepiej sie zapuścić ? nóg też nie golisz? O czym ty mówisz. Nie rozumiem idei zapjerdalania jedynie z myślą o figurze i jakichś reżimów z dùpy. Poza tym taka jest prawda ze genów nie oszukasz żadnym treningiem. Tak se abstra...e z dùpy. Nie bij mje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 598 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Skąd ty możesz wiedzieć, co i kto ma tutaj? zadaj to pytanie sobie bo to ty piszesz co ja mam a czego nie, a nie masz o tym bladego pojęcia. A że wbijałaś malowanemu na priw to FAKT a nie moje chore wymysly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Za dużo wypiła wòdki albo przedawkowała tabsy, pisała nie pije. Wziąć poprawkę Nadal tu siedzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: zadaj to pytanie sobie bo to ty piszesz co ja mam a czego nie, a nie masz o tym bladego pojęcia. A że wbijałaś malowanemu na priw to FAKT a nie moje chore wymysly A ty Libedowi, który cie pogonił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 274 Napisano 15 godzin temu Jak takie ćwiczenia to czemu pochwa sucha, powinna być większa sprawność u qwerta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 106 Napisano 15 godzin temu też chcę tak zaj3bisty opis jak Qwerty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Masakra co za babsko. Kłamstwa wymyśla na poczekaniu byle odwrócić uwage od swojej kompromy Kompromy interesują hejteròw i onanòw o to chodzi. Nie dziwne tak jest jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: zadaj to pytanie sobie bo to ty piszesz co ja mam a czego nie, a nie masz o tym bladego pojęcia. A że wbijałaś malowanemu na priw to FAKT a nie moje chore wymysly Zaszczany malowany nie był zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 598 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: A ty Libedowi, który cie pogonił przecież sam sie wbijal do mnie przestrzegając mnie przed Poką. od tego sie zaczela nasza znajomość i nasze priwy. I potwierdzila to wczoraj srejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 15 Napisano 15 godzin temu najlepsza obrona jest ATAK! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 274 Napisano 15 godzin temu A Salowa też ćwiczyla krav maga i ma dorodna dûpe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 106 Napisano 15 godzin temu kto to ta Poka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 598 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: też chcę tak zaj3bisty opis jak Qwerty poproś hejkerke salix, to jej dzieło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: przecież sam sie wbijal do mnie przestrzegając mnie przed Poką. od tego sie zaczela nasza znajomość i nasze priwy. I potwierdzila to wczoraj srejzi Ale w jakim celu przestrzegać kogoś Przed innym kimś na priw? Co ty ulomna jakąś? Lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 424 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Elka też zdradza i ty też zdradzasz. ...ddalaj spać, bo nic nie wiesz. No nie, nie zdradzilam i nie mam takiego zamiaru, malowany zresztą tez nie z tego co wiem więc pudło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: kto to ta Poka ? Nie znaju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 46 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No nie, nie zdradzilam i nie mam takiego zamiaru, malowany zresztą tez nie z tego co wiem więc pudło. Zamiar może mieć ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: zadaj to pytanie sobie bo to ty piszesz co ja mam a czego nie, a nie masz o tym bladego pojęcia. A że wbijałaś malowanemu na priw to FAKT a nie moje chore wymysly Nie masz niczego, czego można ci zazdrościc. Mąż odszedł do innej, gosposi płacisz, bo nawet gotować nie potrafisz, auto wzięte w lizing za długi, Janusz z siłowni uciekł, kwas zaszkodził. Jedynie co ci wychodzi to screeny i robienie fermentu, bo ktoś ma lepiej od ciebie hotko 🥰 Pośmiane, nadal jestem sławna i za to dziękuję. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 272 Napisano 15 godzin temu 9 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Zapewne netto. Przejrzałam wcześniej blixa. Trafione, zatopione Dzień wcześniej w innym sklepie (zgadnij którym) zapłaciłam 4.99 za kg nektarynek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 598 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, BabkaBynajmniejBoża napisał: Ale w jakim celu przestrzegać kogoś Przed innym kimś na priw? Co ty ulomna jakąś? Lol zapytaj libeda. To on mnie przestrzegał przed nią, żebym z nią nie zadzierała bo męczyła zwierzeta w dziecinstwie. A moon wczoraj potwierdzil ze nie tylko mnie. Moim zdaniem sie jej na serio bał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 106 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: poproś hejkerke salix, to jej dzieło proszę … Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 314 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No nie, nie zdradzilam i nie mam takiego zamiaru, malowany zresztą tez nie z tego co wiem więc pudło. Coś tam próbuje, ale jej nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Qwerty88 napisał: Masakra co za babsko. Kłamstwa wymyśla na poczekaniu byle odwrócić uwage od swojej kompromy Tak cały czas cóś wymyśla o innych i obraża. A na dodatek jest tutaj cały czas. Edytowano 15 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No nie, nie zdradzilam i nie mam takiego zamiaru, malowany zresztą tez nie z tego co wiem więc pudło. Wysyłanie cycków to zdrada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 274 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: kto to ta Poka ? Pokusia była tu naczelna freakfighterka do bicia zbokow ulomow praviczych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 104 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A dlaczego wypracowana nie jest idealna? Liczy się to jaka jest a nie jaką metodą zyskana. Wypracowana wielkim wysiłkiem figura idealna (w którą nawiasem mówić średnio wierze bo budowa ciala to jednak geny) dzisiaj jest, jutro może nie być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 106 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie znaju? no chyba nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach