Miecz 842 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Tego czegoś masz aż nadto, brakuje tego drugiego. Wiem! Zapomniałem o orzeszkach ziemnych! Idę do baru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 498 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Pisal juz. Czytam od końca. Zarobiona jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Jesteś okrutnie zimna dla naszych kolegów To nie ja ich zaczepiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: No ja też więc odpada. Trochę tak. I takie właśnie są kobiety! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Wiem! Zapomniałem o orzeszkach ziemnych! Idę do baru! O orzeszkach? A nie o desce serów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To nie ja ich zaczepiam Sama widzisz ile na tym tracisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 102 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: I takie właśnie są kobiety! Whateva. Dobra zegnam cię. Zachowuj sie tam w tym barze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 50 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Pamiętam, jak kiedyś wymyślałeś, że praca taka musi być i najlepiej od 10, bo ty się musisz wyspać. Ja nigdy nie pisałem, że moja wymarzona praca powinna być na 10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 498 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Ja nigdy nie pisałem, że moja wymarzona praca powinna być na 10. Pisałeś.. Pracy jest teraz dużo , a tobie się po prostu nie chce pracować. Zbaczam z tematu i pisze nie na temat. Edytowano 4 godziny temu przez niemaszuprawnień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: O orzeszkach? A nie o desce serów ? Deska serów to w większym gronie. Tak jak i koryto mięsne. To dopiero z soboty na niedzielę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Whateva. Dobra zegnam cię. Zachowuj sie tam w tym barze. I tak zostanę niepoprawnym optymistą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 44 Napisano 4 godziny temu Typ ma rentę a ty byś dała go na roboty uliczne od razu żeby takie widmoki go skopaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Sama widzisz ile na tym tracisz Powiedzmy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 842 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Powiedzmy Miłego, Pokrako 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 50 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Pisałeś.. Pracy jest teraz dużo , a tobie się po prostu nie chce pracować. Zbaczam z tematu i pisze nie na temat. A Ty byś chciała zatrudnić osobę lekko upośledzoną umysłowo, słabą fizycznie, bez prawa jazdy, mimo mieszkania na wsi, i bez telefonu komórkowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Deska serów to w większym gronie. Tak jak i koryto mięsne. To dopiero z soboty na niedzielę. Czyli jak umawiać się z Tobą na piwo to na sobotę? Bo wiesz samymi orzeszkach to się nie zadowolę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Miłego, Pokrako Miłego! Miałam zrypany dzień i potrzebuje gorącej kąpieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 498 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Daniel86 napisał: A Ty byś chciała zatrudnić osobę lekko upośledzoną umysłowo, słabą fizycznie, bez prawa jazdy, mimo mieszkania na wsi, i bez telefonu komórkowego? Nie. Ale zastanowiłabym się, mając jednak dobre serce i empatię, co z taką osobą się stanie, jeżeli jej rodzice lub opiekunowie kiedyś umrą? W większości pracy pracodawca wymaga orzeczenia o niekaralności i pracując z dziećmi, że nie ma się wyroku o molestowanie seksualne.. Takie teraz są czasy. Obawiam się, że tobie nawet lekarz medycyny pracy nie podbiłby zdolności do pracy. Cóż nie wszyscy musimy być zdrowi i jednak pracować. Jedyne czym się tutaj szczyciłeś(pamiętam ) to tym, że musisz jechać do fryzjera i jarały cię upośledzone baby z YouTube. Zdrowia życzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 498 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Miłego! Miałam zrypany dzień i potrzebuje gorącej kąpieli Przy poniedziałku to normalne. Jutro będzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 795 Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, Miecz napisał: Dlatego zawsze kupuję spodnie z guzikami w rozporku 38 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Chociaż dla desperatki guziki nie bendom problemem. ale spodnie na guziku rozpina się jednym ruchem zapina się po guziku ale rozpina się jednym szarpnięciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 795 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, Daniel86 napisał: Gimnazjaliści i licealiści też nie mają pracy zarobkowej, a oni bywają w związkach. Ja chyba nawet pytałem nie czy, ale na jaki związek może liczyć taka osoba jak ja. ciekawe czy rozwódka (zgaduję) lat 32 chciałaby związku z gimnazjalistą... nie wiem ale się domyślam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 44 Napisano 3 godziny temu Jak z alkusami bezrobotnymi się wiaza to z rencista tym bardziej powinny niektóre nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 44 Napisano 3 godziny temu Przynajmniej tam gdzie jest wolna Amerykanka a nie sama szlachta i nie patrzą se na ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Przy poniedziałku to normalne. Jutro będzie lepiej Raczej klient, którego projekt mi przypadł, do jutra nie zmądrzeje, nie zacznie być kompetentnym profesjonalistą. Będziemy orac tak do końca 🥺 Jedyna nadzieja w tym, że nie codziennie z równa intensywnością a od problemu do problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 255 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: Miłego! Miałam zrypany dzień i potrzebuje gorącej kąpieli Gdy mam taki raczej chłodny prysznic biorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 255 Napisano 2 godziny temu 57 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: zapina się po guziku ale rozpina się jednym szarpnięciem Szarpnięcie ''«wykonać gwałtowny ruch w celu wydostania się skądś» · 2. «pociągnąć się za coś gwałtownie» ·'' trochę desperackie posunięcie ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 255 Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, ona 1357 napisał: Jak w temacie, mam 32 lata i rozstałm się z facetem bo był to toksyczny związek. Jestem zalamana. Zostalam z niczym. Mam dobrą prace, mieszkanie, ale nie mam rodziny i nawet perspektyw na jej zalozenie. Czy ktoras z was poznala meza w pozniejszym wieku? jestem zalamana 1. Toksyczny związek! 2. Zostałam z niczym? 3. Mam dobrą pracę i mieszkanie! Masz wszystko. Zacznij żyć. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 50 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: Nie. Ale zastanowiłabym się, mając jednak dobre serce i empatię, co z taką osobą się stanie, jeżeli jej rodzice lub opiekunowie kiedyś umrą? Oprócz mamy ja mieszkam jeszcze z siostrą i szwagrem. Ponadto ja mam jeszcze 2 inne siostry. W najgorszym wypadku ja będę zamarzał i głodował przy miłych wspomnieniach z lat 2007-2009 1 godzinę temu, niemaszuprawnień napisał: Jedyne czym się tutaj szczyciłeś(pamiętam ) to tym, że musisz jechać do fryzjera i jarały cię upośledzone baby z YouTube. Zdrowia życzę. Jeśli ktoś rzadko wychodzi ze swojego podwórka, to nawet wizyta u fryzjera jest przygodą. Dzika Monika mi się zwyczajnie spodobała , ale ja nie wiem, czy ona faktycznie jest niepełnosprawna intelektualnie. Dzięki za życzenie zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1363 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Miaina napisał: Gdy mam taki raczej chłodny prysznic biorę Zimny prysznic pobudza, zamiast relaksować. Dlatego lubię pokeżeć w wannie z gorącą wodą pełna pachnącej piany. Nałożyć jakąś maseczkę w płacicie na twarz, płatki pod oczy i od razu lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 44 Napisano 2 godziny temu Dzika Monika, no to naprawdę nie masz jakichś wielkich wymagań. Typ nie jest toksyczny i nie ma wielkich wymagań, fajnie jakby miał babę nawet i ładna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach