miramar 256 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Ale z Warszawy Centralnej na Gdynię główną pociąg jedzie 3h. Przed chwilą rozkład sprawdzałem Ja wybrałam Warszawa - Świnoujście. Pokazuje 5 godzin 28 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: już Elcia pojaśniła, że one mu tych nudesków nie słały żeby coś z tego było tylko dla dowartościowania. Moim zdaniem żadna go nie brała na poważnie wiecej niz 1 w chwili kryzysu psychicznego to za duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Kazda baba z jaka pisalem w necie, zadna mi nigdy nie pokazala milosci i dobroci, z kazdej w koncu wychodzi koorwiszcze i milosc do pracy i pieniedzy typa Vikernesy, katiuszki, klaudiusze i inne, kazda koorwiszcze i dawanie doopy wypisane ma na mordzie Edytowano 13 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: już Elcia pojaśniła, że one mu tych nudesków nie słały żeby coś z tego było tylko dla dowartościowania. Moim zdaniem żadna go nie brała na poważnie Tak oczywiście a dyskusje kogo wybrać mewe czy mnie to były dla fabuły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 470 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: We wszystkim? Nawet pewnie kwadratowych talerzy minimalist nie masz. Co to jest to wszystko? I co mają do tego kwadratowe talerze? Jeden komplet pewnie mam. Nie jestem człowiekiem który ma w domu jeden komplet talerzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka2002 0 Napisano 13 godzin temu 18 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: A baba co ma do zaoferowania oprocz psity i miesa i dwoch wymion bo gotowac i sprzatac to sam potrafie No tak Alfons ma więcej do zaoferowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 13 godzin temu zrobilaby z niego Nikosia Dyzme i starych by wrobili bo to nie jest jakas fizyka kwantowa lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Kazda baba z jaka pisalem w necie, zadna mi nigdy nie pokazala milosci i dobroci, z kazdej w koncu wyszlo koorwiszcze i milosc do pracy i pieniedzy typa Vikernesy, katiuszki, klaudiusze i inne, kazda koorwiszcze i dawanie doopy wypisane ma na mordzie Chyba dziś dopadł Cię jakiś zły dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 13 godzin temu ludzie to deebile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 470 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ja wybrałam Warszawa - Świnoujście. Pokazuje 5 godzin 28 minut. No ok. Ja nad morze zazwyczaj na Hel jeżdżę, więc jakbym w Warszawie mieszkał to bym się na Gdynię kierował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu Faceci sa lepsi niz kobiety, bo bezinteresowni, a baba zawsze chce cos wyciagnac od typa za to ze mu daje fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Kazda baba z jaka pisalem w necie, zadna mi nigdy nie pokazala milosci i dobroci, z kazdej w koncu wyszlo koorwiszcze i milosc do pracy i pieniedzy typa Vikernesy, katiuszki, klaudiusze i inne, kazda koorwiszcze i dawanie doopy wypisane ma na mordzie Dokładnie takie same mam doświadczenie niestety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Nie miramar, czemu? Ty tez na pewno juz robilas seeks przedmalzenski jak kazda inna Edytowano 13 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Co to jest to wszystko? I co mają do tego kwadratowe talerze? Jeden komplet pewnie mam. Nie jestem człowiekiem który ma w domu jeden komplet talerzy Kwadratowe talerze są synonimem luksusu. Widać, że nie wyrastałeś w domu gdzie pieniądze były od pokoleń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu Z klaudiusha tez wyszlo kuurwiszcze predzej czy pozniej, nie masz pracy daje innemu wszystkie koorwy tutaj sa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu Ja tez lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu A potem na ciebie zganiaja, ze to ty zjeebales i spieerdolila do innego, nie koorwa To nie ja jeztem doopodajka ktora leci na prace i hajs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Kaszalotte napisał: wiecej niz 1 w chwili kryzysu psychicznego to za duzo Na twarz ci mogę chlupnac za darmo nie trzeba pieniądze ani pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 602 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: wiecej niz 1 w chwili kryzysu psychicznego to za duzo Leżak to infolinia kryzysowa? czynna całą dobe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Leżak to infolinia kryzysowa? czynna całą dobe? no, taka atencyjna shmata ktorej nie zal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Leżak to infolinia kryzysowa? czynna całą dobe? Jak płacisz zdjęciami pochwy to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Nie miramar, czemu? Ty tez ja pewno juz robilas seeks przedmalzenski jak kazda inna Bo piszesz takie brzydkie rzeczy na temat kobiet. Powiedz mi co to za różnica czy się seks uprawiało przed ślubem czy nie? Trochę się pozmieniało na świecie. Jeśli ludzie się szanują o siebie, troszczą, nie chodzą na boki, to co ma dorzeczy czy uprawiali seks przed czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Bardzo duza roznica, ja nie chce miec zony, ktora wczesniej dotykal jakis chlop Dla mnie takie baby to kurtyzany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Spedzic zycie z baba ktorej facet jakis wsadzal w farfeluna palce kuutasa albo jezyk blee Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Siurentajski napisał: No ok. Ja nad morze zazwyczaj na Hel jeżdżę, więc jakbym w Warszawie mieszkał to bym się na Gdynię kierował Rzadko jeżdżę pociągami. Samochodem wygodniej jechać na wakacje z tymi wszystkimi bambetlami, które są potrzebne na urlopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Ja lubie jezdzic pociagami po wielkiej brytanii, fajne widoki sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Bardzo duza roznica, ja nie chce miec zony, ktora wczesniej dotykal jakis chlop Dla mnie takie baby to kurtyzany Powodzenia w poszukiwaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 12 godzin temu 43 minuty temu, salix napisał: pozwolić na przyjemności jest do dupy. Nie jest po 4 latach ipada pro 13 mógłbym wrócić do najtańszego laptopa. To trzeba dojrzeć tak jak ja uważam że szczęście jest w drugiej osobie z sexem gdzie jakieś rajtuzy w krate som grosze żeby się pobawić tak jak wy że w relacjach z ludźmi i pieniądze bo wzdychacie nadal do apple. A to w zasadzie bez znaczenia jest laptop też można skonfigurować tak że wystarczy do wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Nie dziekuje, nie szukam Wole facetow, mam juz kilku chlopakow, a baby mi do szczescia niepotrzebne, bo sa wredne, chamskie i mysla ze maja kapsko to bede mily dla nich Jak sie szanujesz i nie dajesz przed slubem to tak. Czekaj z dziewictwem na meza praawiczka, a nie ciipsko swedzi To idz dawaj komu innemu, wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach