Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Pamiętajcie że pierwsza wywaliła prywate

Polecane posty

No to miłego wypadziku może pojazzujesz z murzynami i będziecie kręcić lolki pozdro

murzyn to jeden gra na basie a tak to sami bialasy muzycy glownie

a murzyn mi daje zarcie za friko jak tam jestem, slodycze, i w ogole jak tam wpadam to oo hello Phil a pol roku mnie nie bylo

powienienm tam co tydzien chodzic w ogole a ja raz pojde a potem znowu pare miesiecy gnije w domu, ale dzisaij wlasnie jak wyjde to zostaje na zewnatrz dopoki nie wyladuje tam w jazz klubie a potem wroce do domu, i tak najlepiej co tydzien

30 minut temu, pumpernikiel32 napisał:

Bo w głowie tylko dziewczyny, czasem jestem w szoku jak tu wchodzę, a tu miętolenie tego samego tematu uparcie dzień i noc, noc i dzień, niczym cierpienia młodego Wertera

Pozwól mu to wszystko przetrawić.Niektórzy potrzebują więcej czas 😄 albo prawiczkowi się tematy kończą.

O kogo biega tym razem bo dopiero co do domu przyjechałem... Elcię, czy jakąś inną nieszczęśnicę co z Leżakiem się zadała? xD

Stalkerka w ukrytej prawdzie się pruje że typ woli 15 lat starsza brzydsza babe i robi pretensje co ona w sobie ma czego ja nie mam, będziesz mnie błagał żebym cię przyjęła, wynos sie

16 minut temu, RC + napisał:

O kogo biega tym razem bo dopiero co do domu przyjechałem... Elcię, czy jakąś inną nieszczęśnicę co z Leżakiem się zadała? xD

Elke 

do mnie na czat wpada codziennie rano jakas SophiaGirl i piszemy sobie o cybersecurity XDD

pisala mi, ze wczoraj skasowala windowsa i zainstalowala sobie tails linux i teraz jej youtube sie szybciej wczytuje ;dd

2 godziny temu, pumpernikiel32 napisał:

Bo w głowie tylko dziewczyny, czasem jestem w szoku jak tu wchodzę, a tu miętolenie tego samego tematu uparcie dzień i noc, noc i dzień, niczym cierpienia młodego Wertera

Twoje wielki i owłosione bile też są dosyć szokujące, przyjacielu :D 

Że Elcia z własnej inicjatywy wysyła nudle komu popadnie, to Malowany wysypał najpierw, Leżak akurat tym razem trzymał najpierw gębę na kłódkę. 

Swoją drogą Elcia jest niemożliwa z tym kompletnym brakiem problemu, że jej zdjęcia i dane tu latają plus takie rewelacje 😄 Te foty z młodości wręcz wydają się łechtać jej ego 😄Na ero też bywały takie wtopy, ale zawsze wtedy autorka dramatu znikała spalona ze wstydu, ewentualnie wracała na innym nicku, udajac kogoś innego 😉 A ich dane osobowe nie latały 😉

32 minuty temu, selkie napisał:

Że Elcia z własnej inicjatywy wysyła nudle komu popadnie, to Malowany wysypał najpierw, leżak akurat tym razem trzymał najpierw gębę na kłódkę. 

Swoją drogą Elcia jest niemożliwa z tym kompletnym brakiem problemu, że jej zdjęcia i dane tu latają plus takie rewelacje 😄 Te foty z młodości wręcz wydają się łechtać jej ego 😄Na ero też bywały takie wtopy, ale zawsze wtedy autorka dramatu znikała spalona ze wstydu, ewentualnie wracała na innym nicku, udajac kogoś innego 😉 A ich dane osobowe nie latały 😉

No co ty nie powiesz.

10 minut temu, Malowany napisał:

No co ty nie powiesz.

Nie kpij, potrzeba wyjątkowej mądrości aby dojść do tych wniosków;)

Tartaczna jak zwykle w krzakach (przyczajony tygrys, ukryty smok) 😎

14 minut temu, Malowany napisał:

No co ty nie powiesz.

Nie wszyscy mogą być tego świadomi, że to Ty wywalasz intymną prywatę, więc w sumie nie rozumiem Twojego postu. 

Przed chwilą, selkie napisał:

Nie wszyscy mogą być tego świadomi, że to Ty wywalasz intymną prywatę, więc w sumie nie rozumiem Twojego postu. 

To teraz już są świadomi. Możesz spać spokojnie.

3 minuty temu, Mgła napisał:

On pisze o wywalania przez elkę prywaty, ale chyba nie każdy zrozumiał 😄

3 minuty temu, Malowany napisał:

To teraz już są świadomi. Możesz spać spokojnie.

Spałam spokojnie i przedtem 🙂 Wiem, że ci wstyd i powinno, więc najlepiej, żeby wszyscy zapomnieli 😉

1 minutę temu, selkie napisał:

Spałam spokojnie i przedtem 🙂 Wiem, że ci wstyd i powinno, więc najlepiej, żeby wszyscy zapomnieli 😉

Tak średnio bym powiedział. Bo ludzi tutaj tak to obchodzi 😄

4 minuty temu, Malowany napisał:

On pisze o wywalania przez elkę prywaty, ale chyba nie każdy zrozumiał 😄

Czego skutkiem było wywalenie prywaty Elki przez Ciebie i leżaka 🙂 Choćbyś z tartaczną stanął tu na uszach, nie zamieciesz tej żenady, że napisałeś publicznie, że kobieta Ci nagle zdjęcia posłała 😉

Przed chwilą, Malowany napisał:

Tak średnio bym powiedział. Bo ludzi tutaj tak to obchodzi 😄

No jak ci nawet nie wstyd, to w sumie co tu więcej można dodać o Tobie jako facecie 😉 No nic więcej;) 👋

3 minuty temu, selkie napisał:

No jak ci nawet nie wstyd, to w sumie co tu więcej można dodać o Tobie jako facecie 😉 No nic więcej;) 👋

🥱

19 godzin temu, Mgła napisał:

Ale to prawda přawiczek malowany nie wytrzymał. Wywalał tyre razy aż każdy zrozumiał. Wtedy dopiero ja wywaliłem tesz.

A ty lizesz mu dope bo ci się podoba... 

• Haha 1

Baby sa zalosne lezak, lepiej sobie w gierki pograc

Ja kiedys takie mile komplementy pisalem klaudiushowi, a ona i tak spieerdolila do jakiegos alfonsa z sydney i kolacje z kolega z pracy, jeebal je PIES

Edytowano przez owsikus szczerbatus

Dnia 25.06.2025 o 11:15, Tak czeba tak napisał:

Żeby wam nie przyslonilo tak

ale o co chodzi bo nie jestem w temacie 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się