E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano 11 godzin temu to ja też dzisiaj kupiłam i ugotowałam. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 11 godzin temu Dawno nje jadlem, ale dobry bob nie jest zly xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano 11 godzin temu Tez wlasnie kilka dobrych lat nie jadłam, w ogóle zapomniałam o jego istnieniu, tutaj czytając sobie o nim przypomniałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 40 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: to ja też dzisiaj kupiłam i ugotowałam. xD A czy spożyłaaa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 11 godzin temu I dobry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano 10 godzin temu Tak zjadlam i był bardzo dobry. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 10 godzin temu Hihi xD Tez bym zjadl a bob sie soli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 145 Napisano 10 godzin temu Mocno śmierdziało przy gotowaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakoty 49 Napisano 10 godzin temu Dziś pół kg wjechało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakoty 49 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Danger napisał: Mocno śmierdziało przy gotowaniu? Jak ci bób śmierdzi, to nie jesteś fanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 145 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Lakoty napisał: Jak ci bób śmierdzi, to nie jesteś fanem. Zdecydowanie. Nie wiem jak można jeść coś co tak capi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 10 godzin temu Moze capi ale w smaku dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakoty 49 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Danger napisał: Zdecydowanie. Nie wiem jak można jeść coś co tak capi. To lepsze niż pistacje, czy pringelsy. Zjesz jednego i nie możesz przestać. Hua się znasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 336 Napisano 10 godzin temu Ten Bob, jest tu bardzo popularny. Kto to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakoty 49 Napisano 10 godzin temu Mnie bób podnieca, jak pieczarki. Jest idealny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakoty 49 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Sky full of stars napisał: Moze capi ale w smaku dobre Nic nie capi. To znak, że zaraz wyżerka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 10 godzin temu Prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakoty 49 Napisano 10 godzin temu Jest nawet takie powiedzenie. Bób z wami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakoty 49 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Sky full of stars napisał: Prawda Pewnie w UK nie ma bobu i musisz teraz koniki polne wcinać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 145 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Lakoty napisał: Mnie bób podnieca, jak pieczarki. Jest idealny. Pieczarki też waniają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 10 godzin temu Nic nje wcinam o tej porze ale moglbym isc do mcdonalda na quarter pounder ale jutro wskocze sobie znowu do sikh temple na darmowe curry i samosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Sky full of stars napisał: Hihi xD Tez bym zjadl a bob sie soli? Tak, niektórzy też trochę słodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakoty 49 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Danger napisał: Pieczarki też waniają. Lecz się psycholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Danger napisał: Mocno śmierdziało przy gotowaniu? Nic nie śmierdziało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 10 godzin temu Spoko to smacznego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, Lakoty napisał: Dziś pół kg wjechało Sam? Ja gotowałam pół kilo ale zjadłam z tego może 1/3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano 10 godzin temu 17 minut temu, Danger napisał: Mocno śmierdziało przy gotowaniu? A tak swoją drogą to chyba pierwszy raz widzę że skomentowałeś inny temat niż leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 145 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nic nie śmierdziało Pamiętam jak matka to gotowała, można się było pożygać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakoty 49 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Sam? Ja gotowałam pół kilo ale zjadłam z tego może 1/3. A co to jest pół kilo, moja droga. To jakby rosą podlać trawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lakoty 49 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Danger napisał: Pamiętam jak matka to gotowała, można się było pożygać Trzeba było, tampony włożyć sobie w nos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach