Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zafsze O nowe nudesy poszły chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Mając ponad 2 miliardy użytkowników miesięcznie na YouTube i 1 miliard na TikTok , te platformy oferują ogromną publiczność – i możliwości. Ale dla twórców treści, marketerów i firm, które chcą zmaksymalizować swój wpływ, wybór między TikTokiem a YouTube jest kluczową decyzją strategiczną.16 cze 2025 Nie można walczyć z nieuniknionym przejęciem rynku video w internecie Według raportu App Annie, w czerwcu 2021 r. użytkownicy ze Stanów Zjednoczonych spędzili aż 24 godziny w skali miesiąca oglądając filmiki na TikToku, a tylko 22 godziny i 40 minut robiąc to samo na YouTubie. Różnica jest jeszcze bardziej wyraźna w Wielkiej Brytanii, gdzie TikTok wyprzedził YouTube’a już w zeszłym roku – na Wyspach średni miesięczny czas korzystania z TikToka to 26 godzin, w porównaniu do raptem 16 na YouTubie. Ty myślisz, że ja to będę czytał trzynasty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: O nowe nudesy poszły chyba Ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty myślisz, że ja to będę czytał trzynasty? No raczej nie jesteś zbyt lotny To w skrócie yt ma 2mld tiktika 1mld ludzi, tiktoka jednak miał chwilę temu 0,7mld i tiktoka rośnie w sile, użytkownik spedza na nim więcej czasu niż na yt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ode mnie Nie zdziwilo by mnie to jesteś narcyz jak baba w damskiej energii fotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Malowany napisał: A cokolwiek do niego dociera? Fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Widzę że już z elciom przyjaźń znow Czemu znowu? Zawsze była. ❤ 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Mając ponad 2 miliardy użytkowników miesięcznie na YouTube i 1 miliard na TikTok , te platformy oferują ogromną publiczność – i możliwości. Ale dla twórców treści, marketerów i firm, które chcą zmaksymalizować swój wpływ, wybór między TikTokiem a YouTube jest kluczową decyzją strategiczną.16 cze 2025 Nie można walczyć z nieuniknionym przejęciem rynku video w internecie Według raportu App Annie, w czerwcu 2021 r. użytkownicy ze Stanów Zjednoczonych spędzili aż 24 godziny w skali miesiąca oglądając filmiki na TikToku, a tylko 22 godziny i 40 minut robiąc to samo na YouTubie. Różnica jest jeszcze bardziej wyraźna w Wielkiej Brytanii, gdzie TikTok wyprzedził YouTube’a już w zeszłym roku – na Wyspach średni miesięczny czas korzystania z TikToka to 26 godzin, w porównaniu do raptem 16 na YouTubie. Nie interesuje mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czemu znowu? Zawsze była. ❤ Dziwnie niektórzy jom okazujom. Nie wnikam elzbieto. Poruszam temat z braku laku i sråki na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Dziwnie niektórzy jom okazujom. Nie wnikam elzbieto. Poruszam temat z braku laku i sråki na forum. No czaje, fakt na forum ostatnio nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie interesuje mnie to. Roocha ciebie juz że taka lojalna jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 13 godzin temu 48 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Wypjerdalac wszyscy ode mnie leki weź może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Roocha ciebie juz że taka lojalna jesteś Skoncz już bo ile można pjerdolic o rùvhaniu. Wszyscy wiemy że stypiara nie istnieje. Jako pravik masz mylne wyobrażanie o seksie i skoncz ludziom obrzydzac pisanie na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: leki weź może A w jakim celu skoro jestem zdrowa? Może ty weź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Skoncz już bo ile można pjerdolic o rùvhaniu. Wszyscy wiemy że stypiara nie istnieje. Jako pravik masz mylne wyobrażanie o seksie i skoncz ludziom obrzydzac pisanie na kafeterii Istnieje a prawíkiem jest malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: A w jakim celu skoro jestem zdrowa? Może ty weź. żeby ustabilizować nastroj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 13 godzin temu a co to kogo obchodzi kto jest pravikiem mam to w uju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Fakt Zobaczymy jak go nie będzie też ci napisze wýpierdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Istnieje a prawíkiem jest malowany Mnie to guwno obchodzi kto rùcha a kto nie. Większość osób także ma to w dupje. To ty masz problemy w sferze seksualnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: żeby ustabilizować nastroj Mam stabilny. Dziękuję za troskę. Może opowiedz o tym terapeucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Mam stabilny. Dziękuję za troskę. Może opowiedz o tym terapeucie. a co chcesz wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Zobaczymy jak go nie będzie też ci napisze wýpierdalaj A ja ci nie pisze wypiêrdalaj bo on jest tylko dlatego bo mnie wkúrwiasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 31 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Mam stabilny. Dziękuję za troskę. Może opowiedz o tym terapeucie. Stabilnie bluzgający. Weź rozweselacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 13 godzin temu a co jest zlego w bluzganiu w stanie stabilnym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Stabilnie bluzgający. Weź rozweselacze No właśnie se pisze tutaj. I po kiego się rozweselać sztucznie. Wystarczy mi głupoty poczytać i popisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 12 godzin temu Ogólnie to już mi się nie chce tu być i robię ewakuację dzis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: a co jest zlego w bluzganiu w stanie stabilnym wieje psychiatrykiem troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 12 godzin temu jak ja bym sobie pobluzgała w stanie pobudzonym to byłby dopiero kwik a mnie cały czas obrazac mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: wieje psychiatrykiem troche Widać że nie miałaś do czynienia z prawdziwym psychiatrykiem. Psychiatryk prawdziwy to udowadnianie osobowości takiej jak libed że ma się bmi w normie itepe. To jest Choroszcz a nie mój nastrój. Zaufaj. A co twój terapeuta na takie akcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ogólnie to już mi się nie chce tu być i robię ewakuację dzis. W końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach