miramar 256 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Może zainwestuj w rolety zewnętrzne? Nic później nie słychać Przyzwyczaiłam się. Nie zwracam już na to uwagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Przyzwyczaiłam się. Nie zwracam już na to uwagi. Czyli potwierdzasz, że do pewnych rzeczy da się przyzwyczaić lub nawet pogodzić z nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Aha! To raczej jest takie yhy, yyhyyy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Głębiej, szybciej, jeszcze, o tak, o tak! O! O! O! A na koniec: O ... Nie napiszę co bo nie klnę na forum. Szczerze? Trochę mi to przypomina początek "Lokomotywy" Tuwima: "Stoi na stacji lokomotywa, Ciężka, ogromna i pot z niej spływa: Tłusta oliwa. Stoi i sapie, dyszy i dmucha, Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha: Buch — jak gorąco! Uch — jak gorąco! Puff — jak gorąco! Uff — jak gorąco! Już ledwo sapie, już ledwo zipie, A jeszcze palacz węgiel w nią sypie." Mógłbym być tym palaczem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Czyli potwierdzasz, że do pewnych rzeczy da się przyzwyczaić lub nawet pogodzić z nimi Tak. To są koszty mieszkania w dużym mieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Czyli potwierdzasz, że do pewnych rzeczy da się przyzwyczaić lub nawet pogodzić z nimi Człowiek się z tym tak oswaja, że gdy jest cisza, zaczyna mieć czarne myśli i nawet się boi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Miecz napisał: Szczerze? Trochę mi to przypomina początek "Lokomotywy" Tuwima: "Stoi na stacji lokomotywa, Ciężka, ogromna i pot z niej spływa: Tłusta oliwa. Stoi i sapie, dyszy i dmucha, Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha: Buch — jak gorąco! Uch — jak gorąco! Puff — jak gorąco! Uff — jak gorąco! Już ledwo sapie, już ledwo zipie, A jeszcze palacz węgiel w nią sypie." Mógłbym być tym palaczem. Mieczuuuu... Edytowano 8 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Fifofa napisał: Wiem bo jadłem Sam siebie jesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: To raczej jest takie yhy, yyhyyy. W dźwiękonaśladownictwie jestem wyjątkowo słaby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Sam siebie jesz? Tak najlepiej smakuje. Specjalnie tak napisałem Mieczu zamiast na rabarbar pojedzie na ogòrkową Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Człowiek się z tym tak oswaja, że gdy jest cisza, zaczyna mieć czarne myśli i nawet się boi. To prawda. 🫣 tak przywykłam do światła w nocy, że nienaturalne wydają mi się miejsca zupełnie ciemne. Zaczynam sobie wyobrażać co się czai wokół. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Mieczuuuu... No to ja już chyba pójdę spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Człowiek się z tym tak oswaja, że gdy jest cisza, zaczyna mieć czarne myśli i nawet się boi. Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tak najlepiej smakuje. Specjalnie tak napisałem Moczu zamiast na rabarbar pojedIe na ogòrkową Pijesz mocz? Po jakiemu to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: W dźwiękonaśladownictwie jestem wyjątkowo słaby. Bo to trudno wytłumaczyć literkami. Takie yyyy zaczynające się z gardła. Głębokiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: To prawda. 🫣 tak przywykłam do światła w nocy, że nienaturalne wydają mi się miejsca zupełnie ciemne. Zaczynam sobie wyobrażać co się czai wokół. Wiem co masz na myśli. Większą część życia mieszkam w bloku i gęsto zaludnionych osiedlach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: No to ja już chyba pójdę spać To zupełnie tak jak ja. Zobacz jak to się składa. Chodzimy spać o tej samej porze. Czy to przypadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Pijesz mocz? Po jakiemu to? Zamiast zamoczyć będzie moczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Bo to trudno wytłumaczyć literkami. Takie yyyy zaczynające się z gardła. Głębokiego. Głębokie gardło powiadasz? Nie zasnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Tak najlepiej smakuje. Specjalnie tak napisałem Mieczu zamiast na rabarbar pojedzie na ogòrkową Ogórkowa jest dobra smak dzieciństwa choć chyba nic nie przebije pomidorowej. Mieczu powinien być zadowolony że nie na rabarbar pojedzie Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 8 godzin temu Obieracie bób? No luudzieee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Głębokie gardło powiadasz? Nie zasnę Zaśniesz. Ciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, salix napisał: Czytalam że pestki arbuza, winogron, cytryn malin są zdrowe oczywiście rozgryzione. Z winogron ale swojskich to działają. Kupne wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: To zupełnie tak jak ja. Zobacz jak to się składa. Chodzimy spać o tej samej porze. Czy to przypadek? Czy Ty chcesz powiedzieć, że pasujemy do siebie? A może to Twoja subtelniejsza forma hejtu? Jak to jest z Tobą, Brum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Obieracie bób? No luudzieee... Zawsze. Nie zjem z łupiną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, afekafe napisał: Wiem co masz na myśli. Większą część życia mieszkam w bloku i gęsto zaludnionych osiedlach. I jakie wrażenia? Sąsiedzi chociaż fajni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Obieracie bób? No luudzieee... Po co? Truskawki jem z szypułkami a czereśnie z pestkami. Kto by się tam przejmował takimi detalami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 59 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ogórkowa jest dobra smak dzieciństwa choć chyba nic nie przebije pomidorowej. Mieczu powinien być zadowolony że nie na rabarbar pojedzie Też tak sądze ale podobno już. nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 602 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Głębokie gardło powiadasz? Nie zasnę ja mysle że po takiej wymianie to połowa forum nie zaśnie, tacy jesteście sugestywni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Czy Ty chcesz powiedzieć, że pasujemy do siebie? A może to Twoja subtelniejsza forma hejtu? Jak to jest z Tobą, Brum? Mieczu, ja Ci coś napiszę w sekrecie. (Proszę, żeby inni tego nie czytali bo to absolutna tajemnica). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach