Qwerty88 649 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Widać że nie miałaś do czynienia z prawdziwym psychiatrykiem. Psychiatryk prawdziwy to udowadnianie osobowości takiej jak libed że ma się bmi w normie itepe. To jest Choroszcz a nie mój nastrój. Zaufaj. A co twój terapeuta na takie akcje? myślisz że płaciłam grube hajsy za terapie dotyczącą obecnosci na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: myślisz że płaciłam grube hajsy za terapie dotyczącą obecnosci na kafe? Nom. Bo to tak jakby problem i wynika z czegoś. Wysyłanie nudesow chłopom znad rowu tez ma drugie dno. Nie wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nom. Bo to tak jakby problem i wynika z czegoś. Wysyłanie nudesow chłopom znad rowu tez ma drugie dno. Nie wiesz? nie wysłałam mu nudesów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: nie wysłałam mu nudesów To tylko nazwa. Wiesz o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: To tylko nazwa. Wiesz o co chodzi. Nie, nudesy to to nudesy, a ty z uporem maniaka powielasz kłamstwa na mój temat. Jaki masz w tym cel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 6 godzin temu A Szynszyla rûchala się z Lexem w hotelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Nie, nudesy to to nudesy, a ty z uporem maniaka powielasz kłamstwa na mój temat. Jaki masz w tym cel? Żaden. Wysłałaś ciało. Terapia się kłania. Jaki masz cel w proponowaniu mi lekow gdy jestem zdrowa jak koń? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: Nie, nudesy to to nudesy, a ty z uporem maniaka powielasz kłamstwa na mój temat. Jaki masz w tym cel? Cípke dostać to miłe zdecydowanie za rzadko to robicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: A Szynszyla rûchala się z Lexem w hotelu My tesz tak możemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Żaden. Wysłałaś ciało. Terapia się kłania. Jaki masz cel w proponowaniu mi lekow gdy jestem zdrowa jak koń? Czujesz sie zagrożona moją uwagą na temat twojego posta który wydaje sie co najmniej dziwny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Żaden. Wysłałaś ciało. Terapia się kłania. Jaki masz cel w proponowaniu mi lekow gdy jestem zdrowa jak koń? Gdyby mu wysłała zdjęcie wyświetlacza wagi i spis obwodów to chyba gorzej. Czepiasz się jak zwykle. Nie lubisz się obnosić z wizerunkiem - ok, ale innym daj robić inaczej. To żadne przestępstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Czujesz sie zagrożona moją uwagą na temat twojego posta który wydaje sie co najmniej dziwny? Bynajmniej bo niby dlaczego. Co najmniej dziwny nie oznacza wymagajacy farmakoterapii. Tyle. A ty się czujesz zagrożona przypomnieniem że szukasz atencji u Libeda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, chrobot napisał: A Szynszyla rûchala się z Lexem w hotelu W jego marzeniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Gdyby mu wysłała zdjęcie wyświetlacza wagi i spis obwodów to chyba gorzej. Czepiasz się jak zwykle. Nie lubisz się obnosić z wizerunkiem - ok, ale innym daj robić inaczej. To żadne przestępstwo. Nie mogłabyś napisać nic innego jako przykładna katoliczka świecącą cyckami Przed obcymi mężczyznami. Rozumiem że tutaj bóg już nie widzi teologii dla meneli a dres go oburza. No ciekawe ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Gdyby mu wysłała zdjęcie wyświetlacza wagi i spis obwodów to chyba gorzej. Czepiasz się jak zwykle. Nie lubisz się obnosić z wizerunkiem - ok, ale innym daj robić inaczej. To żadne przestępstwo. jej reakcje są co najmniej nieadekwatne, przez chwile był spokój ale już wróciła dawna Boni-bez-kija-nie-podchodź 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: My tesz tak możemy Ty nie możesz, ponieważ boisz się spotkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: W jego marzeniach. Takie tam ploty rozsiewane przez qwerty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 7 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ty nie możesz, ponieważ boisz się spotkać Munek się boi nie ja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 649 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Bynajmniej bo niby dlaczego. Co najmniej dziwny nie oznacza wymagajacy farmakoterapii. Tyle. A ty się czujesz zagrożona przypomnieniem że szukasz atencji u Libeda? nie widziałam go od kilku miesiecy, wiec nie moge u niego szukać atencji skoro jest nieobecny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 31 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nie mogłabyś napisać nic innego jako przykładna katoliczka świecącą cyckami Przed obcymi mężczyznami. Rozumiem że tutaj bóg już nie widzi teologii dla meneli a dres go oburza. No ciekawe ciekawe Nie świecę żadnymi cyckami. Załóż se nawet hidżab jak cię normalne ubranie w oczy kłuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 42 Napisano 6 godzin temu Dobrze dzierlatki. Uspokójcie się bo mnie to śmieszy ogólnie. Pójdę gola do kościoła żeby stare dewoty miały co komentować i uważać się za lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 7 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, chrobot napisał: A Szynszyla rûchala się z Lexem w hotelu Lepiej u mnie i tak zaraz zaciazysz boś kaleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 31 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Dobrze dzierlatki. Uspokójcie się bo mnie to śmieszy ogólnie. Pójdę gola do kościoła żeby stare dewoty miały co komentować i uważać się za lepsze. I słusznie będą uważać skoro zetkną się z niezrozumiałym happeningiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Lepiej u mnie i tak zaraz zaciazysz boś kaleka Nie. Niedługo umrę na raka albo na serce sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Munek się boi nie ja Pokazałeś z elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 7 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Malowany napisał: Pokazałeś z elcia Elka to zdrada i małolat w szafie wściekły z dumbusia jesteśmy wolni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 7 Napisano 6 godzin temu Mi się śniło z dumbo seqzy dzisiaj huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: I nic nie przeżyjesz swojego nawet roochania w pysk Umrę zwłoki będą nieświeże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ale typy maja fajne peny w tych filmach przyrodniczych ty nie masz Edytowano 6 godzin temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, chrobot napisał: Umrę zwłoki będą nieświeże Szkoda dumbo będzie ja bym se wychowal na lody pomiędzy szejkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach