Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu kogo to obchodzi blabla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: z tego akurat sie sama zwierzalam na publiku wiec mnie nie zastraszysz Ty chyba nie pamiętasz prywaty co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano 17 godzin temu Dokładnie nikogo. Nie przejmuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Ty chyba nie pamiętasz prywaty co Sama na publiku raz pisałam więc nic nowego nie wywalasz Edytowano 17 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: kogo to obchodzi blabla Nie no pochwe dałaś czemu mam wyganiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 17 godzin temu najbardziej przehypowana gra jaka widzialem, chyba dlatego ze wyszla od tego zboczenca kojimy xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu Rób co chcesz nie wiem jaki masz problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Nie no pochwe dałaś czemu mam wyganiac gdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: Sama na publiku raz pisałam więc nic nowego nie wywalasz Tego co mi prywaty to jeszcze nie pisałaś xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Tego co mi prywaty to jeszcze nie pisałaś xd Po jakiemu ty beblasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, another_note napisał: najbardziej przehypowana gra jaka widzialem, chyba dlatego ze wyszla od tego zboczenca kojimy xd 2 będzie nowe widoczki dobrze że jest coś innego ileż można chodzić i strzelac albo ciac albo się skradac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu I ta dwójka to dopiero ma efekty miasto iskier ogladalem czad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Tego co mi prywaty to jeszcze nie pisałaś xd AA tak ci się tylko wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: 2 będzie nowe widoczki dobrze że jest coś innego ileż można chodzić i strzelac albo ciac albo się skradac tez beda noworodki w inkubatorze noszone na plecach? peeedofilskie klimaty od chinskiego zboczenca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Kaszalotte napisał: AA tak ci się tylko wydaje Tak myślę że wyparlas z pamięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, another_note napisał: tez beda noworodki w inkubatorze noszone na plecach? peeedofilskie klimaty od chinskiego zboczenca A to fakt że z tym bombelka jest poryte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, another_note napisał: gdzie ? Na privie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Na privie ladna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Tak myślę że wyparlas z pamięci Nie sądzę, ty masz schizofremie i dużo że też dopowiadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu Nie przeżyje tej kpiny Podlasiak kwiikwiii chrum chrum elektrowstrząsy Salowa chodznotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 17 godzin temu a kto to jest ta kaszalotte ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu Twoja stara która rypiesz po wódzie bo mylisz z tutko tirowcu oj niemiłe wybacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu 7 minut temu, Kaszalotte napisał: Nie sądzę, ty masz schizofremie i dużo że też dopowiadasz Masz pecha w tamtym okresie korzystałem z aliansow i mam kopie naszej korespondencji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
another_note 9 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, Kaszalotte napisał: Twoja stara która rypiesz po wódzie bo mylisz z tutko tirowcu oj niemiłe wybacz co to tutko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu Nic nieważne boje się was aaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu 12 minut temu, another_note napisał: ladna ? Najładniejsza fleja jakom poznałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 17 godzin temu Co chcesz uzyskać poprzez szantaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Co chcesz uzyskać poprzez szantaż? A gdzie ja szantazuje komentuje tylko głupotę Ty byś podkoorwiala kogoś kto ma na ciebie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 17 godzin temu Etam szantaż, nudzi mu się po prostu chyba a nie ma pomysłu co pisać, jak grono 10 osób na krzyż to cokolwiek interere to na priv mogę się zwierzyć bo lubię zwierzenia na kozetce u terapeuty w różnych wersjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: A gdzie ja szantazuje komentuje tylko głupotę Ty byś podkoorwiala kogoś kto ma na ciebie wszystko Jakby ktoś szukał tzw guza to bym starała się go olać... Po chusteczkę jakieś odbijanie piłeczki i straszenie wywaleniem priva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach