Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Sky full of stars napisał: Jeszcze? Nigdy nie bedzie Bardziej obrzydzasz i powoduiesz odruchy wymiotne a nie odstraszasz Wiem że wyladowujesz na mnie swojom frustrację grzania dopy na ziemi w lesie ulżyć musisz sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 8 godzin temu No ja.sie balem, jak wracalem z lasu z ogniska o 1 do domu sam po ciemku to masakra A potem mieszkalem w lesie i pierwsza noc i czy cos sie zaraz nie ruszy i nie zaatakuje. I tak 3 lata sie nic nie ruszylo, a jak leze sobie po ciemku w lesie i jest spokojnie to predzej czy pozniej sie usnie, a rano jest fajnie, bo jest sie dotleniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 8 godzin temu Prawie robi wielka roznice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 8 godzin temu Nie czuje frustracji, ale.do ciebie obrzydzenie bo jestes obrzydliwym chamem a twoje mieszkanie to wiezienie klatka dla.szczurow, te lesne szczury zyja lepiej niz ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 8 godzin temu Nikomu tym krzydwy nie robię place za internet spłacilem dyski twarde nadmienilem tylko co robię że mogę być nieobecny od ręki do odpisania nie spamuje tym w każdym temacie nie wiem w czym problem jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Sky full of stars napisał: Nie czuje frustracji, ale.do ciebie obrzydzenie bo jestes obrzydliwym chamem a twoje mieszkanie to wiezienie klatka dla.szczurow, te lesne szczury zyja lepiej niz ty Mogę i w piwnicy mieszkac chooj ci do tego jak se żyje jakiś milioner upadły z polski zajmuj się lasem w uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Sky full of stars napisał: Prawie robi wielka roznice A ja każdemu tu życzę cípki bo każdy facet zasługuje Bardziej niż samicom one wybrzydzajom niech gnijom z gejami i kotami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 13 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ty wiem że się zgodzisz na sex raz w tygodniu w gumie z bagno i nie rozumiesz w czym problem mam Ja tylko bez gumy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 5 godzin temu Bede sobie robil co bede chcial, ty nie jestes od wydawania mi polecen ani rozkazow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 5 godzin temu No wlasnie chuuj mi do tego,.wiec po co tyle piszesz o tym jak zyjesz i co robisz, nie pisz skoro chooy mi do tego, na chooy sie.tak produkujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 484 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Sky full of stars napisał: Skoro znasz na pamiec, to czemu piszesz ze bob nie jest zdrowy? Bo jest ciężko strawny i dzieciom raczej podawać się go nie powinno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 4 godziny temu No pewnie co za duzo to nie zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1354 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 godzin temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: to ja też dzisiaj kupiłam i ugotowałam. xD Miałam to samo, forum obudziło wspomnienia z dzieciństwa. Kupiłam ugotowałam i no dobry ale w pamięci to był jednak lepszy. Nie wiem czy babcia inaczej go gotowała, czy w pamięci po czasie wspomnienia się zacierają, czy jak się biega po podwórku całymi dniami to ma się lepszy apetyt. Bo głód jest najlepszym kucharzem, a teraz jednak człowiek na przesyt. Dzieci wzgardzily ale my wcięliśmy te pół kilo przed tv . Edytowano 2 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 652 Napisano 19 minut temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: Miałam to samo, forum obudziło wspomnienia z dzieciństwa. Kupiłam ugotowałam i no dobry ale w pamięci to był jednak lepszy. Nie wiem czy babcia inaczej go gotowała, czy w pamięci po czasie wspomnienia się zacierają, czy jak się biega po podwórku całymi dniami to ma się lepszy apetyt. Bo głód jest najlepszym kucharzem, a teraz jednak człowiek na przesyt. Dzieci wzgardzily ale my wcięliśmy te pół kilo przed tv . A mi przestał smakować odkąd sie tu naczytałam że nie ma właściwości odżywczych, jest zaparzony, śmierdzący, stary i brązowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 252 Napisano 15 minut temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: A mi przestał smakować odkąd sie tu naczytałam że nie ma właściwości odżywczych, jest zaparzony, śmierdzący, stary i brązowy To akurat łatwo dostrzec. Woreczki są przezroczyste. Ale ja mam teraz fazę na fasolkę szparagowa ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 652 Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, Miaina napisał: To akurat łatwo dostrzec. Woreczki są przezroczyste. Ale ja mam teraz fazę na fasolkę szparagowa ; ) Obiecuje publicznie że nie wejde w żaden wątek o fasolce nie bede sobie psuć doznań smakowych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 252 Napisano 10 minut temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Obiecuje publicznie że nie wejde w żaden wątek o fasolce nie bede sobie psuć doznań smakowych Bobry czy tam boby lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1354 Napisano 10 minut temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: A mi przestał smakować odkąd sie tu naczytałam że nie ma właściwości odżywczych, jest zaparzony, śmierdzący, stary i brązowy No to wystarczy nie kupować starego, zaparzonego, brązowego i śmierdzącego. A właściwości odżywcze jak miał tak i mieć będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 652 Napisano 9 minut temu Przed chwilą, Miaina napisał: Bobry czy tam boby lepsze Wiem, ale zła energia mi popsuła smak, może sie na mrożony przerzuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 8 minut temu Ja ostatnio jak pisalem o tym, ze chodze do sauny to caryca i klaudiusz byly oburzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1354 Napisano 8 minut temu 5 minut temu, Miaina napisał: To akurat łatwo dostrzec. Woreczki są przezroczyste. Ale ja mam teraz fazę na fasolkę szparagowa ; ) Tez bym zjadła, z bułeczka zasmażaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 652 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, Sky full of stars napisał: Ja ostatnio jak pisalem o tym, ze chodze do sauny to caryca i klaudiusz byly oburzone czemu? Sauna jest raczej zdrowa, choć źle działa na cerę naczynkową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 54 Napisano 5 minut temu (edytowany) Nie wiem, ale caryca mnie dala do ignora i zebym przestal juz pisac o saunie, a klaudiusz to lajkowala Ja sobie ide pozniej do swiatyni Sikh na curry i indyjskie potrawy, dobre sa Wczoraj jakas ciecierzyca np. Byla w sosie niezlym, albo jakies ziemniaki z kapustka po indyjsku, do tego jeszcze cieple pieczywko, ktore pieka na miejscu i deser owoce w budyniu albo pudding ryzowy, i zawsze jestem tam mile widziany, obok jakis jogurt z ciecierzyca, zeby ostry smak zabic Samosy wegetarianskie z sosem mietowym tez dostaje, ostatnio 5 zjadlem Edytowano 5 minut temu przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 252 Napisano 5 minut temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Wiem, ale zła energia mi popsuła smak, może sie na mrożony przerzuce Mrożonego nie próbowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 652 Napisano 5 minut temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: No to wystarczy nie kupować starego, zaparzonego, brązowego i śmierdzącego. Za późno, sugestia zadziałała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1354 Napisano 4 minuty temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: Obiecuje publicznie że nie wejde w żaden wątek o fasolce nie bede sobie psuć doznań smakowych A mnie to nie zniechęca, tylko mi tu robią apetyt na kolejną rzecz, którą bym zjadła. Dziwne, masz dzieci i takie rzeczy Cię ruszają? Moi są już duzi jednak pamiętam czasy kiedy nie można było zjeść obiadu nie wstając w międzyczasie od stołu by przewinąć pieluchę z kupą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 252 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Tez bym zjadła, z bułeczka zasmażaną. Lubię też taką bez bułki prosto z gara podjadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1354 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Za późno, sugestia zadziałała E tam, mnie to nie zniechęca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 652 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A mnie to nie zniechęca, tylko mi tu robią apetyt na kolejną rzecz, którą bym zjadła. Dziwne, masz dzieci i takie rzeczy Cię ruszają? Moi są już duzi jednak pamiętam czasy kiedy nie można było zjeść obiadu nie wstając w międzyczasie od stołu by przewinąć pieluchę z kupą. ja już kupy dawno wyparłam podobnie jak całe ciaze, pobyt w szpitalu itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1354 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, Miaina napisał: Lubię też taką bez bułki prosto z gara podjadać. Nie, to ja wolę z bułeczką na masełku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach