Nemesio Cervantes 358 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Przeje/bałeś sobie u mnie tym, że zakładałeś o mnie hejterskie tematy to raz, dwa, że twoim zdaniem kobiety powinny mieć odebrane prawa wyborcze jizzzu już mnie nie lubisz? i co teraz? BTW ja bym wam zabral z dnia na dzien ale tak sie chyba nie da, trzebaby referendum 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: A ja na to niemożliwe wszyscy wiemy ze masz plaski tylek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poetka 196 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Kamila159 napisał: Dlaczego ? Zależało mi na wymianie kontaktów i mysle, ze jakbym z nim poczekała chwilę to by nastąpiła. Spodobał mi się i po prostu bez sensu się zachowałam tak jakby mi kompletnie nie zależało. Zawsze byłam w długim związku i mimo, że raczej mam pewność siebie to tutaj mnie zgubiła. a też jest duży minus bo mężczyźni odbierają mnie zazwyczaj jako atrakcyjną dziewczynę i to jest dla nich odtrącające. Nie raz i nie dwa słyszałam, że na pewno u mnie by ktoś nie miał szans. Przykre to bo jestem normalną osobą, ale zawsze ludzie oceniają wygląd. Mój poprzedni partner też mi powiedział że długo się zastanawiał czy zaczynać ze mną znajomość bo na pewno mogę mieć każdego. Eh Napisałam zatem, zobaczymy jak konwersacja się potoczy : ) fajny facet u nie byłaby mi przykro jakby się zgodził wręcz przeciwnie ; D Czyli klasycznie. Faceci wzdychana do Ciebie i sa oniesmieleni Twoją uroda i dlatego jesteś sama. Znam ten ból. Na mój widok rzucają mi na ulicy kwiaty do stóp, ale żaden się nie odezwie bom za ładna... tsa... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 358 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Taa, na pewno każda leci do lexa ojca 3 dzieci, bo taki z niego alvaro xD a co sądzisz o pozycji śmiglo z kamasutry? to raczej nie możliwe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 358 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Poetka napisał: Czyli klasycznie. Faceci wzdychana do Ciebie i sa oniesmieleni Twoją uroda i dlatego jesteś sama. Znam ten ból. Na mój widok rzucają mi na ulicy kwiaty do stóp, ale żaden się nie odezwie bom za ładna... tsa... tną się ostentacyjnie ... ale masz mniemanie o sobie... btw jestes juz za stara na romanse, czas na powazne decyzje... kot, pies, rybki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srakalote 2 Napisano 8 godzin temu Ale tu krindzowo tak jak lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 78 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: a co sądzisz o pozycji śmiglo z kamasutry? to raczej nie możliwe... Zanim zaczniesz trenować śmigła i inne dzikie wenrze rzeczne, potrenuj poprawno pisownie, bo się odechciewa akrobacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 489 Napisano 8 godzin temu 27 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Piszesz i zachowujesz się jak kobieta. Jesteś kobietą? Piszesz i zachowujesz sie jak chłop. Jesteś chłopem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, WychodzeNaChwile napisał: To ja tylko przypomnę: nazywanie mnie incelem odwołanie do mojej (byłej) partnerki i naszej wzajemnej relacji wypisywanie tego w co wierzę (chociaż nie wiesz w co wierzę) i pisanie, że żyję fantazjami, o których ja tez nie wspominałem ^to jest odnoszenie się do mojego życia osobistego tylko po to, żeby zdyskredytować to co mam do powiedzenia. Normalnie walka z wrogim plemieniem, nie mówi tak jak ja = wróg Szkoda twojego czasu na patolę z słownictwem prosto z pierdla z teżczową zarazą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 8 godzin temu 31 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Piszesz i zachowujesz się jak kobieta. Jesteś kobietą? jeszcze nie Miałem nadzieję, że jak wygra Rafał to wprowadzą uzgodnienie płci - to zostałbym sobie kobieta na parę lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 358 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 25 minut temu, Kamila159 napisał: Dlaczego ? Zależało mi na wymianie kontaktów i mysle, ze jakbym z nim poczekała chwilę to by nastąpiła. Spodobał mi się i po prostu bez sensu się zachowałam tak jakby mi kompletnie nie zależało. Zawsze byłam w długim związku i mimo, że raczej mam pewność siebie to tutaj mnie zgubiła. a też jest duży minus bo mężczyźni odbierają mnie zazwyczaj jako atrakcyjną dziewczynę i to jest dla nich odtrącające. Nie raz i nie dwa słyszałam, że na pewno u mnie by ktoś nie miał szans. Przykre to bo jestem normalną osobą, ale zawsze ludzie oceniają wygląd. Mój poprzedni partner też mi powiedział że długo się zastanawiał czy zaczynać ze mną znajomość bo na pewno mogę mieć każdego. Eh Napisałam zatem, zobaczymy jak konwersacja się potoczy : ) fajny facet u nie byłaby mi przykro jakby się zgodził wręcz przeciwnie ; D nie był Ciebie wart... kazdy facet powinien zabiegać i sie dobijać by udowodnić ze jest wart tego by mu odpisywać. najlepiej zablokuj go i niech prosi o mozliwosc odpisania... tak robią laski na poziomie. Edytowano 8 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 8 godzin temu 30 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: to marinero nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 358 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Zanim zaczniesz trenować śmigła i inne dzikie wenrze rzeczne, potrenuj poprawno pisownie, bo się odechciewa akrobacji. zakladam że sama nie wiesz, to nie wstyd. do śmigla musi byc ze 20cm...co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 