mr_Kumpir 16 Napisano 17 godzin temu tera się zastanawiam nad szerokokątnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 16 Napisano 17 godzin temu dopiero po wakacjach odbiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 7 Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: dopiero po wakacjach odbiorę A kompa jakiego budujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 380 Napisano 13 godzin temu marawstala tez fotki uczynia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 7 Napisano 13 godzin temu Ja chciałem kupić ds4 do retro ale jak zobaczyłem ceny nowych to chyba wymienie gumki w drugim starym Co za inflacja 330-450 pady chodzom a kiedyś 69 i nikt nie chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2195 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Nom i tez kupiłam obiektyw irix 150 mm F/2.8 jest mega ciężki ale wydaje się solidny....a teraz będę zbierała na jakiś nowszy model aparatu (Pentaxa) Edytowano 13 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2195 Napisano 10 godzin temu Możesz sobie zerknąć na stronkę o której mówi... inni oczywiście też : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach