Tak czeba tak 68 Napisano 21 godzin temu 7 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: naucz się promptow Ciekawy jestem co dla elki jest lepsze z dwojga złego samiec który zawsze by dał na sobie poskakac dopom codziennie czy raz na 3tyg 2minuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 68 Napisano 21 godzin temu Nie mówię że tak bym zrobił ale to wygodne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 68 Napisano 21 godzin temu Laski ogólnie to więcej energii mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 68 Napisano 21 godzin temu To chyba od tego sprzątania ciągle som w formie do sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 68 Napisano 21 godzin temu Czeba skakać elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 65 Napisano 17 godzin temu 6 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Ja bym też nie zagadal lachona z plecakiem kojarzy mi się z melenicom zebraczkom Kojarzy ci się z menelica a w plecaku sprzet warty więcej niż Ty jesteś w stanie zarobić przez 10 lat. Nie wyobrażam sobie zabrać laptopa do pracy w torbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 16 godzin temu 7 godzin temu, Tak czeba tak napisał: To odróżnia mentalnego chłopca od faceta mężczyzny Plecaki noszom mentalni chłopcy Mężczyźni nie noszą plecaka A co prawdziwy mężczyzna nosi? Saszetkę, czy sakiewkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 65 Napisano 16 godzin temu 15 minut temu, niemaszuprawnień napisał: A co prawdziwy mężczyzna nosi? Saszetkę, czy sakiewkę? Nic, ich kobieta nosi wsyztsko za nimi. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 16 godzin temu 18 minut temu, niemaszuprawnień napisał: A co prawdziwy mężczyzna nosi? Saszetkę, czy sakiewkę? Skajową saszetkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 16 godzin temu 6 godzin temu, Tak czeba tak napisał: W tej norze jest więcej płyt i rtv niż kiedykolwiek się dorobisz Nom, zwłaszcza dziesięcioletnia komórka bez Internetu i laptop z Windowsem 7. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Queen_bee napisał: Kojarzy ci się z menelica a w plecaku sprzet warty więcej niż Ty jesteś w stanie zarobić przez 10 lat. Nie wyobrażam sobie zabrać laptopa do pracy w torbie. Zacznijmy od tego, że jego na ten plecak nie byłoby stać, to już nie dobijajmy go zawartością, bo to niehumanitarne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 16 godzin temu 6 godzin temu, hrabia Pomme de terre napisał: na forum kto inny mnie podrywał xD Salowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2171 Napisano 15 godzin temu 5 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Jak byś stanęła przed wyborem zawsze być na górze i walić dopom pasowało by ci? Bo ai to gowwno Spytasz czy facet może nosić plecak będzie że tak jak najbardziej (bo kasa producentów plecaków) Spytasz dlatego facet nie powinien plecaka to też będzie odpowiedź odwrotna że plecak zły i siara W zależności jak zadasz pytanie się ci podlizuje Rynek wymaga korekty o 0.786 fibonacziego i dopiero wtedy powstanom naprawdę uzyteczne rzeczy szajs zostanie przepisany na nowo może wgrajom mu specjalistycznom wiedzę a nie wyniki gogle i lanie wody "dlaczego facet nie powinien nosić plecaka ChatGPT powiedział: Nie ma żadnego obiektywnego powodu, dla którego facet nie powinien nosić plecaka. To mit, który czasem krąży w popkulturze lub w kręgach o konserwatywnych poglądach na męskość. W rzeczywistości plecak to praktyczne i neutralne rozwiązanie – noszą go wszyscy: mężczyźni, kobiety, dzieci, studenci, profesjonaliści, turyści itd. Skąd się bierze ten mit? Pojawiają się opinie (szczególnie w tzw. "alpha-męskich" środowiskach), że: plecak „psuje sylwetkę” albo „wygląda niemęsko”, mężczyzna powinien mieć aktówkę, torbę na ramię lub nosić rzeczy w rękach (co jest często mniej wygodne), plecak kojarzy się z „chłopcem”, nie „mężczyzną”. To jednak bardziej kwestia stereotypów i modowych trendów, a nie racjonalnych argumentów. Faktyczne powody, dla których facet powinien rozważyć plecak: Ergonomia i zdrowie kręgosłupa – równomierne obciążenie pleców, szczególnie przy większym ciężarze. Wygoda i funkcjonalność – wolne ręce, więcej miejsca niż w torbie. Styl – współczesne plecaki mogą być bardzo eleganckie, minimalistyczne, sportowe lub klasyczne. Uniwersalność – dobry do pracy, podróży, uczelni, roweru itd. Podsumowując: Facet może (i często powinien) nosić plecak – jeśli to dla niego wygodne i praktyczne. To nie obniża jego „męskości”, tylko świadczy o rozsądku. Wybór akcesoriów nie powinien być ograniczany stereotypami." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 15 godzin temu 7 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Szwagier ma coś takiego na bok ciała lv Pederastke nosi? Bardzo męskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 15 godzin temu 27 minut temu, miramar napisał: Skajową saszetkę. Teksty Leżaka mnie rozwalają. Dosłownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, Siurentajski napisał: Zacznijmy od tego, że jego na ten plecak nie byłoby stać, to już nie dobijajmy go zawartością, bo to niehumanitarne Stać to może by go było. Tylko co by wsadził do tego plecaka? Pusie? Pulpety pozyskane z Kościoła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 15 godzin temu 6 godzin temu, hrabia Pomme de terre napisał: na forum kto inny mnie podrywał xD Leżak czy Malowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Leżak czy Malowany? Nie wiesz na którego się zdecydować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 15 godzin temu 43 minuty temu, miramar napisał: Skajową saszetkę. Obawiam się, że to raczej zwykła reklamówka z Żabki lub papierowa torba. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 15 godzin temu 32 minuty temu, Malowany napisał: Pederastke nosi? Bardzo męskie Bardo modny aktualnie trend - torebka crossbody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Obawiam się, że to raczej zwykła reklamówka z Żabki lub papierowa torba. Tak. Jest jakaś znana marka, która robi torebki damskie wyglądające jak torby na śmieci.Chyba Balenciaga ale pewności nie mam. Kosztują bardzo dużo monet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 609 Napisano 15 godzin temu 31 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Stać to może by go było. Tylko co by wsadził do tego plecaka? Pusie? Pulpety pozyskane z Kościoła? pyszne pulpety kupiłam w lidlu z sosem borówkowym. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Bardo modny aktualnie trend - torebka crossbody. Być może. Ja za modą nie podążam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, miramar napisał: Jest jakaś znana marka, która robi torebki damskie wyglądające jak torby na śmieci.Chyba Balenciaga ale pewności nie mam. Kosztują bardzo dużo monet. Przecież Leżak jest milionerem i ma działkę zapisaną z ziemią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Przecież Leżak jest milionerem i ma działkę zapisaną z ziemią I wszystko się potwierdza. Leżak prawdę pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 470 Napisano 15 godzin temu 8 godzin temu, Tak czeba tak napisał: Ja bym też nie zagadal lachona z plecakiem kojarzy mi się z melenicom zebraczkom Zazwyczaj noszę maly plecak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj noszę maly plecak Wygodne i ręce wolne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 327 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj noszę maly plecak Jeszcze nie widziałem menelicy z plecakiem. Może taki trend na Podlasiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 470 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Wygodne i ręce wolne. No jasne i łatwiej sie biega jak trzeba i na rower też lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 488 Napisano 14 godzin temu Specjalnie na potrzeby tego tematu zajrzałam do składziku. Mam 32 kg cukru w zapasie. Zrobiliśmy już 94 słoiki kompotów w tym sezonie a przed nami kolejne w planach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach