Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Sky full of stars

Znowu dostalem bana juz 5 od wczoraj xD

Polecane posty

2 minuty temu, Sky full of stars napisał:

Dobrze ze w centrum miasta pelno miejscowek z darmowym wifi wiec ban na IP mnie piërdoli 😂😂🤣

I dobrze

Edytowano przez Jaity

1 minutę temu, Sky full of stars napisał:

Ale tu zielono, w gorach tez tak jest? 😜

Jedz to zobaczysz

3 minuty temu, Sky full of stars napisał:

Nie stac mnie

Ale Justyne stac

3 minuty temu, Sky full of stars napisał:

A co jak mnie LadyK porwie i juz nie wroce do UK 

Przeciez o tym marzyles

6 minut temu, Sky full of stars napisał:

Ale mnie nie pusci samego a ja nie wiem gdzie mam jechac

Z Justyna pojedziesz

jak bede u mamy to powiem jej od razu czy nie chca jechac w gory i za darmo, ale chetniebym tez babcie zabral, bo jak bede w Polsce to bedziemy na grzyby jezdzic, a jak pojade do Katiuszki a w Polsce grzyby beda to babci bedzie smutno, ze mnie nie ma xD

szkoda tylko, ze jak ostatnio pisalem z Klaudiuszem to ona plakala masakra, bedzie mnie to przesladowalo teraz dlugi czas, ze tak sie rozstalismy, w sensie, ze juz nie popisze z nianigdy, a ona mnie dobrze nie zapamieta ehh 😞

teraz jak Katiuszka napisala, to troche mi sie odmienilo. pamietam jak mi klaudiusz zyczyla, zebysmy sie spikneli z Katiuszka xD. a jak jej pytalem czy jej kupic pierscionek za 500 funtow to psiala, zebym kupil katiuszce xD

49 minut temu, Sky full of stars napisał:

szkoda tylko, ze jak ostatnio pisalem z Klaudiuszem to ona plakala masakra, bedzie mnie to przesladowalo teraz dlugi czas, ze tak sie rozstalismy, w sensie, ze juz nie popisze z nianigdy, a ona mnie dobrze nie zapamieta ehh 😞

teraz jak Katiuszka napisala, to troche mi sie odmienilo. pamietam jak mi klaudiusz zyczyla, zebysmy sie spikneli z Katiuszka xD. a jak jej pytalem czy jej kupic pierscionek za 500 funtow to psiala, zebym kupil katiuszce xD

Zamierzasz kiedyś przestać być retardem?

No daleko, przekichane
ja czasem jak jestem z rana na saunie, to ludzie siedza i gadaja, i slyszalem jednego faceta co gadal z jakas babka o lataniu samolotem, i gadali, ze to meczace latac po 7+ godzin samolotami, i ze do Australii czy chce poleciec chyba, niektorzy ludzie co tam prychodza to maja kase i sobie zwiedzaja swiat

Znajomych do pogadania można mieć wszędzie, jak coś więcej to trzeba się spotykać.

Ostatnie dni były fajne, ale nocami nie mogłam zasnąć. Już tak się nie przejmuję tym co na mnie piszecie.

Tutaj ostatnio takie upaly, ze masakra ;d. Ja sie opalilem troche, ale chwile ide w sloncu a ja juz mokry, bo plecak na plecach nosze masakra, i sie chowam albo w kawiarni albo do lasu uciekam i nad woda siedze, bo tam slonce nie dochodzi i woda zimna xD

Niebawem sie Wimbledon zaczyna w Londynie, tenisisci chyba beda mieli przee...e grac w tenisa i takie upaly, masakra

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować