chrobot 27 Napisano 13 godzin temu tylko tutaj zetknelam sie z istotami spozywajacymi makaron z truskawkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 13 godzin temu Przynajmiej smrodu nie czuć w internetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, chrobot napisał: tylko tutaj zetknelam sie z istotami spozywajacymi makaron z truskawkami Ty nie jesteś polkom Przysmak prosto z PRL W PRL jadano prosto i smacznie. Nasze zabiegane mamy i babcie starały się wyczarowywać pyszne dania prawie "z niczego". Śmietana i makaron były dostępne, truskawki też. Bywało, że cukier był na kartki, ale jakimś cudem każdy miał zapasy. Makaronem z truskawkami zajadały się też dzieci w przedszkolach, szkołach i na koloniach letnich. Wszędzie to się jadło nawet w budzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Napisał wygryw który pierwszy raz w życiu dostał nudesy i musiał się dostanie chwalić aby każdy zrozumiał przekaz. Tak. Nudesy na mnie wrażenia nie robią, w przeciwieństwie do ciebie. Ja ich nawet nie zapisałem, a ty je przechowujesz i walisz 13 pod foto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, chrobot napisał: tylko tutaj zetknelam sie z istotami spozywajacymi makaron z truskawkami Truskawki się miksuje naucz się bo typ się zdziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 13 godzin temu to jest idealne na srake pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nudesy na mnie wrażenia nie robią, w przeciwieństwie do ciebie. Ja ich nawet nie zapisałem, a ty je przechowujesz i walisz 13 pod foto Ja bym trzymał w tajemnicy gdyby nie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 13 godzin temu Nikt ci nie będzie gotował lezak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, chrobot napisał: to jest idealne na srake pewnie Pyszne spróbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 13 godzin temu Jak bede chciala sie przeczyscic to sobie moze zjem. Same truskawki lubie ale nie z makaronem. Morwe se zjadlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: Jak bede chciala sie przeczyscic to sobie moze zjem. Same truskawki lubie ale nie z makaronem. Morwe se zjadlam Strasznie dziwny ten konin że tam tego nie było a na koloniach nie byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 13 godzin temu Chcesz to zryj i daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 27 Napisano 13 godzin temu no wlasnie zryj i daj zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 13 godzin temu No dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu 31 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tak na malowanie. xd Hhttps://www.tiktok.com/@mnic_h/video/7524407457439960342 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 13 godzin temu 10 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: Ja bym trzymał w tajemnicy gdyby nie ty Nie chcę mi się z prawiczkiem dyskutować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie chcę mi się z prawiczkiem dyskutować. No lepiej pić do lustra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 13 godzin temu 30 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: .. nie ma tam sarkazmu, przegrywy mają żal ze nie kupilem truskawek.. Nie wiem o co chodzi z tymi truskawkami, to jakiś wyznacznik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 13 godzin temu 7 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: H k#rwa nie oglądam tiktoka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: k#rwa nie oglądam tiktoka. To o nas kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: No lepiej pić do lustra Lepiej walić sylikon w dżinsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Lepiej walić sylikon w dżinsach Rób co chcesz przed lustrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie wiem o co chodzi z tymi truskawkami, to jakiś wyznacznik? a jak... wg. przegrywow nie kupienie truskawek to oznaka biedy i wyobcowania spolecznego. rudzielec z salową mają problem jesli ktos nie kupił .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Nie pracuje dzisiaj tak napisał: To o nas kota Ja z Elcia, nie oglądamy tiktokow dzieciaku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: a jak... wg. przegrywow nie kupienie truskawek to oznaka biedy i wyobcowania spolecznego. rudzielec z salową mają problem jesli ktos nie kupił .. Aha, to nie wiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 471 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ja z Elcia, nie oglądamy tiktokow dzieciaku Coś nie dociera do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 43 Napisano 13 godzin temu Widzę że już z elciom przyjaźń znow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Coś nie dociera do niego. A cokolwiek do niego dociera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie pracuje dzisiaj tak 10 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ja z Elcia, nie oglądamy tiktokow dzieciaku Mając ponad 2 miliardy użytkowników miesięcznie na YouTube i 1 miliard na TikTok , te platformy oferują ogromną publiczność – i możliwości. Ale dla twórców treści, marketerów i firm, które chcą zmaksymalizować swój wpływ, wybór między TikTokiem a YouTube jest kluczową decyzją strategiczną.16 cze 2025 Nie można walczyć z nieuniknionym przejęciem rynku video w internecie Według raportu App Annie, w czerwcu 2021 r. użytkownicy ze Stanów Zjednoczonych spędzili aż 24 godziny w skali miesiąca oglądając filmiki na TikToku, a tylko 22 godziny i 40 minut robiąc to samo na YouTubie. Różnica jest jeszcze bardziej wyraźna w Wielkiej Brytanii, gdzie TikTok wyprzedził YouTube’a już w zeszłym roku – na Wyspach średni miesięczny czas korzystania z TikToka to 26 godzin, w porównaniu do raptem 16 na YouTubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 362 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Widzę że już z elciom przyjaźń znow Zafsze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach