Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Dlaczego ludzie nie chcą być traktowani przez innych tak jak sami innych traktują?

Polecane posty

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Napewno nie była ale w Krakowie tez sie gubię jak w każdym większym mieście 😆

Włącz nawigacje i po problemie 😁

7 minut temu, Get Out napisał:

Jest mało prawdopodobne aby matka wypierała się własnego dziecka stąd podejrzenia że jesteś faciem który dla niepoznaki przebrał się za babę i wymyślił że ma syna. 😁

Ty policz prawdopodobieństwo bycia zdrowym na głowę gdy się myśli że jest się ne drugiej półkuli ziemskiej i jeszcze ma się na to zdjęcia z gry komputerowej 🙂

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Haha 2

3 minuty temu, Ffxc1_5yih napisał:

Ja w ogóle nie jestem psychologiem. Nie trzeba być psychologiem, żeby zauważyć, jakie masz ciężkie problemy z myśleniem i ze sobą 🤣

Przynajmniej nie mam deprechy . 😁

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ty policz prawdopodobieństwo bycia zdrowym na głowę gdy się myśli że jest się ne drugiej półkuli i jeszcze ma się na to zdjęcia z gry komputerowej 🙂

Chcesz mnie przekonać że zdrowy gość przebiera się za babę i udaje że ma syna którego wcześniej się wypierał 😁 Płonne twe nadzieje. 

1 minutę temu, Get Out napisał:

Żli ludzie nie mają deprechy. Deprechę mają ci, którzy są ich ofiarami. 

4 minuty temu, Get Out napisał:

TA NA F MYSLI ŻE JESTES JAKIMS KRASNALEM Z KRAKOWA

1 minutę temu, Ffxc1_5yih napisał:

Żli ludzie nie mają deprechy. Deprechę mają ci, którzy są ich ofiarami. 

No to masz problem i może munek ci pomoże albo inny daddy, bo ja nie pomogę. 😁

Chcesz mnie przekonać że zdrowy gość przebiera się za babę i udaje że ma syna którego wcześniej się wypierał 😁 Płonne twe nadzieje. 

Wolałabym cię przekonać, że masz mocno nie tak z glową nie rozróżniając płci. Ale się poddałam. Więc sorry, nie będę walczyć z twoimi urojonymi agrumentami z doopy 🙂

1 minutę temu, CVEL napisał:

Ja mam wiele twarzy ale FB zbyt inwigilacyjne abym tam do kogoś pisał. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

Chcesz mnie przekonać, że zdrowy gość udaje, że mieszka w jukońskiej dziczy na drugiej półkuli i mimo wtopy za wtopą pokazujących że nie ma bladego pojęcia o miejscu w którym jak sam twierdzi mieszka, dalej z uporem maniaka obstaje przy tym że mieszka w Jukonie? :classic_biggrin:

• Haha 1

Przed chwilą, Get Out napisał:

Ja mam wiele twarzy ale FB zbyt inwigilacyjne abym tam do kogoś pisał. 😁

A FB diodą od czego cię podgląda? Kupują czas antenowy od tych co podglądają diodą od TV, czy mają jakąś swoją diodę, nie wiem, od dekodera TV, modemu, routera czy mikrofali? :classic_biggrin:

11 minut temu, Get Out napisał:

Włącz nawigacje i po problemie 😁

A ja z nawigacja też czasem potrafię gdzie indziej dojechać 😆

No to masz problem i może munek ci pomoże albo inny daddy, bo ja nie pomogę. 😁

Ja nie mam daddy i nie oczekuję żadnej pomocy od psychola z urojeniami, który w szkole znęcał się nad kolegą (na to też posiadam skriny) oraz pewnie wiele innych rzeczy ma na sumieniu. 

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wolałabym cię przekonać, że masz mocno nie tak z glową nie rozróżniając płci. Ale się poddałam. Więc sorry, nie będę walczyć z twoimi urojonymi agrumentami z doopy 🙂

Ty już piętnaście lat temu przegrałeś i zaczyna do ciebie docierać ile lat bezpowrotnie wyjąłeś dla mnie ze swojego życia nie ugrywając nic kompletnie jak ułom. 😁

• Haha 1

5 minut temu, CVEL napisał:

Oni wszyscy sobie cóś tam dodają i wyobrażają nie wiadomo co.

7 minut temu, CVEL napisał:

Jeśli twierdzisz że wiesz co inni myślą, to znaczy że masz schizofrenię. 

3 minuty temu, Siurentajski napisał:

Chcesz mnie przekonać, że zdrowy gość udaje, że mieszka w jukońskiej dziczy na drugiej półkuli i mimo wtopy za wtopą pokazujących że nie ma bladego pojęcia o miejscu w którym jak sam twierdzi mieszka, dalej z uporem maniaka obstaje przy tym że mieszka w Jukonie? :classic_biggrin:

Chcesz mnie przekonać że zdrowy gość udaje naukowca , udaje że ma żonę i niemowlaki 😁 Któremu się wydaje że jeździ żółtą Škodą bo zajepał fotę z netu i to wszystko na forum o kupie i który nawet nie potrafi podać w którym mieście pracuje i rezyduje. 😁

5 minut temu, Ffxc1_5yih napisał:

Ja nie mam daddy i nie oczekuję żadnej pomocy od psychola z urojeniami, który w szkole znęcał się nad kolegą (na to też posiadam skriny) oraz pewnie wiele innych rzeczy ma na sumieniu. 

Nie znęcałem się tylko się broniłem żeby mieć spokój. Idź na pały z tymi skrinami to zobaczysz gdzie cię odeślą na leczenie . 😁

• Haha 1

9 minut temu, Get Out napisał:

Chcesz mnie przekonać że zdrowy gość udaje naukowca , udaje że ma żonę i niemowlaki 😁 Któremu się wydaje że jeździ żółtą Škodą bo zajepał fotę z netu i to wszystko na forum o kupie i który nawet nie potrafi podać w którym mieście pracuje i rezyduje. 😁

A dlaczego udaję że jestem naukowcem i mam żonę i niemowlaki?

Mam żółtą skodę, ale nie wiem od kiedy jest obowiązek wstawiania w awatar zdjęcia samochodu który się ma? Ja od początku mówiłem i mówię dalej, że w awatarze to nie jest mój samochód, a w awatar wstawiony jest, żeby drażnić wariatów, co z resztą świetnie działa jak widać na załączonym obrazku :classic_biggrin:

Ja doskonale potrafię podać w którym mieście pracuję i rezyduję widmok.

Edytowano przez Siurentajski

5 godzin temu, mideri napisał:

ale ja nie umiem go pytać, a wy umiecie, to wy możecie go zapytać i wkleić tu odpowiedź - wiele razy już tak robiliście

Pokrętnie zadane pytanie w tytule.

Odpowiedź jest taka _Traktuj ludzi tak, jak sam byś chciał być traktowany .

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Oni wszyscy sobie cóś tam dodają i wyobrażają nie wiadomo co.

Lubią żyć życiem innych i tu już psychologia miała by pole do popisu. 😁

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

A dlaczego udaję że jestem 

Ja doskonale potrafię podać w którym mieście pracuję i rezyduję widmok.

No jesteś deklem który zmyśla nie tylko na swój temat. 😁To podaj miasto , bo bez dowodów uważam że mitomanisz. 😁

No jesteś deklem który zmyśla nie tylko na swój temat. 😁To podaj miasto , bo bez dowodów uważam że mitomanisz. 😁

Ty masz szantaże na poziomie 5 latka, już cię z tym libed dawno rozgryzł :classic_biggrin:

Możesz uważać co chcesz, ale pojaśnię ci, że nie jestem tak mało inteligentny jak ty, więc nici z twojej intrygi w celu zdobycia moich danych :classic_cool:

Nie znęcałem się tylko się broniłem żeby mieć spokój. Idź na pały z tymi skrinami to zobaczysz gdzie cię odeślą na leczenie . 😁

A kolega pisał że to ty go prześladowałeś, z własnej inicjatywy. To mi do ciebie pasuje. 

6 minut temu, Get Out napisał:

Lubią żyć życiem innych i tu już psychologia miała by pole do popisu. 😁

Oj miałaby, bo piszesz o sobie. To nie my podglądamy ciebie przez ukryte kamery żeby żyć twoim życiem, bo brzydzimy się taką kupą nawozu. 

2 minuty temu, Siurentajski napisał:

Ty masz szantaże na poziomie 5 latka, już cię z tym libed dawno rozgryzł :classic_biggrin:

Możesz uważać co chcesz, ale pojaśnię ci, że nie jestem tak mało inteligentny jak ty, więc nici z twojej intrygi w celu zdobycia moich danych :classic_cool:

No jesteś głupi bo przed chwilą bredziłeś , że potrafisz doskonale podać w jakim mieście pracujesz i rezydujesz. A teraz bełkoczesz o libedach, zdobywaniu danych i intrygach. 😁Bo po co ktoś miałby ryzykować wyrokiem żeby jakieś gie usunąć więc niepotrzebnie się obsrałeś. 😁

18 minut temu, Ffxc1_5yih napisał:

Jeśli twierdzisz że wiesz co inni myślą, to znaczy że masz schizofrenię. 

przecież to ty schizofreniczko ciągle piszesz, ż każdy cię prześladuje lub chce zabić

i w co drugiej osobie widzisz krasnala z krakowa

No jesteś głupi bo przed chwilą bredziłeś , że potrafisz doskonale podać w jakim mieście pracujesz i rezydujesz. A teraz bełkoczesz o libedach, zdobywaniu danych i intrygach. 😁Bo po co ktoś miałby ryzykować wyrokiem żeby jakieś gie usunąć więc niepotrzebnie się obsrałeś. 😁

Nic nie bredziłem widmok, bo ja doskonale potrafię podać w jakim mieście pracuję i rezyduję. Kwestia jest taka, że nie zamierzam tego podawać na forum kafeterii :classic_cool: 

6 minut temu, Ffxc1_5yih napisał:

A kolega pisał że to ty go prześladowałeś, z własnej inicjatywy. To mi do ciebie pasuje. 

Niemożliwe bo reagowałem tylko jak ktoś mnie zaczepił . Musiałaś mnie z kimś pomylić. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się