358 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: nie oj tam, piszesz jak stary dobry dziadek marinero. tylko wierszy brakuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 78 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: zakladam że sama nie wiesz, to nie wstyd. do śmigla musi byc ze 20cm...co nie? Nie trenuję kamasutry. Chciałeś pocisnąc, nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 747 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: oj tam, piszesz jak stary dobry dziadek marinero. tylko wierszy brakuje... tęsknisz za nim jak leżak za Anastazją? Tęsknota Leksiu W blasku gwiazd, gdzie morze szumi, Leksiu stoi, serce w żalu, W myślach krąży, w snach się gubi, Za Marinero, w dalekim szalu. Fale niosą wspomnienia, O chwilach spędzonych w blasku słońca, Gdzie śmiech i taniec, bez wytchnienia, W sercu Leksiu, miłość wciąż rąca. O, jakże pragnie znów ujrzeć, Te oczy, co jak niebo błękitne, W ich spojrzeniu, światło, co żyje, Wspólne marzenia, chwile niezmienne. Leksiu w nocy, w ciszy staje, Słucha szumu, co w sercu gra, Każda fala, jak echo znaje, Tęsknotę, co w duszy mu trwa. Niech wiatr niesie jego wołanie, Niech dotrze tam, gdzie Marinero, W sercu Leksiu, wciąż to pragnienie, By znów być razem, w miłości etero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie Masz kobiecy styl pisania i trudno, żebyś przystawiony pod ścianę przyznał się. Zresztą mam to gdzieś. Być sobie kim tam chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, Kamila159 napisał: Skasowali mi poprzedni temat nie wiedząc czemu w każdym razie na spotkaniu w większym gronie poznałam faceta lat 35, przez 4 h rozmawialiśmy, spędzaliśmy czas tylko razem, nie odstępował mnie na krok, potem jak już powiedziałam, że muszę iść, wyszedł ze mną i odprowadził mnie do auta. Przy aucie powiedział, że dziękuje za miłą rozmowę i pewnie się spotkamy na jeszcze innych wydarzeniach, powiedziałam trochę od niechcenia :”pewnie tak „ i szybko odwróciłam się i wsiadłam do auta. Dlaczego tak zrobiłam ? Nie wiem, chyba bylam speszona. Było mi przykro bo wsiadłam bez wymiany żadnego kontaktu znalazlam go na fb, zaprosiłam i napisałam krótką zaczepką wiadomość, oczywiście zaakceptował od razu, odpisał miło, ale nie widzę, by dalej ciągnął jakoś tematy… nie wiem co myśleć. Trochę to dziwne, chciałam go jakoś gdzieś wyciągnąć delikatnie, ale nie wiem jak to zrobić i czy w ogóle jest sens. Myślałam o jakimś np rowerze, bo jest mega ciepło, a wiem, że lubi jeździć na nim bardzo. Sęk w tym, że teraz pojechał do domu rodzinnego i nie wiem kiedy wraca, chyba za tydzień. Czy wiecie może jak napisać ? I czy w ogóle jest sens ? Kurczę facet 4 h zajmuje na imprezie, udaje mega zainteresowanego, tematy były niekończące się, super złapaliśmy kontakt… nie wiem co mam myśleć o tym. Najlepiej pytać u źródła napisz to samo, niech odpowie, brak odpowiedzi też odpowiedź. Tutaj porady biorą z odbytuuu, nikt. nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 489 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Szkoda twojego czasu na patolę z słownictwem prosto z pierdla z teżczową zarazą. Czasem człowiek sie łudzi ze pisze z człowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: jizzzu już mnie nie lubisz? i co teraz? BTW ja bym wam zabral z dnia na dzien ale tak sie chyba nie da, trzebaby referendum wszyscy wiemy ze masz plaski tylek... Właśnie duży i krągły, plus wcięcie w talii. Zdjęcia nie będzie, więc nie podniecaj się. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 78 Napisano 7 godzin temu Magda to musi być jakaś modelka sądząc po tych samochwałach xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Fifofa napisał: Szkoda twojego czasu na patolę z słownictwem prosto z pierdla z teżczową zarazą. Więc co tu robisz, i ile lat siedziałeś, ukrywając się obecnie z paskiem na oczach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czasem człowiek sie łudzi ze pisze z człowiekiem Każdy je swoją karnę do kogoś odnosi tak odnoszą, prędzej czy później tak wyjdzie odbyttt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 78 Napisano 7 godzin temu Pjoter ma pejsa jakie się nosiło w latach 90 xD widzieliśta? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Więc co tu robisz, i ile lat siedziałeś, ukrywając się obecnie z paskiem na oczach? Nie podniecają się tak, idź do sklepu po ogòrka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie podniecają się tak, idź do sklepu po ogòrka Nie kupiłam i kg bananów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 358 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie trenuję kamasutry. Chciałeś pocisnąc, nie wyszło. jestem qturalnym starszym panem... mylisz mnie z kimś innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Pjoter ma pejsa jakie się nosiło w latach 90 xD widzieliśta? Nie mam jest gorąco na kròtko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 71 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Nie kupiłam i kg bananów Bierz banana i działaj tylko odbierz skórkę Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 78 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie mam jest gorąco na kròtko. Haha pjoter, ty wieśniaku. Ciężko uwierzyć, że taki upoślak ma czelność od patoli nas wyzywać xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 409 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Bierz banana i działaj tylko odbierz skórkę Co mam odebrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach