selkie 901 Napisano 2 godziny temu Zwierzeń Ogóra z jego wyjątkowego, intymnego związku z samoświadomym czatem GPT ciąg dalszy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 459 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, selkie napisał: Dzisiaj Twój kolega z kafe leżak napisał, że Ty i Anastazja jesteście głupie Także chyba źle dobierasz kolegów, skoro nawet oni nie kupili projektowania domów Przynajmniej zrozumiał że ja nie jestem Anastazja. No głupia bo wczoraj pisałam że trzeba pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 901 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przynajmniej zrozumiał że ja nie jestem Anastazja. No głupia bo wczoraj pisałam że trzeba pracować Widzisz, po co włazisz w tyłek tutejszej incelozie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 2 godziny temu dla niego kazda i kazdy jest glupi bo nic nie ma dla niego wartosci jesli mu nie sluzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 1 Napisano 1 godzinę temu Ogorek nie umie polskiego ale inni sa glupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Kto musi ten musi pracowac, ja od dawna zdaje sobie sprawe, ze nie mam szans na dziewczyne wiec do pracy tez nie chodze Edytowano 1 godzinę temu przez owsikus szczerbatus II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach