Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ona 1357

rozstanie po latach

Polecane posty

Przed chwilą, PomponBoży napisał:

Dla mnie to dziwne no ale niektórzy ludzie nie potrafią żyć samemu.

Powinna adoptować kota i nauczyć się być samej. A nie latać po Tinderach i na siłę szukać chłopa. Tym bardziej, że faceci potrafią wyczuć desperację. 

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Powinna adoptować kota i nauczyć się być samej. A nie latać po Tinderach i na siłę szukać chłopa. Tym bardziej, że faceci potrafią wyczuć desperację. 

Wiadomo ze i tak nikt nie słucha cudzych rad nawet gdy o nie pyta xD

12 minut temu, PomponBoży napisał:

Ludzie się rozstają to normalne. Nie bądź desperatka. To nie 19 wiek gdzie takie stare baby byly skazane na banicje. Ledwo zwiazek skończyłaś i już szukasz następcy? Ale po co?

11 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Może dlatego, że portki obok niej muszą być? 

O ile zrozumiałem to chce mieć dzieci - do tego przydaje się jeszcze czasem mężczyzna 😉 

3 minuty temu, PomponBoży napisał:

Wiadomo ze i tak nikt nie słucha cudzych rad nawet gdy o nie pyta xD

Niech każdy żyje po swojemu. Nie moje małpy i nie mój cyrk i chyba Ty mnie tego nauczyłaś 😁

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

O ile zrozumiałem to chce mieć dzieci - do tego przydaje się jeszcze czasem mężczyzna 😉 

Ty w ogóle masz jakieś podejście siłowe z tego co czytam. No niech szuka ojca na tinderze. Może znajdzie. A potem zostanie samotna matka jak Elżbieta bo co nagle to po diable. Zreszta 32 lata w obecnych czasach to jeszcze nic na rodzenie. A może ty pomożesz autorce? Ciekawa historia by mogła wyjść xD

• Haha 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Niech każdy żyje po swojemu. Nie moje małpy i nie mój cyrk i chyba Ty mnie tego nauczyłaś 😁

Ale komentować se można nie. Małpy i tak wrócą do właściciela a my mamy na co czas marnować. Nie potrafię niczego za dnia przyswajać i przetwarzać we lbie. Co mi jest? Może ty wiesz.

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

czemu?

to właśnie w dawnych czasach rozwódka to już było po imprezie

teraz ma normalne szanse na nowy związek - wiadomo, że nie tak lekko znaleźć kogoś jak w wieku 20 lat ale to też nie czas umierać 😜 

Nie ma obowiązku być silną, niezależną i samotną babką - jak jej lepiej się żyje z mężczyzną to czemu ma tego nie szukać?

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

Nie ma obowiązku być silną, niezależną i samotną babką - jak jej lepiej się żyje z mężczyzną to czemu ma tego nie szukać?

Bo siostry z archeo nie przeżyją.

• Haha 1

Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał:

Ja proponuję czekać do 50, będzie więcej upoślaków.

Tak tak. Wszystkie kobiety po 30 rodzą same uposlaki xD Zrobić łatwo a co potem? Nie zachowuj sie jak desperatka.

1 minutę temu, PomponBoży napisał:

Ale komentować se można nie. Małpy i tak wrócą do właściciela a my mamy na co czas marnować. Nie potrafię niczego za dnia przyswajać i przetwarzać we lbie. Co mi jest? Może ty wiesz.

Zakochałaś się 😆

Ty w ogóle masz jakieś podejście siłowe z tego co czytam. No niech szuka ojca na tinderze. Może znajdzie. A potem zostanie samotna matka jak Elżbieta bo co nagle to po diable. Zreszta 32 lata w obecnych czasach to jeszcze nic na rodzenie. A może ty pomożesz autorce? Ciekawa historia by mogła wyjść xD

O mnie mowisz?

Nie jestem samotną matką.

Zakochałaś się 😆

Lol. Chodziło mi o pracę umysłową kobieto.

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

O mnie mowisz?

Nie jestem samotną matką.

O witam elzbiete

2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał:

Ja proponuję czekać do 50, będzie więcej upoślaków.

Okropny post i ty jesteś katoliczką, tylko w którym momencie? Wszystko na pokaz ☹️

Tak tak. Wszystkie kobiety po 30 rodzą same uposlaki xD Zrobić łatwo a co potem? Nie zachowuj sie jak desperatka.

Chyba nie zauważyłaś, ale napisałam 50. Może już czas wyjść z feminazizmu głoszącego, że można z rozrodem zwlekać w nieskończoność?

Jak chce szybko dziedzko to jest to bardzo proste do zrobienia i nie musi filozofować nie wiadomo jak...

O witam elzbiete

Witam, dostałam dzisiaj 1 bana i 1 uśpienie konta, nie będę pokazywać palcem kogo podejrzewam. 😏

O witam elzbiete

Zawsze się pokazuje, jak wymienisz jej nick ☺️Wyskakuje jak królik z kapelusza. 

2 minuty temu, PomponBoży napisał:

Lol. Chodziło mi o pracę umysłową kobieto.

Będąc zakochana nie potrafisz myśleć w pracy. 

Chyba nie zauważyłaś, ale napisałam 50. Może już czas wyjść z feminazizmu głoszącego, że można z rozrodem zwlekać w nieskończoność?

Ale ona ma 32 lata więc do 50 prawie 2 dekady jej zostały xD rozumiem że gdybyś była samotna to szukałabym na gwałt reproduktora? A jak byś nie znalazła to co?

Zawsze się pokazuje, jak wymienisz jej nick ☺️Wyskakuje jak królik z kapelusza. 

Będąc zakochana nie potrafisz myśleć w pracy. 

Ale ja zawsze nie potrafię myslec. Może to adhd.

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Witam, dostałam dzisiaj 1 bana i 1 uśpienie konta, nie będę pokazywać palcem kogo podejrzewam. 😏

I słusznie. Może czas na zmiany i pójście do pracy? 🙄

Okropny post i ty jesteś katoliczką, tylko w którym momencie? Wszystko na pokaz ☹️

A ciebie co ugryzło? Też jesteś zwolenniczką odkładania rodzenia dzieci na czas jak się wyszumisz, dorobisz i uj wie co jeszcze? Jesteście hipokrytkami, bo w tej chwili jest atak na moje uwagi, ale jak Iskra napisze, że po 40 może będzie miała dzieci, to na nią naskoczycie, że downa urodzi. Przecież już to czytałam.

2 minuty temu, PomponBoży napisał:

może zostanie samotną matką, a może będzie miała szczęśliwą rodzinę i gromadkę dzieci - przecież my tego nie wiemy

o co chodzi z tym podejściem siłowym?

Ale ja zawsze nie potrafię myslec. Może to adhd.

Też mam ADHD i nawet Ziemniakowi to wyjaśniłam, że nie potrafiłabym siedzieć w domu i być zależna od chłopa i Państwa.. 

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Porobiłyście sobie takie nicki, że ledwo ogarniam. O mało Magdy do leżakowego zbioru ignorów nie dodałam xD

Ale ona ma 32 lata więc do 50 prawie 2 dekady jej zostały xD rozumiem że gdybyś była samotna to szukałabym na gwałt reproduktora? A jak byś nie znalazła to co?

To Sarajewo. Z powietrza bym sobie bejbika nie zrobiła. Nie wiem czemu się dziwicie, że dziewczyna ma załamkę, zegar tyka a nowy związek to nie takie hop siup.

3 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał:

A ciebie co ugryzło? Też jesteś zwolenniczką odkładania rodzenia dzieci na czas jak się wyszumisz, dorobisz i uj wie co jeszcze? Jesteście hipokrytkami, bo w tej chwili jest atak na moje uwagi, ale jak Iskra napisze, że po 40 może będzie miała dzieci, to na nią naskoczycie, że downa urodzi. Przecież już to czytałam.

Na pewno nie ja. Nie odpowiedziałaś na moje pytania.

Nic mnie nie ugryzło. Pozwól żyć każdemu tak jak chce, nie wyśmiewając i nie stygmatyzując, że w dzisiejszych czasach dzieci to podstawa. To nie te czasy i jak ktoś ich nie ma, lub mieć nie będzie to nie pisz, że urodzi upoślaka jak będzie czekać do 50. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się