Miecz 794 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Jeszcze o tym pomyślę. I na wodzie zaoszczędzisz Co się wysuszy to się wykruszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Przecież to jest normalna część życia społeczeństwa A że ją trochę podkoloryzowałem? Chodzi o te proporcje faktów i fantazji badacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Są też przydomowe oczyszczalnie, które raz na dwa lata lub rok (zależy ile ludzi mieszka w domu) są wypompowuje i oczyszcza się to. No i trzeba pamiętać, że raz na miesiąc wlewa się bakterie do tej oczyszczalni ścieków Trzeba też uważać, czy jest regularny dopływ prądu, bo może potem czuć Właśnie taką oczyszczalnię mam. A ile się papierów do Wód Polskich nawysyłaliśmy żeby to legalnie założyć to jest kpina z obywatela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Bzdury. Cześć Libed! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: I na wodzie zaoszczędzisz Co się wysuszy to się wykruszy. A co z papierem toaletowym? Ma stać pod drzwiami sąsiadów na stałe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Pisali w poradniku dla rolników. Ja się na tym nie znam. U siebie w ogródku tego nie stosuję. Nie stosuje się glutów na uprawy spożywane w stanie surowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Właśnie taką oczyszczalnię mam. A ile się papierów do Wód Polskich nawysyłaliśmy żeby to legalnie założyć to jest kpina z obywatela. Teraz podobno wszystko upraszczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Właśnie taką oczyszczalnię mam. A ile się papierów do Wód Polskich nawysyłaliśmy żeby to legalnie założyć to jest kpina z obywatela. A trzeba mieć pozwolenie na sławojkę za stodołą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Cześć Libed! czesc seven 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: A co z papierem toaletowym? Ma stać pod drzwiami sąsiadów na stałe? Po co papier? Mam powtórzyć? Co się wysuszy to się wykruszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Nie stosuje się glutów na uprawy spożywane w stanie surowym. No to do w widzenia z polskimi ziemniakami bo zjada się je ugotowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: A trzeba mieć pozwolenie na sławojkę za stodołą? Tak, bo zanieczyszczasz wody podziemne i sąsiadów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1896 Napisano 13 godzin temu 36 minut temu, miramar napisał: Ale jest taka prawidłowość, że ta sama globalna marka wypuszcza różnej jakości produkty do różnych krajów. Czytałam też trendzie turystycznym polegającym na tym, że ludzie jeżdżą po świecie nie po to, żeby go zobaczyć ale po to, żeby sprawdzić jak się mają produkty ogólnych marek. Być może, ale nie jest to jakiś brud, żeby potrzeba było specjalnych środków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Po co papier? Mam powtórzyć? Co się wysuszy to się wykruszy Lata odmiennej praktyki jednak robią swoje. Nie wiem czy będę w stanie zmienić nawyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Tak, bo zanieczyszczasz wody podziemne i sąsiadów. Serio? Nie można se po prostu zbić kibla z kilku desek? Co za czasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1896 Napisano 13 godzin temu W tym podcaście o medycynie przedwojennej mówili, że sławojki czasem wybuchały. Ciekawy był ten podcast. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Lata odmiennej praktyki jednak robią swoje. Nie wiem czy będę w stanie zmienić nawyki. Postaraj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Serio? Nie można se po prostu zbić kibla z kilku desek? Co za czasy. Ależ Ty komplikujesz! Wycieraczka, sąsiad. Nie było tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 389 Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Właśnie taką oczyszczalnię mam. A ile się papierów do Wód Polskich nawysyłaliśmy żeby to legalnie założyć to jest kpina z obywatela. Wiem, bo też przez to przechodziliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Postaraj się Pieprz napisała, że na sławojkę trzeba mieć pozwolenie. Obawiam się więc, że defekowanie pod drzwiami sąsiada też jest obwarowane jakimiś srogimi przepisami. Zdecydowanie odmawiam. Wystarczy, że płacę mandaty za brak świateł w samochodzie od świtu do zmierzchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Pieprz napisała, że na sławojkę trzeba mieć pozwolenie. Obawiam się więc, że defekowanie pod drzwiami sąsiada też jest obwarowane jakimiś srogimi przepisami. Zdecydowanie odmawiam. Wystarczy, że płacę mandaty za brak świateł w samochodzie od świtu do zmierzchu. Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Pieprz napisała, że na sławojkę trzeba mieć pozwolenie. Obawiam się więc, że defekowanie pod drzwiami sąsiada też jest obwarowane jakimiś srogimi przepisami. Zdecydowanie odmawiam. Wystarczy, że płacę mandaty za brak świateł w samochodzie od świtu do zmierzchu. Satysfakcja, że zrobiłaś nielubianemu sąsiadowi na złość przewyższy ewentualne straty. Defekuj nocą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany. Dlatego zalecam porę nocną. Edytowano 13 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany. Z tym, że ja bym tego nie robiła przy ludziach. Kara nagany - to ciekawe. Publikują w mediach? Wywieszają na słupie pod domem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, miramar napisał: Chodzi o te proporcje faktów i fantazji badacza. Trochę mnie poniosło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Satysfakcja, że zrobiłaś nielubianemu sąsiadowi na złość przewyższy ewentualne straty. Defekuj nocą. Przed chwilą, Miecz napisał: Dlatego zalecamy porę nocną. Mam czujniki ruchu. Nie uda się bez włączania światła. I 1500 zł! To nie w kij dmuchał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Z tym, że ja bym tego nie robiła przy ludziach. Kara nagany - to ciekawe. Publikują w mediach? Wywieszają na słupie pod domem? Na drzwiach wejściowych do budynku łącznie ze zdjęciem delikwenta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano 13 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, miramar napisał: Mam czujniki ruchu. Nie uda się bez włączania światła. I 1500 zł! To nie w kij dmuchał. Postoisz minutę w bezruchu i światło zgaśnie. Potem kucniesz i znowu poczekasz aż zgaśnie. Edytowano 13 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Trochę mnie poniosło. Rozumiem Cię. Z tym, że profesjonalny naukowiec i badacz musi zachowywać zimny obiektywizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Z tym, że ja bym tego nie robiła przy ludziach. Kara nagany - to ciekawe. Publikują w mediach? Wywieszają na słupie pod domem? Srają na łeb na Rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach