BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: dobra to założymy tiktoka Spoko będę oglądać. Ale to nudne będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 5 Napisano 11 godzin temu patola się najlepiej sprzedaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 5 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Spoko będę oglądać. Ale to nudne będzie. mega nudne dlatego będziemy do siebie mówić patologiczne teksty i pokażemy naszo niedoinwestowano norę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: może to dobry pomysł żeby sfilmować moją dziewczynę jak się wygina w gorsecie z Temu a leżaki będą płacić za dostęp xD Leżaki nie placom za cyfrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 54 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: No wiem mi libido na amory od pracy spada najlepiej to takom mopsiare jak elke mieć i się grzać jak zwierzęta To musiałbyś jakąś nimfomankę poznać i ktoś musiałby to finansować. Ale błędne jest sądzic, że zwierzęta tylko kopulują cały czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Wtedy już preparat do łatania, nie pomoże. Wtedy by nie miał co latać. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 11 godzin temu Malowany płaci za jpegi do niego takie teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wtedy by nie miał co latać. xd Mam książkę kamasutre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 11 godzin temu Ostatnio, ktoś stawał w twojej obronie, że na tobie podbija się własne ego. Na kimś takim, się nie da. Ty jesteś poniżej jakiegokolwiek poziomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Malowany płaci za jpegi do niego takie teksty Myślisz, że płaci truskawkami i bobem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Wtedy by nie miał co latać. xd I kop w 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ostatnio, ktoś stawał w twojej obronie, że na tobie podbija się własne ego. Na kimś takim, się nie da. Ty jesteś poniżej jakiegokolwiek poziomu. Przy kimś takim traci się wiare w ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: A ja czekam aż będziesz miała czas na maraton Nie piêrdol bo nie wyjdziesz z nory, pomijając inne kwestie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ostatnio, ktoś stawał w twojej obronie, że na tobie podbija się własne ego. Na kimś takim, się nie da. Ty jesteś poniżej jakiegokolwiek poziomu. Ciebie kiedyś nie będzie. Małolat się tesz wykrzaczy albo skukoldzi. Ja wtedy 101 pozycji przetestuje chętnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Myślisz, że płaci truskawkami i bobem? Mam brudny stół, jak coś. Edytowano 10 godzin temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: Przy kimś takim traci się wiare w ludzi To nawet nie jest ludź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, Malowany napisał: Ale co ty chcesz Zbychu ode mnie? przyznaj sie zes przegryw na łowach hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie piêrdol bo nie wyjdziesz z nory, pomijając inne kwestie. To przyjdziesz do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Ciebie kiedyś nie będzie. Małolat się tesz wykrzaczy albo skukoldzi. Ja wtedy 101 pozycji przetestuje chętnie. Może tu mnie nie będzie. Masz rację, ale elcia ma dożywotnio FB i telegram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 11 godzin temu Leżak serio dziś potraktował pomoc i paczki na Podlasie. Dlatego się wystraszył, twierdząc, że po ostatniej wizycie został okradziony, a Pravik wyniesie i sprzeda jego konsole Dlatego Leżak to stary facet z nadwagą, wąsem, który się nie myje nie goli, pali papierosy i nie ma już zębów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: przyznaj sie zes przegryw na łowach hehe Przyznaję. Przegryw, ale nie na łowach. Lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 5 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Kukold sutener e tam ona chce sprzedawać mojo knagę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: przyznaj sie zes przegryw na łowach hehe Na łowach nie sądze, nigdy mi nic nie proponował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Może tu mnie nie będzie. Masz rację, ale elcia ma dożywotnio FB i telegram W końcu będzie pisać w eter nie umiesz w przyjaźń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 5 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Mają na temu fajne gorsety? majo przynajmniej na zdjęciach a o real pytaj za 2 tyg xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 10 godzin temu Boli mnie głowa, jestem głodna, nie skończyłam roboty i napieprza deszcz o rynny. Jak żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Leżak serio dziś potraktował pomoc i paczki na Podlasie. Dlatego się wystraszył, twierdząc, że po ostatniej wizycie został okradziony, a Pravik wyniesie i sprzeda jego konsole Dlatego Leżak to stary facet z nadwagą, wąsem, który się nie myje nie goli, pali papierosy i nie ma już zębów Może wam się wydaje że żartuje ale ja mam tutaj ze 20 konsol i 200 gier tylko licząc nextgeny mi się nie opłaca wpuszczac kogokolwiek za konserwe To co pokazywalem na zdjęciach to 1/3 tego co posiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 452 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: e tam ona chce sprzedawać mojo knagę xD To ty Hrabio z Ziemniakiem? Ale za co, jak jesteś grzeczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: W końcu będzie pisać w eter nie umiesz w przyjaźń Ty za to umiesz. Klekaj i ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: majo przynajmniej na zdjęciach a o real pytaj za 2 tyg xD Nie zamawiałam na ali i na temu bo strasznie długo się czeka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach