AVE 0 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Rzadko jeżdżę pociągami. Samochodem wygodniej jechać na wakacje z tymi wszystkimi bambetlami, które są potrzebne na urlopie. Ja nie mam samochodu bo jestem nieudacznikiem jak Filip i Leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 15 godzin temu Fifi wiem tobie sie nalezy bo masz pasztetowa i ciasny odbycik, no jasne, babie nic sie nie nalezy od zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Ja nie mam samochodu bo mnie samochody wkuurwiaja spaliny mnie wkoorwiaja, halas samochodow i ludzie co jezdza samochodami tez mnie wkoorwiaja i najchetniej do komory gazowej bym ich wszystkich wjeebal albo do gas van zagazowal i swiat od razu bedzie piekniejszy Edytowano 15 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 15 godzin temu zasobow nie starczy na te wszystkie dópy i pipy łapczywe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Nie jest po 4 latach ipada pro 13 mógłbym wrócić do najtańszego laptopa. To trzeba dojrzeć tak jak ja uważam że szczęście jest w drugiej osobie z sexem gdzie jakieś rajtuzy w krate som grosze żeby się pobawić tak jak wy że w relacjach z ludźmi i pieniądze bo wzdychacie nadal do apple. A to w zasadzie bez znaczenia jest laptop też można skonfigurować tak że wystarczy do wszystkiego. Przez to siedzenie w domu jesteś kompletnie zdziczały i nie masz żadnego pojęcia o życiu, świecie ani relacjach międzyludzkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Jestem praawiczkiem i w chooyu mam baby co juz dawaly, dla mnie moga zdyychac na raka w meczarniach niech inni beda mili i je pocieszaja co chca sie dobrac im do farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Blee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, AVE napisał: Ja nie mam samochodu bo jestem nieudacznikiem jak Filip i Leżak Znam wiele osób, które nie mają samochodu i nie nazwałabym ich nieudacznikami. Dziś łatwo samochód można wypożyczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Ja nie mam samochodu bo mnie samochody wkuurwiaja spaliny mnie wkoorwiaja, halas samochodu i ludzie co nezdza samochodami tez mnie wkorlorwiaja i naj hetniej to komory gazowej bym ich wszystkich wjeebal albo do gas van zagazowal i swiat od razu bedzie piekniejszy Samochody elektryczne są ciche. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Ale spalaja.prad Ja kocham nature i planete i mam zdrowe nogi, nie potrzebuje samochodu, podziekuje... Nie jestem inwalida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 15 godzin temu kazda sie koorwi jak nawet nie ma z kim bo nie maja zasobow tylko same prawitszki bez kasy jak wy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 15 godzin temu masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 15 godzin temu zanim jakas zdazy to zrobic to ją taki prawitszek zakwiczy i zagdacze ze az sie bedzie bala udostepnic farfeluna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Mi z tym dobrze, kocham miec 0 w banku Jestem goly i wesoly i mi to pasi. Dla mnie to nie.problem. a baby mnie nie interesuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu A w chooyu mam wasze farfeluna oblesne blee fuuj Na widok farfeluna rzygam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Ale spalaja.prad Ja kocham nature i planete i mam zdrowe nogi, nie potrzebuje samochodu, podziekuje... Nie jestem inwalida Długo by trzeba iści z Wawy do Świnoujścia. 680 kilometrów. Troszkę się zejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 15 godzin temu rzygoj lubisz to robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Nie lubie, na szczescie od farfeluna trzymam sie z daleka No pewnie a jaka przygoda tak isc, ale pociagiem tez mozna pojechac, ja akurat lubie wycieczki pociagami, relaksuja mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Farfeluna to klopoty, nie potrzebuje problemow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 15 godzin temu potrzebujesz bo bys nie zaczepiał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Nie potrzebuje a farfelun nie zaczepiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Nie lubie farfelun, unikam ich jak ognia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Długo by trzeba iści z Wawy do Świnoujścia. 680 kilometrów. Troszkę się zejdzie. W dwie strony, to nie wiem czy się zdazysz wyrobić w terminie urlopu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 15 godzin temu a Klaudiusze i urojone babony to skad atencjuszu, chcesz zeby Lucyfer sie toba interesowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 428 Napisano 15 godzin temu Ja nic nie chce mówić ale jedyną osobą tu która w kółko mowi o pieniądzach jest lezak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Faceci zarabiajo i pracujo zeby sie kobitom dobierac do farfeluna Ja tam nie chce farfeluna wiec praca i hajs nie potrzebuje do szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Klaudiusz to koorwiszcze jak kazda inna, co bez pracy chlopa nie chce, bo co powie rodzicom, a co sobie inni pomysla? Ale zjeebana mentalnosc polaczkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, Owsikus Szczerbatus XVI napisał: Ja mam urlop 365 dni w roku i co A baby sa okropne, mnie kazda wykancza psychicznie, a ciipki tez sa obrzydliwe, bo kazda miala w sobie pytonga innego samca blee No dziewica to faktycznie inna klasa lojalności i mógłbym co roku metr kwadratowy mieszkania przepisywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: W dwie strony, to nie wiem czy się zdazysz wyrobić w terminie urlopu. Nie zdążę. Choć po prawdzie się ne wybieram tak daleko na piechotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Tak, dziewica z blona, dla takiej mozna sie poswiecic, isc do pracy, postawic dom, a nie jakies szmaaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach