Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Fifofa

Dziennikarze TVN oskarżeni o gwalt

Polecane posty

Czytaliście newsy? 

Edytowano przez Fifofa

1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał:

Też byś gwałcił ale nie masz szans

Ty nie masz szans. Zgwałcić musi jakąś podobać tak myślę, gwałcą im.sie nie podoba.

• Haha 1

36 minut temu, Fifofa napisał:

Ty nie masz szans. Zgwałcić musi jakąś podobać tak myślę, gwałcą im.sie nie podoba.

Miałeś jakiś wypadek na głowe w przeszłości, pjoter?

Nie da się tego inaczej rozwiązac jak właśnie zawiesić kogoś w obowiązkach służbowych do momentu wyjaśnienia sprawy... 

Ale ten facet ma irytujący sposób mówienia, długo się nie da go słuchać.

Pijane baby zaprosiły dwóch nieznajomych facetów do siebie na chatę i na co liczyły? Że będą grać w karty? Nie wiem co tam się stało, ale jedna nagrała to i zmusiła szantażem jednego z dziennikarzy za zapłacenie 10 tysięcy złotych za milczenie.. Oczywiście dziennikarzy zawieszono w obowiązkach zawodowych 🤨

Edytowano przez niemaszuprawnień
Poprawka

23 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

Pijane baby zaprosiły dwóch nieznajomych facetów do siebie na chatę i na co liczyły? Że będą grać w karty? Nie wiem co tam się stało, ale jedna nagrała to i zmusiła szantażem jednego z dziennikarzy za zapłacenie 10 tysięcy złotych za milczenie.. Oczywiście dziennikarzy zawieszono w obowiązkach zawodowych 🤨

Picie alkoholu i zaproszenie kogoś do mieszkania to nie jest zgoda na seks. Na razie te ofiary szantażu mają postawione zarzuty.

Na imprezę zaprosiły no ale może myslaly że to do dogadania jest wszystko bo jakieś gvauty o tym się tylko w wiadomosciach słyszy bo inaczej w ogóle by żadna nie chciała z jakimkolwiek typem gadać jakby nawet z typami nie można było poimprezowac na luzie iksde

1 godzinę temu, Mgła napisał:

Ale ten facet ma irytujący sposób mówienia, długo się nie da go słuchać.

też to zauważylem, poza tym zauwaz ze chodzi o tvn, mała strata dla ludzkosci

1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał:

za mało chcą kasy?

5 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał:

Ponoć to lesbijki były.

Nawet gdyby były święte, to z góry wiadomo, że jedyną ofiarą gwałtu jest gwałciciel(sarkazm).

Mogły myśleć że będzie gra w karty, koleżanka która ma faceta też tak myśli o typach kumplach 

1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał:

Nagrała? Dziwne, to tak jakby to było ukartowane... w sumie nie znam tematu, więc się nie wypowiem, ale no wypada to wyjaśnić i to dokładnie, bez zamiatania pod dywan i bez pleców u obecnej koalicji rządzącej która ma się w za pan brat z TVN. 

20 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał:

Ponoć to lesbijki były.

O... jeszcze lepiej. Lesbijki zapraszają obcych typów na chatę...  no ale w sumie ta cała Lempart to też niby lesbijka, a napastowała seksualnie w kiblu chłopaczka, który się za kobietę uważał... także to jest nieźle popierdzielone wszystko.

2 minuty temu, RC + napisał:

O... jeszcze lepiej. Lesbijki zapraszają obcych typów na chatę...  no ale w sumie ta cała Lempart to też niby lesbijka, a napastowała seksualnie w kiblu chłopaczka, który się za kobietę uważał... także to jest nieźle popierdzielone wszystko.

Ale jaja. Gdzie o tym można poczytać? 

A ciekawe czy Kononowicz to był pèdifil

Edytowano przez chrobot

10 minut temu, chrobot napisał:

Ale jaja. Gdzie o tym można poczytać? 

Na jakimś kanale na YT Margot bo taki ma pseudonim ten typ co się uważa za dziewczynę rzucał takie oskarżenia... oskarżał też Suchanow - inną lewaczkę o przemoc seksualną, ale ciężko stwierdzić ile w tym prawdy, bo on też jest niespecjalnie stabilny emocjonalnie, także... w każdym razie na tym się skończyło, bo żadnej sprawy nie było na wokandzie.

• Haha 1

Dobra, odwróćmy z lekka sytuację. Paczka 4 facetów idzie na after party do apartamentu, po drodze kupuja jeszcze więcej alkoholu, który razem spożywają gadając. Gdy dwóch z nich pada zalanych w trupa, dwóch pozostałych czuje nagły przypływ chęci na zdominowanie właśnie takich chłopaczków. No i co? Na co oni liczyli idąc i pijąc z obcymi gościnami? Sami się prosili  i w gruncie rzeczy chcieli? 

40 minut temu, RC + napisał:

Nagrała? Dziwne, to tak jakby to było ukartowane... w sumie nie znam tematu, więc się nie wypowiem, ale no wypada to wyjaśnić i to dokładnie, bez zamiatania pod dywan i bez pleców u obecnej koalicji rządzącej która ma się w za pan brat z TVN. 

Nagrała telefonem i szantażowała jednego z tych dziennikarzy. To jest sprawa z jesieni temtego roku i czemu to dopiero wyszło? A dziennikarze zeznali, że to nieprawda i seks był za obopólną zgodą tych pań. 

Pogotowie, które zostało wezwane, nie było w stanie się z tymi paniami dogadać, bo były tak pijane. Czas pokaże co tam było. 

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Nagrała telefonem i szantażowała jednego z tych dziennikarzy. To jest sprawa z jesieni temtego roku i czemu to dopiero wyszło? A dziennikarze zeznali, że to nieprawda i seks był za obopólną zgodą tych pań. 

Pogotowie, które zostało wezwane, nie było w stanie się z tymi paniami dogadać, bo były tak pijane. Czas pokaże co tam było. 

Kopulowanie z mocno pijanymi babami to proszenie się o kłopoty... one były tak uwalone, że same nie wiedziały pewnie co chcą i co robią... zwykły chłop by za to siedział bankowo, ale dziennikarzyna TVN ma fory. 

4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

To linia obrony owych dziennikarzy. Kobieta, która to nagrała nie była pokrzywdzona, ale koleżanką, która przybyła po telefonie na pomoc (czy było poleczenie, to sprawdzą nic prostszego), natomiast na rzekomą próbę szantażu nie mam potwierdzenia poza słowem owego dziennikarza.  Sąd pewnie wyjaśni sprawę.  

Edytowano przez Pokraka
  • Like 1

10 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

To jest sprawa z jesieni temtego roku i czemu to dopiero wyszło?

To całkiem szybko jak na tempo działania naszego wymiaru sprawiedliwości.  Kilka miesięcy od przesłuchań do postawienia zarzutów to standard, no a teraz jeszcze 2-3 lata rozprawy będą trwały zanim padnie wyrok.   

23 minuty temu, Pokraka napisał:

Dobra, odwróćmy z lekka sytuację. Paczka 4 facetów idzie na after party do apartamentu, po drodze kupuja jeszcze więcej alkoholu, który razem spożywają gadając. Gdy dwóch z nich pada zalanych w trupa, dwóch pozostałych czuje nagły przypływ chęci na zdominowanie właśnie takich chłopaczków. No i co? Na co oni liczyli idąc i pijąc z obcymi gościnami? Sami się prosili  i w gruncie rzeczy chcieli? 

Ja tak nie uważam. Za dużo naogladalem się sytuacji, gdy w sumie mocno spite dziewczyny były traktowane jak lalki. Zwykle żadna później nic nie mówiła, bo przecież poszła na imprezę, piła i leżała jak martwa.  Dziś uważam to za gwałty. Jak byłem młody nie miałem odwagi tego przyznać. 

• Like 2

13 minut temu, Pokraka napisał:

To linia obrony owych dziennikarzy. Kobieta, która to nagrała nie była pokrzywdzona, ale koleżanką, która przybyła po telefonie na pomoc (czy było poleczenie, to sprawdzą nic prostszego), natomiast na rzekomą próbę szantażu nie mam potwierdzenia poza słowem owego dziennikarza.  Sąd pewnie wyjaśni sprawę.  

Mimo ze media podaja sprzeczne informacje na ten temat i ciężko coś więcej powiedzieć nie mając wglądu do akt sprawy, tutaj już zapadają wyroki że biedne misie skrzywdzone przez lesbijki.

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Ja tak nie uważam. Za dużo naogladalem się sytuacji, gdy w sumie mocno spite dziewczyny były traktowane jak lalki. Zwykle żadna później nic nie mówiła, bo przecież poszła na imprezę, piła i leżała jak martwa.  Dziś uważam to za gwałty. Jak byłem młody nie miałem odwagi tego przyznać. 

Tak, niefrasobliwość czy nawet głupota ofiar nie zwalnia sprawców z odpowiedzialności. Tu też ofiary nie chciały zgłaszać, ale to przestępstwo ścigane z urzędu, a świadkowie są, wiec będzie sprawa trwała. 

2 minuty temu, salix napisał:

Mimo ze media podaja sprzeczne informacje na ten temat i ciężko coś więcej powiedzieć nie mając wglądu do akt sprawy, tutaj już zapadają wyroki że biedne misie skrzywdzone przez lesbijki.

W dzisiejszych czasach wszędzie zostawiamy tyle śladów, że sąd do tego dojdzie jeśli będzie wola dojścia do prawdy.  

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się