Jestem wilkiem tak 2 Napisano 8 godzin temu Operacja zakończona sukcesem ale pacjent zmarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 8 godzin temu Ciekawe czy padł sam zasilacz czy jeszcze coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 8 godzin temu Stary był zasilacz nieużywany długo zakurzony może się pożegnał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 8 godzin temu Z 15 sekund wszystko było ok żadnych piskow a potem zanikl prąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 8 godzin temu Albo ta karta graficzna z wystawki go wyslala do grobu albo ze starosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 8 godzin temu Przynajmniej nic się nie stało złego jak pożar czeba zamówić zasilacz z gwarancją albo coś takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 8 godzin temu Nie poddam się sobie zrobię pcta do biura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 8 godzin temu Ja prdl jakie laseczki ja widuje i sam na sam jestesmy ze moge podbijac, a one nie uciekaja ode mnje to szok, juz sam nie wiem, w ktorej sie zakochac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem wilkiem tak 2 Napisano 7 godzin temu 46 minut temu, Mezmerize napisał: Ja prdl jakie laseczki ja widuje i sam na sam jestesmy ze moge podbijac, a one nie uciekaja ode mnje to szok, juz sam nie wiem, w ktorej sie zakochac Ja czekam aż ona podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 499 Napisano 7 godzin temu Zjadłam na noc sałatkę jarzynową.. Bo byłam tak głodna. Zjem jeszcze serek wiejski i ciasto porzeczkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 1 godzinę temu Ja w sumie tez nje podbijam, ale za duzo sie naczytalem w necie o tym podbijaniu albo naogladalem filmow amerykanskich, ze zagaduja i facet podbija a potem love itp. Ale fajne laseczki, czuje sie jakbym byl znowu w jakiejs gimbazie albo liceum Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmita sratuszczak 1 Napisano 45 minut temu (edytowany) 7 godzin temu, Jestem wilkiem tak napisał: Stary był zasilacz nieużywany długo zakurzony może się pożegnał U mnie w kompie też padł zasilacz bo miał już 16 lat, a da się go wymienić ? Edytowano 44 minuty temu przez kosmita sratuszczak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 4 Napisano 31 minut temu Da sie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosmita sratuszczak 1 Napisano 16 minut temu 15 minut temu, Mezmerize napisał: Da sie To wymienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach