owsikus szczerbatus 18 Napisano 7 godzin temu Calkiem mozliwe, doktorat z chemii to gruba sprawa, co by nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 476 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak właśnie było i dodał jeszcze żeś z całego tutaj forum najinteligetniejszy Ale ja to wiem, nie musisz mi mówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Fifofa napisał: Wychował by go, źle odezwał i tryk tryk Tobie sie przydadzą takie wynalazki, może jeszcze broń palną zastosuj ja sie nie boję i silna jestem to rękami i nogami załatwię gościa jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 7 godzin temu Jednak mysle ze papierek ze szkoly czy doktorat to nie inteligencja Inteligentny to taki ktory potrafi dopasowac sie do danej sytuacji Ja przezylen 3 lata bezdomny w wielkieh brytanii, watpie ze siurek tez by przezyl, bo jest cienias fizycznie i nie jest taki inteligentny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak właśnie było i dodał jeszcze żeś z całego tutaj forum najinteligetniejszy Nie karmić trola Niektòrzy są przekonani są naj naj tylko na forum nigdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Jednak mysle ze papierek ze szkoly czy doktorat to nie inteligencja Inteligentny to taki ktory potrafi dopasowac sie do danej sytuacji Ja przezylen 3 lata bezdomny w wielkieh brytanii, watpie ze siurek tez by przezyl, bo jest cienias fizycznie i nie jest taki inteligentny Jasne że tak. Po studiach to i tłumany mogą być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 7 godzin temu Wspookator kupil mi dwie butelki wina, szkoda ze nie wzialem dwoch tylko jedna, bo juz ojeebalem jedna a ja ciagle trzezwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie karmić trola Niektòrzy są przekonani są naj naj tylko na forum nigdzie indziej Przecież to był taki żarcik i wiadomo ze libed jest mądrzejszy a jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tobie sie przydadzą takie wynalazki, może jeszcze broń palną zastosuj ja sie nie boję i silna jestem to rękami i nogami załatwię gościa jakby co Coś ty w kaftan i po sprawie przyjeżdżają i zabierają. Nie bój się nic szkoda czasu zajmować od tego są inni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Wspookator kupil mi dwie butelki wina, szkoda ze nie wzialem dwoch tylko jedna, bo juz ojeebalem jedna a ja ciagle trzezwy Ty codziennie pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Jednak mysle ze papierek ze szkoly czy doktorat to nie inteligencja Inteligentny to taki ktory potrafi dopasowac sie do danej sytuacji Ja przezylen 3 lata bezdomny w wielkieh brytanii, watpie ze siurek tez by przezyl, bo jest cienias fizycznie i nie jest taki inteligentny Co siurek? On jest bardzo nisko tutaj trzeba mu tłumaczyć podstawy rzeczywistości i myli się w czytaniu ze zrozumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przecież to był taki żarcik i wiadomo ze libed jest mądrzejszy a jak On to jest profesorem wyższej rehabilitacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: On to jest profesorem wyższej rehabilitacji Wiem kim jest Pan adiunkt czy jakoś tak ciekawe gdzie ta uczelnia sie znajduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Jak mi stawiaja anglicy i pije za friko to pewno Z rana uwielbiam zamiast pozywne sniadanie healthy lifestyle to jeebnac wino albo zimne piwo w pubie na sniadanie lub cyderek z piekna angielka modelka Dobra ide sobie polezec w sauna parowa, pozniej bede Edytowano 7 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 7 godzin temu Lubię gadać śmieciowe kwestie do suszarki których nikt nie rejestruje tak jak niektórzy tutaj bo są nikim jejeje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 7 godzin temu Inteligencja to jest coś takiego że bierzesz przedmiot o znanej wartości na podstawie wiedzy i potrzeby tworzysz mu wartość x10 sprzedając w niszy Trzeba coś wziąć pomyśleć jaki problem mają ludzie z tym konkretnym przedmiotem uslugom wtedy kupujom u ciebie poczucie bezpieczeństwa a ty zarabiasz x10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 7 godzin temu Szkoda ze katiuszka mnie olala i nie zostala moja sponsorka to bysmy razem spali w lozku a rano by mi stawiala alkohol bo ona lubila wychlac i bysmy pili i mieli wieczne party ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Wiem kim jest Pan adiunkt czy jakoś tak ciekawe gdzie ta uczelnia sie znajduje Jak podkreśla każdy wiedział szkoda na ten temat pisać. Jakie forum taki adiunkt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 480 Napisano 7 godzin temu 27 minut temu, Siurentajski napisał: Czyli jak wkleiłeś moje posty do analizy to napisał, że jestem inteligentniejszy od ciebie i jeżowej razem wziętych i z zazdrości tego nie wkleiłeś? Ale po co? W moim towarzystwie akurat nikt nie musi czuć się zagrożony. Co innego ty Ogór. Po twoich postach widać, że pod maską pruderii kryje się, że sparafrazuję tytuł jednego filmu: Przyczajony perwers, ukryty zbok Mehehehe, właśnie trafiłeś na pieprzową listę złotych myśli z kafeterii. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Inteligencja to jest coś takiego że bierzesz przedmiot o znanej wartości na podstawie wiedzy i potrzeby tworzysz mu wartość x10 sprzedając w niszy Trzeba coś wziąć pomyśleć jaki problem mają ludzie z tym konkretnym przedmiotem uslugom wtedy kupujom u ciebie poczucie bezpieczeństwa a ty zarabiasz x10 Tak to też inteligencja i do tego zaradność. Zresztą różne są inteligencję i tak naprawdę ciężko zmierzyć iq. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 476 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Tak czeba tak napisał: Co siurek? On jest bardzo nisko tutaj trzeba mu tłumaczyć podstawy rzeczywistości i myli się w czytaniu ze zrozumieniem. Powiedział typ, który żyje w rzeczywistości lat 90-tych i nie zauważył że ćwierć wieku już minęło od tamtych czasów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 476 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Onaaaa napisał: Jasne że tak. Po studiach to i tłumany mogą być Hmm… nie wiem czy mi się dobrze wydaje, niech mnie ktoś poprawi w razie czego, ale osoba wykształcona ze znajomością języka, nie musi dowodzić swojego intelektu przez trzy lata radząc sobie za granicą jako bezdomny, bo jadąc tam znajdzie sobie dobrą pracę i nie będzie musiała kombinować jak zjeść w przytułku, kąpać się w rzece czy spać w namiocie w lesie, bo stać ją będzie na wynajęcie mieszkania i kupno żywności. Ale mogę się mylić, bo jak leżak wcześniej napisał, ja to jestem odklejony i mi wszystko trzeba tłumaczyć, bo inaczej w wieku 42 lat dalej bym na chleb wołał beb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 476 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, owsikus szczerbatus napisał: Jednak mysle ze papierek ze szkoly czy doktorat to nie inteligencja Inteligentny to taki ktory potrafi dopasowac sie do danej sytuacji Ja przezylen 3 lata bezdomny w wielkieh brytanii, watpie ze siurek tez by przezyl, bo jest cienias fizycznie i nie jest taki inteligentny Inteligenty i wykształcony człowiek nie musi przeżywać za granicą jako bezdomny przez 3 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 18 Napisano 4 godziny temu Ja inteligentny czlowiek nie musze pracowac zyjac za granica w obcym kraju 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Советский Союз 0 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: Ty codziennie pijesz? Tak, to alkoholik. Zaraz będzie twierdził, że on w ogóle nie pije, jak typowy alkoholik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Советский Союз 0 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Fifofa napisał: Jak podkreśla każdy wiedział szkoda na ten temat pisać. Jakie forum taki adiunkt Zapytaj swojego przyjaciela czatagpt, kiedy zauważył, że jesteś upośledzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Siurentajski napisał: Hmm… nie wiem czy mi się dobrze wydaje, niech mnie ktoś poprawi w razie czego, ale osoba wykształcona ze znajomością języka, nie musi dowodzić swojego intelektu przez trzy lata radząc sobie za granicą jako bezdomny, bo jadąc tam znajdzie sobie dobrą pracę i nie będzie musiała kombinować jak zjeść w przytułku, kąpać się w rzece czy spać w namiocie w lesie, bo stać ją będzie na wynajęcie mieszkania i kupno żywności. Ale mogę się mylić, bo jak leżak wcześniej napisał, ja to jestem odklejony i mi wszystko trzeba tłumaczyć, bo inaczej w wieku 42 lat dalej bym na chleb wołał beb Dobrze Ci się wydaje nie musi ale może on tak chce? Osobiście znam jedną taką osobę i uważam że robi glupio ale jednocześnie wiem że jest to mądry człowiek. Różni ludzie są i niektórzy nie pójdą do pracy za nic a to nie zawsze znaczy że z ich inteligencją jest cóś nie tak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 476 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Dobrze Ci się wydaje nie musi ale może on tak chce? Osobiście znam jedną taką osobę i uważam że robi glupio ale jednocześnie wiem że jest to mądry człowiek. Różni ludzie są i niektórzy nie pójdą do pracy za nic a to nie zawsze znaczy że z ich inteligencją jest cóś nie tak. To tak piękne i w dodatku inteligentne i pouczające przemyślenie, że aż screena zrobiłem ku pamięci dla następnych pokoleń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Siurentajski napisał: To tak piękne i w dodatku inteligentne i pouczające przemyślenie, że aż screena zrobiłem ku pamięci dla następnych pokoleń Inteligentnych przemyśleń nigdy za dużo. Rób scriny i czytaj będziesz mądrzejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 901 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Onaaaa napisał: Wiem kim jest Pan adiunkt czy jakoś tak ciekawe gdzie ta uczelnia sie znajduje Dzisiaj Twój kolega z kafe leżak napisał, że Ty i Anastazja jesteście głupie Także chyba źle dobierasz kolegów, skoro nawet oni nie kupili projektowania domów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach