Śpiąca król...caryca 52 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, PomponBoży napisał: Na pewno nie ja. Nie odpowiedziałaś na moje pytania. Które? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 805 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Porobiłyście sobie takie nicki, że ledwo ogarniam. O mało Magdy do leżakowego zbioru ignorów nie dodałam xD też tak miałem już miałem się zastanawiać czy leżak jakoś dla odmiany 'znormalniał' 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Które? No co byś zrobiła gdybyś była na jej miejscu albo stara jak Iskra bez perspektyw na wsi na chlopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Porobiłyście sobie takie nicki, że ledwo ogarniam. O mało Magdy do leżakowego zbioru ignorów nie dodałam xD Dostałam uśpienie konta od wasp na 1 dzień, za napisanie, że Elka nic nie robi i wysyła zdjęcia zjepom Pierwsze ostrzenie Wasp mi dała, bo ktoś poczuł się urażony prawda.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nic mnie nie ugryzło. Pozwól żyć każdemu tak jak chce, nie wyśmiewając i nie stygmatyzując, że w dzisiejszych czasach dzieci to podstawa. To nie te czasy i jak ktoś ich nie ma, lub mieć nie będzie to nie pisz, że urodzi upoślaka jak będzie czekać do 50. To pozwól, że autorka będzie szukać partnera do rodzicielstwa zamiast głosić wyższość kociecka nad dzieckiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 805 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, PomponBoży napisał: Wiadomo ze i tak nikt nie słucha cudzych rad nawet gdy o nie pyta xD czasami słucha ale często pytanie o 'radę' to jest tak naprawdę życzenie walidacji życzę sobie, żebyś potwierdziła, że dobrze robię i mam rację przy takim podejściu rady zbieżne z pierwotnym pomysłem są dobre, a sprzeczne są nieistotne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: To pozwól, że autorka będzie szukać partnera do rodzicielstwa zamiast głosić wyższość kociecka nad dzieckiem. Ale się odpaliła xD no niech szuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, PomponBoży napisał: No co byś zrobiła gdybyś była na jej miejscu albo stara jak Iskra bez perspektyw na wsi na chlopa. Chyba ci nie wyskakują powiadomienia tak jak mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, PomponBoży napisał: No co byś zrobiła gdybyś była na jej miejscu albo stara jak Iskra bez perspektyw na wsi na chlopa. Ja bym się cieszyła swobodą, jeździła po świecie i korzystała z życia ile wlezie. Pełnymi cyckami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: To pozwól, że autorka będzie szukać partnera do rodzicielstwa zamiast głosić wyższość kociecka nad dzieckiem. Napisałam wyżej, żeby sobie każdy żył jak chce i ty też to zaakceptuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Napisałam wyżej, żeby sobie każdy żył jak chce i ty też to zaakceptuj. No. Więc co się tak rzucasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Chyba ci nie wyskakują powiadomienia tak jak mi. To nie jest odpowiedź. To są właśnie takie głupie gadki bab którym się udało poznać męża w wieku 20 lat i myślą że każda kobieta ma identyczny los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, PomponBoży napisał: To nie jest odpowiedź. To są właśnie takie głupie gadki bab którym się udało poznać męża w wieku 20 lat i myślą że każda kobieta ma identyczny los. Kobieto, odpisałam ci, wysil się i się cofnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 13 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: I słusznie. Może czas na zmiany i pójście do pracy? Jak dziecko pójdzie do przedszkola. Ja nie wiem co trzeba mieć w głowie zeby wysyłać do pracy matkę 2 latka, rozumiem ze mam go zostawić samego w domu na 8h? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Kobieto, odpisałam ci, wysil się i się cofnij. No widzialam. Jakieś Sarajewo. I dalej nie wiem co zalecasz. Jak mniemam szukanie i łapankę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jak dziecko pójdzie do przedszkola. Ja nie wiem co trzeba mieć w głowie zeby wysyłać do pracy matkę 2 latka, rozumiem ze mam go zostawić samego w domu na 8h? 1. Pracoholizm. 2. Niespełnione macierzyństwo. 3. Antypisowską propagandę z okazji wprowadzenia 500+. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 6 godzin temu Pieprz ty jesteś jak terrorystka. Babcia kasia wściekła ze nie każda marzy aby rodzic w wieku 25 lat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jak dziecko pójdzie do przedszkola. Ja nie wiem co trzeba mieć w głowie zeby wysyłać do pracy matkę 2 latka, rozumiem ze mam go zostawić samego w domu na 8h? Pracuje z dziewczynami, które mają jak Pieprz 3 dzieci i pracują.. Przy czym Pieprz ma gospodarkę i tu jest usprawiedliwiona. Skończyłam z tobą temat, bo nie jesteś przeciwnikiem do rozmowy. Żegnam, bo znowu mnie zgłosisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PomponBoży napisał: No widzialam. Jakieś Sarajewo. I dalej nie wiem co zalecasz. Jak mniemam szukanie i łapankę. Szukanie tak, łapankę po co? Żeby się truć do śmierci z pierwszymi lepszymi portkami? Wy za to polecacie samodzielność i kota. Między łapanką i kotem jest jeszcze chyba miejsce na normalność. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pracuje z dziewczynami, które mają jak Pieprz 3 dzieci i pracują.. Przy czym Pieprz ma gospodarkę i tu jest usprawiedliwiona. Skończyłam z tobą temat, bo nie jesteś przeciwnikiem do rozmowy. Żegnam, bo znowu mnie zgłosisz. Elka ma rację. Jak se może pozwolić to po co ma do pracy zapjerdalac przy takim guwniaku? To po to ma rodzic żeby podrzucać obcym? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, PomponBoży napisał: Elka ma rację. Jak se może pozwolić to po co ma do pracy zapjerdalac przy takim guwniaku? To po to ma rodzic żeby podrzucać obcym? XD Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Szukanie tak, łapankę po co? Żeby się truć do śmierci z pierwszymi lepszymi portkami? Wy za to polecacie samodzielność i kota. Między łapanką i kotem jest jeszcze chyba miejsce na normalność. Ja nic nie polecam. Wiem tylko że z takiego szukania na siłę nigdy nic nie wynika. Ale ja też jestem pjerdolnieta mocno więc może normalni znajdujo szybko reproduktora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PomponBoży napisał: Pieprz ty jesteś jak terrorystka. Babcia kasia wściekła ze nie każda marzy aby rodzic w wieku 25 lat xD Ty zawsze odbierasz to osobiście i to ci całkiem się rzuca na łeb i oczy w ten sposób, że przestajesz rozumieć co ja piszę. Ja bla bla coś a ty czytasz BONI TY STARA PRUKWO MASZ W TYM ROKU TROJACZKI WYDALIĆ Z MACICY!!! UGA BUGA ŁAAAAA!!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pracuje z dziewczynami, które mają jak Pieprz 3 dzieci i pracują.. Przy czym Pieprz ma gospodarkę i tu jest usprawiedliwiona. Skończyłam z tobą temat, bo nie jesteś przeciwnikiem do rozmowy. Żegnam, bo znowu mnie zgłosisz. No to pisze ci tępa babo że pójdę jak pójdzie do przedszkola. To raczej ty mnie zglosilaś bo dostałam blokadę pisania na 4 dni za napisanie do ciebie żebyś się nie wpier...alała w nie swoje sprawy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 578 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: też tak miałem już miałem się zastanawiać czy leżak jakoś dla odmiany 'znormalniał' A może leżak jest normalny a wszyscy inni zwariowali? Trzeba to przemyśleć dogłębnie bo moze to co widzimy to matrix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: Ty zawsze odbierasz to osobiście i to ci całkiem się rzuca na łeb i oczy w ten sposób, że przestajesz rozumieć co ja piszę. Ja bla bla coś a ty czytasz BONI TY STARA PRUKWO MASZ W TYM ROKU TROJACZKI WYDALIĆ Z MACICY!!! UGA BUGA ŁAAAAA!!!! Grzeczniej rozplodnico. A ty masz 4 wydalić do 50. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 5 godzin temu Ktoś zadaje pytanie z dùpy ucieka a my się kłócimy xD jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 805 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Pracuje z dziewczynami, które mają jak Pieprz 3 dzieci i pracują.. one przychodzą odetchnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 52 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, PomponBoży napisał: Grzeczniej rozplodnico. A ty masz 4 wydalić do 50. Nie mogę mieć 4 bo mnie libedziarze zajebiom za urojone socjale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Nie mogę mieć 4 bo mnie libedziarze zajebiom za urojone socjale. Ty się libedem nie wykręcaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach